Ilianthos Village

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Ilianthos Village sijaitsee aivan rannalla Agia Marinassa Kreetalla. Täällä voit viettää lomapäiviä hotellin vastapäisellä hiekkarannalla tai allasalueella, josta on näkymät merelle. Majoitu mukavissa huoneistoissa, joihin mahtuu jopa 6 ihmistä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksoita 2-4 hengelle. Kaksikerroksisia kaksioita 3-4 hengelle. Kolmioita 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,8 10:stä
Perustuu 26 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 178 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ilianthos Village sijaitsee aivan rannalla, ja hotellin allasalueelta on ihanat maisemat merelle ja pienelle Agii Theodorin saarelle. Hotellilla on allas, erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari, josta saatavilla juomia ja välipaloja.

Hotellilla on noutopöytäravintola. Nauti ruokailuhetkistä sisällä tai ulkona aurinkovarjon alla.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto auki päivisin ja iltaisin sisäänkirjautumispäivänä. Kaikki mitä lomaasi tarvitset löytyy Agia Marinansta. Paikallisbussilla pääset noin 2km päässä sijaitsevaan Plataniakseen tai Hanian vanhaan satamaan, joka on noin 7 km päässä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan klo 08.00-10.00.

Hyvä tietää

Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella. Baarien ja katujen äänet lähialueella voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneista.

Hotellit Agia Marina

Atrion

Hotelli Atrionon pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Iolida Star

Siisti ja suosittu huoneistohotelli, jolla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa, sekä mukava allasalue aurinkotuoleineen. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotellin kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan lapsiystävällistä rantaa. Agia Marina on kävely- tai taksimatkan päässä.