Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Giannoulis Santa Marina Beach sijaitsee Agia Marinassa ja on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle, joista 2 lasta. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uudemman rakennuksen ravintola oli paljon rauhallisempi kuin pääravintola. Vaikka tarjonta suppea...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 959 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels sijaitsee Agia Marinan hiekkarannan vieressä. Hotellialue koostuu tien molemmin puolin olevista useista rakennuksista. Tien ali pääsee tunnelia pitkin. Rannan tuntumassa on taverna ja rajoitettu määrä maksuttomia aurinkotuoleja sekä -varjoja Apollomatkojen asiakkaille. Toinen rakennuksista on uudempi.

Hotellin puutarhassa on suuri uima-allas, jossa on erillinen osa lapsille (65–68 cm syvä) sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on myös suurempi allas sekä erillinen lastenallas. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan.

Kolme ravintolaa: rannan tuntumassa sijaitsevassa pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallispöytä. Hotellissa on lisäksi grilli/buffetravintola Pearl Wing Restaurant ja à la carte -ravintola Azzurro, joka tarjoilee (pöytävaraus tarvitaan) kreetalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Ravintoloissa järjestetään show-cookingia. Kolme baaria: aulabaari, allasbaari ja rantabaari. Siisti pukeutuminen vaaditaan, miehillä pitkät housut.

Giannoulis Santa Marina Beachissä on aikuisille suunnattuja aktiviteetteja päivisin sekä iltaohjelmaa muutaman kerran viikossa, esimerkiksi tanssia, musiikkia ja kreikkalainen ilta. Maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille. Lisämaksusta hierontaa korkeasesongin aikana. Leikkipaikka ja toukokuusta alkaen skandinaavisen henkilökunnan ylläpitämä lastenkerho 4–12-vuotiaille (6 pv/viikko).  Hotelli järjestää viini- ja oliiviöljymaistiaisia. Aikuisten ja lasten aktiviteetit järjestetään 15/5-15/9. Tv-huone. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja internetpiste vastaanotossa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Pieni kioski/minimarket, joka on auki aamusta iltapäivään. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Noin 1 kilometri Agia Marinaan, noin 3 kilometriä Plataniakseen ja noin 8 kilometriä Hanian kaupunkiin, jonne on hyvät paikallisbussiyhteydet. Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. 

Ateriat

Yhden ja kahden hengen huoneet

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Yhden ja kahden hengen huoneet All Inclusivella

Sisältyy:

  • All Inclusive

Perhehuoneet

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00, pääravintolassa ja klo 7.30–10.30 Pearl Wing Restaurantissa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30 pääravintolassa ja Pearl Wing Restaurantissa.
  • Illallispöytä, klo 19.00–21.30. Illallinen joko pääravintolassa tai Pearl Wing Restaurantissa (varaus tehtävä paikan päällä). Kerran loman aikana mahdollisuus illallistaa à la carte -ravintola Azzurrossa, varaus tehtävä ennakkoon. Suosittelemme pöytävarausta vähintään 2 päivää ennakkoon (juomat eivät sisälly hintaan à la carte -ravintolassa).
  • Jäätelöä, kakkua klo 10.00-23.00.
  • Kylmiä ja lämpimiä välipaloja klo 11.30-13.00 ja 16.00-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Pearl Wing -ravintola ja yksi altaita on kiinni 5.5. asti.

Hotellit Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels on pienehkö hotelli Agia Marinan hiekkarannalla Kreetalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, johon olemme koonneet parhaat hotellimme aikuisille. Täällä nautit rauhallisesta lomasta sekä erinomaisesta palvelusta.

Ninemia Beach

Pidetyssä Ninemia Beachissa odottaa hieno allasalue, jota ympäröi kaunis puutarha. Hotelli sijaitsee aivan rannalla ja lähellä keskustan ravintoloita, leipomoita ja matkamuistomyymälöitä. Pääset kätevästi bussilla tai kävellen Plataniakseen, jossa palveluita on enemmän.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's on pidetty huoneistohotelli Agia Marinan rannalla. Nauti lomapäivästä altaalla ja syö hyvin hotellin ravintolassa.

Kambos Village G D'S Hotels

Hotelli Kambos Village G D'S Hotelsissa on kolme uima-allasta ja mukava sijainti lähellä Agia Marinan hiekkarantaa. Agia Marinan pääkatu sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä, josta löytyy monipuolinen valikoima ravintoloita ja kauppoja. Myös naapurikylä Plataniakseen on vain lyhyt kävelymatka.

Atrion

Hotelli Atrion on pidetty hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä rannalta ja Agia Marinan palveluista. Suurta allasaluetta ja leikkikenttää reunustavat palmut. Hotellissa on erikokoisia huoneistoja, joista tilavimpiin majoittuu mukavasti suurempikin matkaseurue.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aikuisten hotelli Atlantica Amalthia Beach Resort sijaitsee Agia Marinan ja Kato Stalosin lomakohteiden välissä Kreetalla. Täällä asut suoraan kauniin rannan yläpuolella, eikä rannan ja hotellin kolmen uima-altaan välillä ole monta askelta. Altailla pääset rentoutumaan mukaviin aurinkotuoleihin. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Nauti hyvästä aamiaispöydästä merinäköalalla, ja jos haluat lisää mukavuutta lomaan, voit lisätä puolihoidon.