Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykadun varrella, ja ostos-, ruokailu- ja rantaviihdetarjonta on aivan nurkan takana. Nauti uima-altaalla, hemmottele itseäsi hetkellä porealtaassa tai thaihieronnalla. Tämä on rauhallinen keidas lähellä kaikkea.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 805 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa muodostuu kolmesta rakennuksesta. Vehreyden ympäröimällä allasalueella on pieni allas, erillinen lastenallas sekä jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, sekä allas- ja rantapyyhkeet. Allasalueella on hotellin ravintola, jossa tarjoillaan länsimaalaista ja thaimaalaista ruokaa.

Spa, jossa jacuzzi, thaihierontaa ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu lisämaksusta klo 07.00-23.00. Läheisten baarien ja liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita. Rannalle mennessä ylitettävä tie. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelliin on jätettävä pantti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uudenvuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja lounas tai illallinen).
  • Täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen).

Lounas ja illallinen tarjoillaan valmiista kolmen ruokalajin menusta. Uskonnollisista syistä hotelli ei tarjoile tai myy sianlihaa tai alkoholituotteita.

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Deevana Plaza on perheystävällinen hotelli, jossa on neljä allasta. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort on vehreän puutarhan ympäröimä, ja jonkä ympäristössä näkyy jylhiä kalkkikivivuoria. Nauti lomapäivästä aurinkotuolissa, syö maittava lounas hotellin ravintolassa ja katso mitä päivä tuo tullessaan. Hotellilta on lähellä kauppoja, ravintoloita ja Ao Nangin palveluita.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.