Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 156 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sijainti ja yleinen viihtyvyys erinomainen. Ranta lähellä.
-
Toimiva WiFi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-06


8 10:stä

+
Hotelli vain aikuisille, mukava ja avulias henkilökunta, mukava allasalue ja runsas aamupala nätillä paikalla. Lähellä bussipysäkkiä, oma ranta ja ilmaiset aurinkotuolit.
-
Hotellin sängyt olivat huonot. Odotin myös 4 tähden hotellilta enemmän, yleisilmeen suhteen. Viereisessä hotellissa oli lapsia ja musiikki kovalla, joten meteli kuului hotelliimme asti. Jouduimme ensimmäiseksi yöksi toiseen huoneeseen jossa ei ollut varaamaamme merinäköalaa. Tästä hyvityksenä saimme hieronnan, joka oli surkein hieronta missä olen ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


9 10:stä

+
Rauhallinen ja mukava tunnelma. Ihana allasalue ja kiva ranta. Hotelli sopii oikein hyvin pariskunnille.
-
Yöllinen musiikki kuului todella hyvin huoneeseen ja häiritsi yöunia. Mahdollisuuksien mukaan iltaohjelma voisi loppua aiemmin. La iltana musiikki vaimeni noin klo 01.00.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

+
Rauhallinen, siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


8 10:stä

+
Siivoojat tekivät hyvää työtä Aurinkotuoleille pääsi lähes aina kun halusi, samoin rannan aurinkotuoleille Ilmastointi ja wifi toimivat moitteettomasti Hyvä sijainti Ihanan rauhallista myös nuoremmalle pariskunnalle Aamiainen riittävä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

+
Supersiisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista
-
Ekologisesti ajatellen WC:ssä voisi olla myös pienempi huuhtelu

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

544 arvostelua
Erinomainen
 
343
Erittäin hyvä
 
134
Hyvä
 
34
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Katamaarit

Rentouttava loma 5⭐️ hotellissa

Santa Marina Plaza -hotelli palveli viikon vierailumme ajan todella hyvin. Hotelli on viihtyisä kauttaaltaan ja todella rauhallinen. Hotellin ranta on myös siisti ja rento. Autinkotuoleja oli aina saatavilla altaalla ja rannassa. Huoneet siivottiin päivittäin huolellisesti. Hotelli oli muutenkin todella siisti. Saimme hyvää palvelua vastaanotossa aina. Kolme hotellin huonetta sijaitsee niin, että melko vilkkaan rantakadun melu kuuluu huoneisiin. Meidän tapauksessa melu ei lopulta haitannut ja olisimme saaneet vaihtaa huonetta halutessamme. Hotellin sijainti on hyvä, suositut ravintolat ovat lähellä ja bussilla pääsee helposti vartin välein esim. Hanian keskustaan.

 
29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut Cahal C Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
20.9.2021

Kirjoittanut Naok68

Clean, come - good service and nice staff

Katarina and her team really makes a good effort in makeing you fell good at the hotel. The amotsphere is nice quite and cosy, from most of the rooms you have view to the pool and the sea. All staff are polite serviceminded and serve you with a smile, It is really a pleasure to stay here, and we enjoy every minute at the hotel. As you can see on the picture I recieved a cake and bottle of wine, becuase I was here on my birthday, what a nice tought. The rooms are nice and clean, everyday you will get your room tighten up, so its a pleasure to come back to the room after a day at the beach or the pool. The beach is very close and there is a enough sunbirds for everyone. We can only give the best recommendations for the hotel and the team.

 
18.9.2021

Kirjoittanut Doina M Cluj-Napoca, Romania

one of the best hotel in Crete

we spend 7 days in this perfect hotel.everything was more then we expected:very clean and safe,excelent food at breakfast and dinner-allways fresh and huge variety,fresh orange juice each morning,good coffe .perfect team allways ready to help you-the girls from restaurant were like bees around guests in a very discreet way and with a smile under their masks.the room was very nice and clean with breathtaking view ,confortabile bed .the beach at 50 m from the hotel with fine sand,free sunbeds and a beach bar.also there is a lifeguard stand ,but the sea is very friendly and not deep. Also we have an amazing romantic dinner served on the beach in the sound of waves . Everything was perfect and we had a very relaxing holliday in this cozy ,peacefull and confortable hotel. Congrats to the manager and to his team. Hope to be bach soon. Thank you once again for an unforgetable holliday.🌞🌞🌞🌞👍🏻🤗