Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat eri rakennuksissa, huoneiden koko voi vaihdella. Kaikissa huoneissa on puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta huoneita merinäköala tai allasnäkymä. Kahden hengen huoneet merinäköalalla sijaitsevat rannan puolella päärakennuksassa. Huoneet allasnäkymällä sijaitsevat allasrakennuksessa tien toisella puolella. Huoneet ilman näkymää voivat sijaita kaikissa rakennuksissa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 14-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kaksikerroksinen perhehuone

Viihtyisiä kaksikerroksisia perhehuoneita, joiden molemmissa kerroksissa on yksi kylpyhuone sekä tv:t. Huoneet sijaitsevat allasrakennuksessa. Parivuode alhaalla ja erilliset vuoteet ylhäällä. Puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, alakerrassa istumakylpyamme. Wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, joissa on avoin pohjaratkaisu. Huoneet sijaitsevat allasrakennuksessa. Kaksi erillistä vuodetta sekä kerrossänky lapsille. Pieni istuinryhmä. Puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Huoneet sijaitsevat rannan puolella päärakennuksessa. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 8-10 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.