Krabi Tipa Resort

  • Eloisalla paikalla lähellä rantaa
  • Vehreä trooppinen ympäristö

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe -huoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe plus -huoneita 1-2 hengelle. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja ylätason uima-allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 826 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 10 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Krabi Tipa Resortissa on suuri allas sekä erillinen lastenallas vehreän puutarhan ympäröimänä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet. Allas-/snackbaari (avoinna päivisin klo 10.00-18.30).

Hotellissa on kaksi ravintolaa: Green Mango ja The Sea Restaurant.

Pieni kuntosali. Hierontaa lisämaksusta. Biljardia. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 3-12 -vuotiaille.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellilla ja sen ympäristössä on paljon korkeuseroja. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelli pyytää luottokorttitiedot pantiksi.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Deevana Plaza on perheystävällinen hotelli, jossa on neljä allasta. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

Ao Nanog Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee rantakadun varrella, ja kaupat, ravintolat ja ranta ovat aivan kulman takana. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa. Hotelli on kuin rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort on vehreän puutarhan ympäröimä, ja jonkä ympäristössä näkyy jylhiä kalkkikivivuoria. Nauti lomapäivästä aurinkotuolissa, syö maittava lounas hotellin ravintolassa ja katso mitä päivä tuo tullessaan. Hotellilta on lähellä kauppoja, ravintoloita ja Ao Nangin palveluita.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.