Pakasai Resort

  • Ihastuttava allasalue
  • Kauniit maisemat ja luonto
  • Hyvä sijainti Ao Nangissa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1–3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huoneita 1–2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1336 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Pakasai Resort on mukava thaimaalaisittain rakennettu hotelli Ao Nangissa. Rauhallinen sijainti kukkulalla trooppisen kasvillisuuden keskellä.

Viihtyisä allasalue

Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa on infinity -allas suolavedellä sekä erotettu osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä.

Luomu- ja lähiruokaa

Hotellissa tarjottava luomu ruoka on paikallisesti tuotettua. Suurin osa vihanneksista on kasvatettu hotellissa. Aamiaispöytä tarjoillaan Dalah-ravintolassa. Lounaalla ja illallisella à la carte-listalla on tarjolla tuoretta kalaa sekä thaimaalaisia annoksia. Tree Top Café on täydellinen paikka rauhalliselle hengähdyshetkelle, täällä tarjoillaan päivittäin myös iltapäivätee. Hotellin allasbaari Pool Cafe tarjoilee virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän.

Hyvinvointi ja treenaus Hotellissa on maksuton kuntosali sekä lainattavissa olevia polkupyöriä. Thaiboxing lisämaksusta. Viihtyisä spa, jossa erilaisia hoitoja ja hierontoja lisämaksusta.

Ympäristöystävällinen hotelli

Pakasai Resort on ympäristöystävällinen hotelli. Hotelli lajittelee kaikki jätteet. Käytettävät pesuaineet sekä suihkugeeli ja shampoo ovat luonnonmukaisesti valmistettuja. Sekä altaan lämmitys että sisätilojen valaisimet toimivat aurinkoenergialla. Mikäli käytät samaa pyyhettä useamman päivän ajan, palkitsee hotelli sinut pienellä lahjalla. Expedian mukaan Pakasai Resort oli sijailla 5. kymmenestä ympäristöystävällisestä hotellista Maailman päivänä 2019.

Tutustu ympäristöön

Lähellä Ao Nangin keskustaa, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Pidetty Railey Beach sijaitsee noin kilometrin päässä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Huomioithan, että huoneissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakoiminen on kielletty. Tupakointiin tarkoitetut tilat on merkitty erikseen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.