Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

  • Ihana sijainti rannalla
  • Mukava henkilökunta
  • Ravintolassa on tarjolla niin kansainvälisiä kuin paikallisia annoksia
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Giannoulis Santa Marina Beach Kreetalla on tunnettu ja pidetty perhehotelli aivan rannalla. Houkutteleva allasalue sijaitsee vehreässä puutarhassa, jossa on runsaasti aurinkotuoleja ja paahteelta suojaavia varjoja. Hotellissa järjestetään aikuisille aktiviteetteja sekä ohjelmaa, lapsille leikkipaikka ja lastenkerho.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2–4 hengelle, joista 2 lasta. Kaksikerroksisia perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upea allinclusive ruoka, monipuolinen, paikallisia makuja, upeat kasvisruuat sekä monipuolista li...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 792 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels sijaitsee Agia Marinan hiekkarannan vieressä. Hotellialue koostuu tien molemmin puolin olevista useista rakennuksista. Tien ali pääsee tunnelia pitkin. Rannan tuntumassa on taverna ja rajoitettu määrä maksuttomia aurinkotuoleja sekä -varjoja Apollomatkojen asiakkaille. Toinen rakennuksista on uudempi.

Hotellin puutarhassa on suuri uima-allas, jossa on erillinen osa lapsille (65–68 cm syvä) sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on myös suurempi allas sekä erillinen lastenallas. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan.

Kolme ravintolaa: rannan tuntumassa sijaitsevassa pääravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallispöytä. Hotellissa on lisäksi grilli/buffetravintola Pearl Wing Restaurant ja à la carte -ravintola Azzurro, joka tarjoilee (pöytävaraus tarvitaan) kreetalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Ravintoloissa järjestetään show-cookingia. Kolme baaria: aulabaari, allasbaari ja rantabaari.

Giannoulis Santa Marina Beachissä on aikuisille suunnattuja aktiviteetteja päivisin sekä iltaohjelmaa muutaman kerran viikossa, esimerkiksi tanssia, musiikkia ja kreikkalainen ilta. Maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille. Lisämaksusta hierontaa korkeasesongin aikana. Leikkipaikka ja toukokuusta alkaen skandinaavisen henkilökunnan ylläpitämä lastenkerho 4–12-vuotiaille (6 pv/viikko).  Hotelli järjestää viini- ja oliiviöljymaistiaisia. Aikuisten ja lasten aktiviteetit järjestetään 15/5-15/9. Tv-huone. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja internetpiste vastaanotossa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu vuorokauden ympäri lisämaksusta. Pieni kioski/minimarket, joka on auki aamusta iltapäivään. Läpikulkuliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Noin 1 kilometri Agia Marinaan, noin 3 kilometriä Plataniakseen ja noin 8 kilometriä Hanian kaupunkiin, jonne on hyvät paikallisbussiyhteydet. Hotellialueella on portaita ja korkeuseroja. 

Ateriat

Yhden ja kahden hengen huoneita All Inclusivella. Yhden ja kahden hengen huoneita aamiaisella (puolihoito lisämaksusta). Perhehuoneita All Inclusivella.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00, pääravintolassa ja klo 7.30–10.30 Pearl Wing Restaurantissa.
  • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30 pääravintolassa ja Pearl Wing Restaurantissa.
  • Illallispöytä, klo 19.00–21.30. Illallinen joko pääravintolassa tai Pearl Wing Restaurantissa (varaus tehtävä paikan päällä). Siisti vaatetus vaaditaan. Kerran loman aikana mahdollisuus illallistaa à la carte -ravintola Azzurrossa, varaus tehtävä ennakkoon. Suosittelemme pöytävarausta vähintään 2 päivää ennakkoon (juomat eivät sisälly hintaan à la carte -ravintolassa).
  • Jäätelöä, kakkua klo 10.00-23.00.
  • Kylmiä ja lämpimiä välipaloja klo 11.30-13.00 ja 16.00-18.00.
  • Myöhäisessä saapumisessa saatavilla voileipiä huoneeseen.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Useita portaita ja korkeuseroja hotellialueella, eniten allasrakennusten vierellä. Päärakennuksen rannan puolella hissi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.