Agia Marina kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen, esimerkiksi kreikkalainen salaatti ja moussaka, maksaa ravintolassa noin 14 €. Olut noin 3,80–4,30 €.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Hanian lentokentältä Agia Marinan hotelleihin kestää noin 50 minuuttia. Huomioithan, että lentokenttäkuljetusten kesto voi vaihdella riippuen reitistä, pysähdysten määrästä ja liikenteestä. Apollon henkilökuntaa ei normaalisti ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Parhaat hiekkarannat ovat Agia Marinan alueella. Kovalla tuulella koko rannikolla esiintyy vedenalaisia virtauksia.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Iltaelämä:

Agia Marinassa on muutamia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Korkean sesongin aikaan löydät villimpää yöelämää noin kahden kilometrin päässä sijaitsevasta Plataniaksesta.

Julkinen liikenne:

Agia Marinasta on hyvät paikallisbussiyhteydet muihin läntisen Kreetan kohteisiin. Itään haluavien on ensin suunnattava Hanian kaupungin pääbussiasemalle. Koko Hanian rannikolla voi matkustaa taksilla tai vuokrata auton, moottoripyörän, mopon tai polkupyörän. Hanian lentokenttä sijaitsee Akrotirin niemellä noin 14 km kaupungista, ja siltä on reittiyhteydet Ateenaan. Suosittelemme auton vuokraamista ja Kreetan moniin nähtävyyksiin ja rantoihin tutustumista omin päin.

Aktiviteetit:

Useita mahdollisuuksia, kuten vesiskootterit, riippuliito ja rantalentopallo.

Hyvä tietää:

Huomioithan, että sähkö on Kreetalla kallista. Hotellien lisämaksullinen ilmastointi maksaa noin 7–10 €/päivä/laite. Suuremmissa huoneistoissa on yleensä kaksi tai useampia ilmastointilaitteita.