Aonang Princeville Villa Resort & Spa

  • Lähellä rantaa
  • Viihtyisä allasalue
  • Keskeinen sijainti

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hyvä valinta silloin kun haluat asua Ao Nangin rantakadun varrella, lähellä on kauppoja, ravintoloita ja rantaa. Rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 769 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Aonang Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee Ao Nangin pääkadun varrella. Lähellä on kauppoja, ravintoloita ja ranta. Hotelli muodostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta. Pienellä allasalueella on erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Ilmaisia allas/rantapyyhkeitä. Allasalueella on myös hotellin ravintola, jossa tarjoillaan sekä länsimaalaista että thaimaalaista ruokaa. Spa, jossa jacuzzi lisämaksusta. Thaihierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi hotellin alueella. Huonepalvelu lisämaksusta klo 07.00 - 23.00. Lisämaksullinen pesulapalvelu. Vilkas paikallisliikenne. Läheisen baarin äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta. Uskonnollisista syistä hotelli ei tarjoile tai myy sianlihaa tai alkoholituotteita.

Hyvä tietää

Rannalle mennessä ylitetään tie. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelliin on jätettävä pantti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Perheystävällinen hotelli, jossa pienet vieraat viihtyvät joko uima-altaassa tai lastenkerhossa. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Erinomaisella paikalla Ao Nangin rannalla oleva hotelli, jonka puutarhassa sijaitsevalla allasalueella viihtyvät isot ja pienet lomailijat. Nauti aamiaista meren läheisyydessä ja hemmottele itseäsi thaihieronnassa. Mukavia kahden hengen huoneita ja tilavia bungaloweja.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.