Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

 • Yli 16-vuotiaille vieraille
 • Rauhallinen sijainti lähellä rantaa
 • Viihtyisä allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Lomia löytöhinnoin!

Kreikan lomat nyt jopa -45 % kesä,- heinä- ja elokuussa. Varaa nyt!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin hyvä, ystävällinen ja aktiivinen palvelu, kaunis ja käytännöllinen hotelli, uimaranta vieressä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 731 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Korkeatasoinen Giannoulis Santa Marina Plaza toivottaa tervetulleeksi aikuiset, yli 16-vuotiaat vieraat. Upea sijainti rannalla Agia Marinan laidalla. Kutsuvalla allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä, sekä allas-/snackbaari, josta avautuu merinäköala. Pieni sisäjacuzzi lisämaksusta, jossa on tilaa kahdelle. Jos pulahdat mielummin mereen, on ranta lyhyen kävelymatkan päässä ja rannalla on myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Paikallista liikennettä, jonka äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Välimeren makuja

Puolihoidon ostaneille tarjoillaan illallispöytä hotellin pääravintolassa. Ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen, jossa on tarjolla perinteisiä kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia ja show cooking -tyylisiä esityksiä kreetalaisen keittiön herkuista.

Hotellin rantaravintolassa on tarjolla à la carte -herkkuja Välimeren alueen keittiöiden mauista, ja se on avoinna klo 13.00-16.00. Ravintolasta voit tilata ruokia suoraan myös omalle aurinkotuolillesi.

Hotellissa järjestetään erilaista iltaviihdettä, joka voi vaihdella. Torstaisin järjestetään kreetalainen ilta kreetalaisten makujen ja musiikin kera (sisältyy hintaan puolihoidon ostaneille vieraille) ja perjantaisin järjestetään italialainen ilta (sisältyy puolihoidon ostaneille vieraille) musiikkiviihteen kera.

Hyvän olon lomaa

Hotellissä järjestetään maksutonta joogaa 3-5 kertaa viikossa Apollon koulutettujen ohjaajien johdolla. Pieni, maksuton kuntosali. Rannalla on mahdollisuus hierontaan lisämaksusta.

Tutustu ympäristöön

Noin 2 kilometriä eloisaan Plataniakseen, jossa on paljon ravintoloita, klubeja ja baareja. Jos kaipaat rauhallisempaa menoa, suosittelemme kävelyretkeä oliivilehtojen läpi kylään, jossa pääset lähelle aitoa kreikkalaista arkea, joka rullaa leppoisasti omalla painollaan. Voit myös tehdä kävelyretken rantaa pitkin, ja ihailla pientä Ágioi Theódoroin saarta – maisema on yksi Plataniaksen tunnetuimmista.

Hanian kaupunkiin on noin 8 kilometriä ja sinne pääset helposti bussilla.

Sisältyy hintaan Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

 • Aamutakki ja tohvelit
 • Joogaa 3-5 kertaa viikossa
 • Kuntosali
 • Wifi hotellialueella
 • Aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet

Lisämaksusta tai panttia vastaan\

 • Hieronta\
 • Huonepalvelu ympäri vuorokauden\
 • Pesulapalvelu

Lue lisää Apollo Mondo Duo-valikoimasta.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.45-10.30 ja illallinen klo 19.00-21.30.

Kausikohtaista huomioitavaa

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on Apollo Mondo Duo -hotelli ajanjaksolla 13.4.-25.10.2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella ei tarjota konseptiin kuuluvia aktiviteetteja kuten aamujoogaa.

Apollo Mondo Duo
 • Vain aikuisille
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Hyvä sijainti
 • Wifi sisältyy hintaan

Hotellit Agia Marina

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Atrion

Hotelli Atrion on pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aikuisten hotelli Atlantica Amalthia Beach Resort sijaitsee Agia Marinan ja Kato Stalosin lomakohteiden välissä Kreetalla. Täällä asut suoraan kauniin rannan yläpuolella, eikä rannan ja hotellin kolmen uima-altaan välillä ole monta askelta. Altailla pääset rentoutumaan mukaviin aurinkotuoleihin. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Nauti hyvästä aamiaispöydästä merinäköalalla, ja jos haluat lisää mukavuutta lomaan, voit lisätä puolihoidon.