Pakasai Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviittejä 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1401 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Pakasai Resort on mukava thaimaalaisittain rakennettu hotelli Ao Nangissa. Rauhallinen sijainti kukkulalla trooppisen kasvillisuuden keskellä.

Hotellissa on viihtyisä allasalue, jossa on infinity -allas suolavedellä sekä erotettu osa lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhkeitä.

Hotellissa tarjottava luomu ruoka on paikallisesti tuotettua. Suurin osa vihanneksista on kasvatettu hotellissa. Aamiaispöytä tarjoillaan Dalah-ravintolassa. Lounaalla ja illallisella à la carte-listalla on tarjolla tuoretta kalaa sekä thaimaalaisia annoksia. Tree Top Café on täydellinen paikka rauhalliselle hengähdyshetkelle, täällä tarjoillaan päivittäin myös iltapäivätee. Hotellin allasbaari Pool Cafe tarjoilee virvokkeita ja pientä purtavaa koko päivän.

Hotellissa on maksuton kuntosali sekä lainattavissa olevia polkupyöriä. Thaiboxing lisämaksusta. Viihtyisä spa, jossa erilaisia hoitoja ja hierontoja lisämaksusta. Ruoanlaittokursseja lisämaksusta.

Pakasai Resort on ympäristöystävällinen hotelli. Hotelli lajittelee kaikki jätteet. Käytettävät pesuaineet sekä suihkugeeli ja shampoo ovat luonnonmukaisesti valmistettuja. Sekä altaan lämmitys että sisätilojen valaisimet toimivat aurinkoenergialla. Mikäli käytät samaa pyyhettä useamman päivän ajan, palkitsee hotelli sinut pienellä lahjalla. Expedian mukaan Pakasai Resort oli sijailla 5. kymmenestä ympäristöystävällisestä hotellista Maailman päivänä 2019.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Korkeuseroja ja rappusia hotellin alueella. Huomioithan, että huoneissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakoiminen on kielletty. Tupakointiin tarkoitetut tilat on merkitty erikseen. Lähellä Ao Nangin keskustaa, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja. Pidetty Railey Beach sijaitsee noin kilometrin päässä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Henkilömäärä huoneissa talvella 2023/2024: Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi Deluxe-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi Juniorsviitit 1-3 hengelle, joista 1 lapsi Club-huone 1-2 hengelle

Henkilömäärä huoneissa talvella 2024/2025: Kahden hengen huone 1-3 hengelle Deluxe-huone 1-3 hengelle Juniorsviitit 1-2 hengelle Club-huone 1-2 hengelle

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Deevana Plaza on perheystävällinen hotelli, jossa on neljä allasta. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Aonang Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykadun varrella, ja ostos-, ruokailu- ja rantaviihdetarjonta on aivan nurkan takana. Nauti uima-altaalla, hemmottele itseäsi hetkellä porealtaassa tai thaihieronnalla. Tämä on rauhallinen keidas lähellä kaikkea.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort on vehreän puutarhan ympäröimä, ja jonkä ympäristössä näkyy jylhiä kalkkikivivuoria. Nauti lomapäivästä aurinkotuolissa, syö maittava lounas hotellin ravintolassa ja katso mitä päivä tuo tullessaan. Hotellilta on lähellä kauppoja, ravintoloita ja Ao Nangin palveluita.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.