Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke, osasta allasnäkymät. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tyynymenu. Minibaari, jossa VIP-tervetulojuomia, täyttö pyynnöstä ja lisämaksusta. Nespresso-kahvinkeitin - kapselit ja vesipullo maksutaan, ja ne täytetään päivittäin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. TV kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa viikossa.

  • Junior-sviitissä majoittuvat asiakkaat voivat nauttia juomia klo 17:00-19:00 Wine Barissa, jossa on tarjolla viiniä, kuohuviiniä, sangriaa, alkoholipitoisia ja alkoholittomia cocktaileja, olutta, virvoitusjuomia ja alkuruokia. Noutopöytäaamiainen Food Marketissa tai à la carte -aamiainen The One -ravintolassa. Puolihoidon, täysihoidon tai All Inclusiven varanneille lounas Food Marketissa tai The One -ravintolassa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.