Club -huone

Club -huoneita, joissa on maaterassi. Terassilla on suuri kylpyamme kahdelle hengelle. Parisänky keskellä huonetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi, jossa on ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi, jossa on ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke. Kylpyamme joko sviitin sisällä tai parvekkeella. Parisänky keskellä huonetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai olemassaolevasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi, jossa on ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Kahden hengen huoneissa neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi, jossa on ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.