Kestävä matkailu kohteissamme

Matkailu on tänä päivänä yksi maailman suurimmista työnantajista. Matkailu luo kysyntää hotelleille, ravintoloille, kuljetuspalveluille ja moniin muihin, mikä puolestaan luo uusia työpaikkoja ja tuloja. Apollo toimii kohteissaan aina kunnioittaen paikallisia asukkaita ja kulttuuria. 

  • Apollo pyrkii varmistamaan, että käytännesääntöihin laadittuja sääntöjä ja ehtoja noudatetaan. 

  • Apollo pyrkii lisämään kestävän kehityksen sertifikaatin saaneita hotelleita valikoimaansa. 

  • Apollo sitoutuu edistämään yhteistyötä alalla kestävän matkailun edistämiseksi sekä kotimaassa kuin kohteessa.

Ihmisoikeudet

Apollolla kohteessa työskentelevät seuraavat aina kohdemaan lainsäädäntöä. Kaikki työtunneista työympäristöön on säädelty Apollon eettisissä ohjeissa, Suppliers Code of Conductissa. Jokainen Apollon yhteistyökumppani allekirjoittaa nämä ohjeet ja näin ollen sitoutuu noudattamaan niitä. Lue lisää DER Touristikin sitoutumisesta ihmisoikeuksiin.

Lasten oikeudet 

Lasten oikeudet ovat tärkeitä Apollolle. Apollo on sitoutunut työskentelemään lasten seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan, ja Apollon henkilökunta on koulutettua ja asiakkaita kehotetaan ottamaan yhteyttä paikalliseen poliisiin, lastensuojelujärjestöön tai lähetystöön jos he kohtaavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. 

Lue lisää ihmisoikeuksista

Ilmoita, jos lapsia kohdellaan kaltoin

Eläimet ja luonto

Apollo haluaa olla eläinystävällinen matkanjärjestäjä. Emme tee retkiä tai ole mukana aktiviteeteissa, joissa eläimiä pidetään vankeudessa, ja työn tuloksena Apollo on lopettanut esimerkiksi elefanttiratsastusretket ja delfiinien kanssa uimiseen liittyvät retket.

Apollo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2014 saakka World Animal Protectionin kanssa, joka on yksi suurimmista kansainvälisistä voittoa tavoittelemattomista eläintensuojeluyhdistyksistä.

Kestävät hotellit

Jotta Apollo kykenee varmistamaan kestävän matkailun myös kohteissa, kaikkia hotellikumppaneita kannustetaan hakemaan kestävän kehityksen sertifikaatteja esimerkiksi Travelifelta tai muilta vastaavilta toimijoilta. Tänä päivänä tarjoamme yli 100 kestävän kehityksen hotellia.