Kokemuksia Krabi Tipa Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 4 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti ja ylätason uima-allas
-
Aamupala on välttävä. Klo 9.30 oli lämpimät aamupalat kylmiä kun vesihaudetta ei lämmitetty

Vahvistettu asiakas: 2021-12-29


9 10:stä

+
Super kiva ja avulias henkilökunta. Sijainti, sekä näkymät yläuima-altaalta-
-
Ehkä käsisuihku, yläsuihkun lisäksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-29


8 10:stä

+
Hotellin siisteys! Henkilökunta hoiti todella loistavasti hotellin siisteyden. Joka päivä tuli uudet pyyhkeet ja vesipullot.
-
Uima-altaat olisi hyvä tyhjentää puista tippuneista roskista ja hyönteisistä varhain aamun aikana, ei illalla. Aamiainen oli alussa surkeahko. Tosin noin viikon kuluttua hotellin henkilökunta kysyi millaisen aamiaisen haluamme kun näytämme olevan tyytymättömiä. Sen jälkeen sai aamiaisella tilattua esim juustoa leivän päälle tai vaikka omeletin. Wi-fi tökki päivittäin, välillä jopa useita tunteja. Huoneiston televisioon olisi hyvä saada muutama kansainvälinen kanava. Myöskin vaatekaappi puuttui, oli vain muutama henkari vaatteille, koko loman ajan joutui säilyttämään vaatteita matkalaukussa. Allasbaari ei toiminut lainkaan vaikka hotellia valitessa se oli yksi kriteeri.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-22


8 10:stä

+
Hotellin toinen uima-allas ylempänä rinteessä! Hyvä sijainti!
-
Aamupala pöytä hiukan saisi olla kattavampi!!

Vahvistettu asiakas: 2021-12-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Krabi Tipa Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

819 arvostelua
Erinomainen
 
234
Erittäin hyvä
 
356
Hyvä
 
136
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
46

Viimeisimmät 5 arviota

10.2.2019

Kirjoittanut Sillyguys

Hyvä hotelli peruspalveluilla

Hotellin yleisilme oli siisti. Huoneet siivottiin joka päivä. Aamiaisella oli tarjolla monenlaista syötävää. Vaihtoehdot vuorottelivat päivittäin. Viikossa ei ehtinyt kyllästymään, kahden viikon lomalla ehkä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Huonepalvelu plussaa. Allasbaarista sai ostettua hyvää ruokaa ja juomaa. Altaan vesi ei ollut puhtaimmasta päästä, mutta kyllä siinä uitiin. Varovaisuutta pohjassa, pari laattaa irti/koholla.

 
10.3.2018

Kirjoittanut LeyleA1 Helsinki, Suomi

Meidän makuun liian iso

Varasimme viime tingassa huoneen alehinnalla vain sitä varten, että ehdimme levähtää Ao Nangissa ennen paluulentoa. Meidän makuun liian iso paikka. Parvekkeet vierekkäin, joten ei yksityisyyttä. Naapurihuoneet vaikuttivat nyt tyhjiltä, mutta jos täydempää, niin olisi varmasti haitannut. Pientä kipuamista on, joten jos ikää tai muuten vaikea kävellä portaita tai nousevaa tietä, niin pyydä huone alempaa. Meillä ihana iso huone, tyylikäs ja viihtyisä. Kylpyhuone todella iso, ml. suihku. Hyvin tilaa tavaroille. Aamiainen 7/10. Pisteitä tiputti kahvi sekä keinotekoiset mehut. Muuten yllättävän hyvän monipuoliset leivät, salaattia, kurkkua ja tomaattia. Tilauksesta kananmunia oman maun mukaan ym. Pekonit, nakit ja thaimaalaiset. Lentokenttäkuljetus 800 bht, eli kallis, mutta hyvä kuski ja auto. Ystävällinen henkilökunta.

 
29.6.2016

Kirjoittanut Mindiii

Huonoin "4tähden" hotelli!!!

Varasimme teak bungalowin kolmeksi yöksi ja petyimme pahasti. Henkilökunta oli ainut asia joka oli ensiluokkaista kun Tulimme ja lähdimme. Respa-alue oli todella upean ja hienon näköinen mutta kun henkilökunta lähti viemään meitä omaan bungalowiin huomasimme yllättävän pitkän matkan päässä ja korkean maastossa olevan talon joka oli keskellä viidakkoa (Tämä oli meille vielä kiva juttu 😃), huoneeseen päästyämme huoneessa haisi ihan mieletön home, suihkukaappi niin pieni ettei mahtunut kääntymään ja oli muutenkin lahoamispisteessä, suihkuvettä oli rajallinen määrä ja ainoastaan kylmää vettä. Hiustenkuivaaja ei toiminut, tv ei toiminut, lattiassa oli lattialautojen välissä reikä josta näkyi maahan asti ja huone oli öisin täynnä pieniä liskoja ja ötököitä. Sängyn ympärillä oli verho joka esti suurimpien ötököiden pääsyn sänkyyn mutta Silti aamulla jalat oli sen näköiset kuin suurikin hyttysparvi olisi ollut verhon sisällä. Hotellissa piti olla pyykkipalvelu ja kun teimme ohjeiden mukaan eli laitoimme pyykit pussissa ulkoterassille niin illalla kun Tulimme takaisin oli pyykit jätetty ulos ilman pussia ja pesemättöminä!Siivouspalvelu toimi jotenkuten, huomasimme viimeisenä yönä että juuri vaihdettu lakanat oli täynnä kellertäviä läiskiä. Sijainti hyvin keskeisellä paikalla, plussaa siitä sekä henkilökunta oli todella mukavaa, tosin pienimuotoisen valituksemme huoneen puutteista taisi mennä kuuroille korville kun ei asioille tehty mitään. Tulimme molemmat vielä kipeiksi, luultavasti homeen määrästä.

 
17.3.2015

Kirjoittanut Make F Kouvola, Suomi

Mukava paikka

Viiko tuli oltua Tipa Resortissa, erittäin mukava uima-allas alue, ei ruuhkaa ollut.Huone oli siisti, ja aivan altaan vieressä. Supermarket on ihan hotlan edessä, ja rantaan, sekä ostoksille lyhyt matka.

 
26.11.2022

Kirjoittanut Richard J Austin, Teksas

Relaxing Resort, Close to Everything at Ao Nang

Krabi Tipa Resort truly has a resort feel. The grounds are well-kept, the staff all very friendly and helpful, and the rooms clean. I had a Superior Room, very clean, and a larger room than I usually see. The mattress was great and I slept well. Nice bathroom and shower, also providing a large space. I had a garden view room, which, while not as nice as a beach view, was still nice, allowing me to see lots of greenery and cliffs in the background. I am happy with my stay at Tipa. The staff provided outstanding service. The location is close to so many things - beach, restaurants, massage, 7-11, souvenir shops, and much more. Although close to everything, I was never bothered with noise, as the property seems to be far enough from the traffic as to provide a buffer. I did not eat at the property, and there are plenty of restaurants available a short walk away. The gym was a disappointment, as it is very small and below what I would expect at a resort property like Tipa. I also am not sure about the safe requiring a credit card to open. I should have asked, as I prefer to keep valuables locked up, but details could be provided with the safe regarding charges. These are minor things and do not lower my 5-star review.