Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Kahvinkeitin ja kapselikeitin. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Valoisia kaksioita, joissa makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Jääkaappi, mikro, uuni, keittolevyt, kapselikahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Silitysrauta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Jääkaappi, mikro, uuni, keittolevyt, kapselikahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Silitysrauta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osasta merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.