Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 312 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Rauhallinen, lähellä merta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


9 10:stä

+
Näkymä merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


9 10:stä

+
Huone ylimmässä kerroksessa.
-
Tyynyt olivat liian kovat.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-02


9 10:stä

+
Henkilökunnan palvelualttius, siisteys, hyvät sängyt, tilava kylpyhuone, hyvä hiekkaranta.
-
Huoneessa saisi olla isompi jääkaappi.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-31


9 10:stä

+
Upea huone ja siisteys hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


8 10:stä

+
Siisteys, aamupalan saatavuus, ilmastointi
-
Henkilökunnan englanninkielen taito oli heikko ja väärinkäsityksiä tuli päivittäin. Allasalueella ei kaikille aurinkotuoleille ollut saatavissa varjoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-10


9 10:stä

+
sijanti meinäkymä
-
0len erittäin tyytyväinen

Vahvistettu asiakas: 2023-05-21


8 10:stä

+
-rauhallinen allasalue
-
Suoraan huoneen alla naapurihotellin lasten leikkipaikka. K16-hotellin varanneena halusimme nimenomaan välttää lasten huutoja. Tästä olisi ollut hyvä mainita nettisivuilla.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-20


10 10:stä

+
Hotelli oli juuri sellainen, minkä kuvan siitä sai esitteestä. Siisti, rauhallinen, hyvä ystävällinen palvelu, kaikki toimi.
-
Tulo hotelliin oli kaoottinen, elävä musiikki soi niin lujaa, ettemme saaneet mitään selvää puheesta hotelliin tullessamme. Respa oli melun keskellä. Uima- allas olisi voinut olla aamu- uintia varten aiemmin auki.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-07


9 10:stä

+
Rauhallinen ja ystävällinen
-
Kylpytakeille ei ollut ripustinta kylpyhuoneessa, muuta kuin wc-paperiroskiksen alla. Kylpytakki tahraantui kanta avatessa ja paperia laitettaessa roskiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

712 arvostelua
Erinomainen
 
492
Erittäin hyvä
 
147
Hyvä
 
37
Ei kovin hyvä
 
25
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Katamaarit

Rentouttava loma 5⭐️ hotellissa

Santa Marina Plaza -hotelli palveli viikon vierailumme ajan todella hyvin. Hotelli on viihtyisä kauttaaltaan ja todella rauhallinen. Hotellin ranta on myös siisti ja rento. Autinkotuoleja oli aina saatavilla altaalla ja rannassa. Huoneet siivottiin päivittäin huolellisesti. Hotelli oli muutenkin todella siisti. Saimme hyvää palvelua vastaanotossa aina. Kolme hotellin huonetta sijaitsee niin, että melko vilkkaan rantakadun melu kuuluu huoneisiin. Meidän tapauksessa melu ei lopulta haitannut ja olisimme saaneet vaihtaa huonetta halutessamme. Hotellin sijainti on hyvä, suositut ravintolat ovat lähellä ja bussilla pääsee helposti vartin välein esim. Hanian keskustaan.

 
29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut Cahal C Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
11.11.2023

Kirjoittanut Roving27797321075

Our choice on Crete

The travellingseason is over for this year and this years best experience is this hotel. Fantastic serviceminded management, very nice and kind staff, relaxing enviroment. After a little down dropp, it is back where it belongs. This was the 8 time we visit the hotel, and we looking forward to going back again.

 
4.11.2023

Kirjoittanut VJH162 Chelmsford, Yhdistynyt kuningaskunta

So lovely we rebooked before we got home.

Absolutely loved this place, booked for next year before we came home. A small hotel, not super modern rooms, a more traditional feel. However the room was spacious and spotlessly clean, as was the spacious bathroom. We were on the ground floor looking out over the pool. We wanted a real get away, peace and quiet, no children to totally relax and that's exactly what we got. We booked half board for 7 nights. Food is buffet style for both breakfast and dinner, each meal time was varied, food was plentiful and hot. The staff were all, without exception friendly, accomodating, happy and professional. I would like to give special mention to Alexander and Katerina and also the lovely barman Kevin, who was full of fun. We were able to get a room for late check out, whilst it was at additional cost it was well worth it to enjoy our last day with a late flight and these guys made it happen. If you are looking for music and dancing in the evenings with lots of other guests this is not the place for you. The hotel is very small, it's almost exclusive but without all the hype that goes with that. Just simple friendly peace and quiet. There was a couple of evenings entertainment (singers) at the pool bar however it was not your usual bun fight, if anything it was not well attended which was a shame because it was good. It has taken me ages to get round to reviewing this hotel because I want to keep it a secret. So looking forward to going back next year to 100% switch off.