Margarita Beach Resort G D's Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle /1–3 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle/1–4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Viihtyisä alue. 1. Kerros.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 67 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Margarita Beach Resort G D´s Hotels on huoneistohotelli, joka sijaitsee kivenheiton päässä Agia Marinan hiekka- ja kivirannoilta. Eläväinen Plataniaksen keskusta ravintoloineen, yökerhoineen ja baareineen sijaitsee noin 750 metrin päässä. Mikäli etsit rauhallisempaa tunnelmaa, suosittelemme kävelyretkeä oliivilehtojen keskellä ja vierailua paikallisessa kylässä, jossa pääset tutustumaan kreikkalaiseen arkielämään.

Hotellilla on allasalue, jossa erillinen osa lapsille. Muutamia maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella, allaspyyhkeet lisämaksusta. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Merenpohjassa on kiviä ja kalliota, suosittelemme uimatossuja. 15.7.2023 eteenpäin hotellilla on saatavilla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja rannalla.

Noutopöytäravintola, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista sekä á la carte -ravintola, jossa tarjotaan lounasannoksia. Baari. Viihdettä kahdesti viikossa korkeasesongin aikaan.

Maksuton wifi. Viihdettä kahdesti viikossa korkeasesongin aikaan. Vastaanotossa mahdollisuus käyttää tietokoneita. Liikennöity katu hotellin ulkopuolella, äänet saattavat häiritä.

Ateriat

  • Aamiaispöytä sisältyy osaan yksiöistä ja kaksioista, muissa huoneistoissa aamiaispöytä lisämaksusta

Hyvä tietää

Yhdessä rakennuksessa (missä on kuusi yksiötä) ei ole hissiä. Muissa rakennuksissa on hissi.

Hotellit Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin käelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Atrion

Hotelli Atrion on pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aikuisten hotelli Atlantica Amalthia Beach Resort sijaitsee Agia Marinan ja Kato Stalosin lomakohteiden välissä Kreetalla. Täällä asut suoraan kauniin rannan yläpuolella, eikä rannan ja hotellin kolmen uima-altaan välillä ole monta askelta. Altailla pääset rentoutumaan mukaviin aurinkotuoleihin. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Nauti hyvästä aamiaispöydästä merinäköalalla, ja jos haluat lisää mukavuutta lomaan, voit lisätä puolihoidon.