Club -huone

Raikkaita club -huoneita, missä on suuri parisänky keskellä huonetta. Huoneissa on maaterassi, missä on kylpyamme. Tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Rantakassi, jossa ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe -huone

Thaimaalaisittain sisustettuja viihtyisiä ja tilavia deluxe -huoneita. Neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huoneissa on tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Rantakassi, jossa ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä, joissa on parisänky keskellä huonetta sekä kylpyamme joko parvekkeella tai sisällä huoneessa. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Silitysvälineet. Rantakassi, jossa ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Thaimaalaisittain sisustettuja viihtyisiä ja tilavia kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Kahden hengen huoneissa neljäs henkilö mahdollinen, jos hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Huoneissa on tv satelliittikanavilla ja dvd-soitin. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero.Hiustenkuivain. Rantakassi, jossa ranta-alusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.