Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 149 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Näköala!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-31


8 10:stä

+
Siisteys ja ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-31


10 10:stä

+
Meren läheisyys, ystävällinen ja palveleva henkilökunta, jopa ylellinen kokonaisvaikutelma.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-16


9 10:stä

+
Erittäin siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta, erinomainen sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-09


9 10:stä

+
Henkilökunnan palvelualttius, erittäin siisti ja hyvin hoidettu hotelli ja huone
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-12


9 10:stä

+
Rauhallinen ja erittäin siisti rantahotelli hyvällä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Ruokailuista voi todella nauttia; herkullista ruokaa monipuolisesti ja erityisesti erilaiset salaatit tuoreita ja maukkaita. Lisäksi ruokailutilasta kaunis näköala merelle eli myös ns silmänruokaa. Henkilökunta asiallista, mukavaa ja asiakkaansa erittäin hyvin huomioivaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-22


10 10:stä

+
Palvelu, lapsettomuus, miljöö
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-24


9 10:stä

+
Sijainti ja yleinen viihtyvyys erinomainen. Ranta lähellä.
-
Toimiva WiFi

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

613 arvostelua
Erinomainen
 
408
Erittäin hyvä
 
135
Hyvä
 
35
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Katamaarit

Rentouttava loma 5⭐️ hotellissa

Santa Marina Plaza -hotelli palveli viikon vierailumme ajan todella hyvin. Hotelli on viihtyisä kauttaaltaan ja todella rauhallinen. Hotellin ranta on myös siisti ja rento. Autinkotuoleja oli aina saatavilla altaalla ja rannassa. Huoneet siivottiin päivittäin huolellisesti. Hotelli oli muutenkin todella siisti. Saimme hyvää palvelua vastaanotossa aina. Kolme hotellin huonetta sijaitsee niin, että melko vilkkaan rantakadun melu kuuluu huoneisiin. Meidän tapauksessa melu ei lopulta haitannut ja olisimme saaneet vaihtaa huonetta halutessamme. Hotellin sijainti on hyvä, suositut ravintolat ovat lähellä ja bussilla pääsee helposti vartin välein esim. Hanian keskustaan.

 
29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut Cahal C Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
14.7.2022

Kirjoittanut julie d Lowestoft, Yhdistynyt kuningaskunta

Great hotel with stunning views

Just returned from a one week stay at this lovely hotel, it was a return visit. It’s so clean and spotless, had a beach front room, which was very spacious. Took a bus to Chania a couple of times, the stop is right outside the hotel. Entertainment a few nights was really good. I must mention Dorothea and Nicky who work so hard and nothing is too much trouble for them. Would definitely recommend and hope to return soon.

 
11.7.2022

Kirjoittanut Robert C Kidderminster, Yhdistynyt kuningaskunta

Great Hotel in a Great Location

We stayed 1 week at this great hotel - next time we’ll stay 2 weeks! The hotel is in an ideal position, close to a sandy beach, shops and restaurants within easy walking distance. Without doubt the greatest asset this hotel has is its staff. The most helpful and happy staff we have come across anywhere in our travels. Our very comfortable room had a wonderful view of the pool, beach and sea. Breakfast - very good choice and fresh omelettes cooked for you on request. A good hotel has good management and this is evident in this hotel - thank you Alexander and his team - Reception, bar staff, waiting staff, cleaners, everyone gave personal and excellent customer service. We are looking forward to returning for another wonderful holiday.