Deevana Plaza

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Deevana Plaza on perheystävällinen hotelli, jossa on neljä allasta. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3450 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Deevana Plaza on siisti ja viihtyisä koko perheen hotelli. Allasalueella kolme allasta ja erillinen lastenallas. Allasbaari Sun Bird tarjoilee virkistäviä juomia seka pientä syötävää päiväsaikaan.

Á la carte -ravintola Kingfisher tarjoilee aamiaisbuffetin sekä lounas ja päivällis -menut. Aulabari Straling on avoinna puoleen yöhön ja tarjoilee juomia ja pientä syötävää.

Aamuvirkut voivat nauttia lenkistä pitkin kaunista Noppharat Thara Beachia. Maksuton kuntosali ja jooga. Kylpyläosasto tarjoaa hierontaa, hoitoja ja porealtaan lisämaksusta. Maksuton wifi yleisillä alueilla. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille (englanninkieliset vetäjät).

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Bussikuljetus kaupunkiin neljästi päivässä. Paikallisliikennettä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä on jätettävä pantti, mikä on 3000 THB/huone. Sen voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Huomioithan, että luottokortilla maksettaessa katevarauksen vapautumisessa kortilta menee 14 vrk.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Perhehotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Ao Nang

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Aonang Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykadun varrella, ja ostos-, ruokailu- ja rantaviihdetarjonta on aivan nurkan takana. Nauti uima-altaalla, hemmottele itseäsi hetkellä porealtaassa tai thaihieronnalla. Tämä on rauhallinen keidas lähellä kaikkea.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort on vehreän puutarhan ympäröimä, ja jonkä ympäristössä näkyy jylhiä kalkkikivivuoria. Nauti lomapäivästä aurinkotuolissa, syö maittava lounas hotellin ravintolassa ja katso mitä päivä tuo tullessaan. Hotellilta on lähellä kauppoja, ravintoloita ja Ao Nangin palveluita.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.