Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Espresso-keitin ja kapselikeitin.Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on prveke tai terassi, osasta merinäköala. Mkuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, mikro, uuni, keittolevyt, kapselikahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Silitysrauta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Suihku ja wc.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Makuuhuone, jossa on parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, uuni, mikro, kahvinkeitin ja kapselit sekä yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi, osasta merinäköala. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Jääkaappi, mikro, uuni, keittolevyt, kapselikahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Silitysrauta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.