Kokemuksia Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 131 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-06


8 10:stä

+
Hotelli vain aikuisille, mukava ja avulias henkilökunta, mukava allasalue ja runsas aamupala nätillä paikalla. Lähellä bussipysäkkiä, oma ranta ja ilmaiset aurinkotuolit.
-
Hotellin sängyt olivat huonot. Odotin myös 4 tähden hotellilta enemmän, yleisilmeen suhteen. Viereisessä hotellissa oli lapsia ja musiikki kovalla, joten meteli kuului hotelliimme asti. Jouduimme ensimmäiseksi yöksi toiseen huoneeseen jossa ei ollut varaamaamme merinäköalaa. Tästä hyvityksenä saimme hieronnan, joka oli surkein hieronta missä olen ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-02


9 10:stä

+
Rauhallinen ja mukava tunnelma. Ihana allasalue ja kiva ranta. Hotelli sopii oikein hyvin pariskunnille.
-
Yöllinen musiikki kuului todella hyvin huoneeseen ja häiritsi yöunia. Mahdollisuuksien mukaan iltaohjelma voisi loppua aiemmin. La iltana musiikki vaimeni noin klo 01.00.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


9 10:stä

+
Rauhallinen, siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


8 10:stä

+
Siivoojat tekivät hyvää työtä Aurinkotuoleille pääsi lähes aina kun halusi, samoin rannan aurinkotuoleille Ilmastointi ja wifi toimivat moitteettomasti Hyvä sijainti Ihanan rauhallista myös nuoremmalle pariskunnalle Aamiainen riittävä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

+
Supersiisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttavaista
-
Ekologisesti ajatellen WC:ssä voisi olla myös pienempi huuhtelu

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

523 arvostelua
Erinomainen
 
324
Erittäin hyvä
 
132
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Katamaarit

Rentouttava loma 5⭐️ hotellissa

Santa Marina Plaza -hotelli palveli viikon vierailumme ajan todella hyvin. Hotelli on viihtyisä kauttaaltaan ja todella rauhallinen. Hotellin ranta on myös siisti ja rento. Autinkotuoleja oli aina saatavilla altaalla ja rannassa. Huoneet siivottiin päivittäin huolellisesti. Hotelli oli muutenkin todella siisti. Saimme hyvää palvelua vastaanotossa aina. Kolme hotellin huonetta sijaitsee niin, että melko vilkkaan rantakadun melu kuuluu huoneisiin. Meidän tapauksessa melu ei lopulta haitannut ja olisimme saaneet vaihtaa huonetta halutessamme. Hotellin sijainti on hyvä, suositut ravintolat ovat lähellä ja bussilla pääsee helposti vartin välein esim. Hanian keskustaan.

 
29.8.2018

Kirjoittanut 228eilah Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli erinomaisella sijainnilla

Vietin viikon elokuussa ko hotellissa. Hotellissa oli mukava rauhallinen ilmapiiri. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Todella ystävällinen palvelu, siisteys ensiluokkaista, meren läheisyys ja oma ranta olivat metkittävimmät asiat positiiviseen kokemukseen. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiaisella ainoa huono asia oli kahvi. Voin lämpimästi suositella hotellia kaikille, jotka kaipaavat rauhallista ja helppoa lomailua meren äärellä.

 
10.11.2013

Kirjoittanut Cahal C Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli, mutta ylivaraus häpeällistä

Palasin juuri Santa Marina Plazasta ja minun on sanottava, että hotelli on tahrattoman siisti, ruoka on ok, joskus se ei ole kovin lämmintä, mikä luullakseni saattaa olla vaarallista etenkin lihan kohdalla. Arvioisin tämän hotellin 4 tähden hotelliksi, EN 5 tähden hotelliksi, sillä olen ollut joissakin 5 tähden hotelleissa eikä tämä selvästikään kuulu siihen ryhmään. Olen tehnyt töitä ruoka-alalla vuosien ajan, joten tiedän, mitä 5 tähden paikalta voi odottaa. Nyt tuon sanottuani voin todeta, että a la carte -ateria oli ensiluokkainen. Henkilökunta on enimmäkseen erittäin mukavaa, erityisesti ruokailuhuoneen Marina todella osaa työnsä ja tekee sen erittäin hyvin. Paikassa näyttää toistuvan ylivarausongelma. Ylivarauksia ei pitäisi olla, jos varaukset vastaanotetaan ja kirjataan oikein, joten sanoisin, että varo, keneltä teet varauksen. Luulen, että on paras tehdä varaus suoraan hotelliin. Yöpyisin uudelleen, hotelli on mukava ja rauhallinen, näkymät ovat kauniit, mutta ainoa todella ärsyttävä asia olivat rannalla parveilevat kauppiaat, se oli kamalaa. Tiedän, että tällä asialla ei ole mitään tekemistä hotellin kanssa, mutta he olivat meille kiusaksi.

 
13.2.2020

Kirjoittanut Barbara E Binbrook, Yhdistynyt kuningaskunta

Not the best Adults Only

we have stayed in much better Adults Only Hotels. Some of the staff were super friendly & helpful. They put on a cabaret act on the outside terrace just under our room with noisy music which was supposed to finish by 11p.m.. At 11.20p.m. I went down & the Manageress said people were enjoying themselves so what was the problem? We were trying to get an early night as had a long day travelling home the following dy & could not stay in our room as it was booked out. A thoroughly miserable end to our holiday & no we will not go back.

 
23.1.2020

Kirjoittanut puspa_mistry Loughborough, Yhdistynyt kuningaskunta

fabulous hotel with fantastic staff..

we stayed at the Santa Marina Plaza Hotel in October, when we got there the hotel had over booked by a day and they had sorted out another hotel for us to stay at, which I was not happy as we had come for our wedding anniversary. They hotel they put us up in was up the road, it was ok but not how we wanted to start our holiday. When we returned back to the hotel the next day I made my concerns to the hotel staff as we were told the room would be ready which it wasn't. When we did eventually get to our room, they had gone over and beyond to apologise for the inconvenience. our room had been decorated in flower petals, we had gorgeous dessert and bubbly. We were given complimentary massages and another upgrade to our room. It was soo good of them to do all this it made our holiday. The hotel was amazing directly on the beach, the pool was lovely but cool, the food in the evening could have been better, but the breakfasts was lovely, good choice everyday and fab service. The direct bus outside the hotel into Chania was brilliant. Chania town is great, lot to see and do with vast amount of restaurants and fab for shopping. The manager at the hotel could not do enough for us. I would like to thank the manageress specially for making our holiday so memorable, she was very helpful and nothing was too much. the weather was just right in October not too hot. When we were leaving we had complimentary gifts locally sourced gifts which was a lovely surprise. Words cannot express how impressed we were with the holiday. I would definitely come back again even with the over booking. Thanks again to everyone at the hotel Bharat & Puspa xx