Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat eri rakennuksissa, huoneiden koko voi vaihdella. Kaikissa huoneissa on puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta huoneita merinäköala tai allasnäkymä. Kahden hengen huoneet merinäköalalla sijaitsevat rannan puolella päärakennuksassa. Huoneet allasnäkymällä sijaitsevat allasrakennuksessa tien toisella puolella. Huoneet ilman näkymää voivat sijaita kaikissa rakennuksissa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 14-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kaksikerroksinen perhehuone

Kaksikerroksisia perhehuoneita, joissa parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat allasrakennuksessa. Avoin pohjaratkaisu, kerrosten välissä on jyrkät portaat. Alakerrassa on makuuhuone parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella sekä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella ja kylpyhuoneella. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat allasrakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kerrossängystä. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-18 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Yhden hengen vuode. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Pieni kylpyhuone jossa on suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 8-10 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.