Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Parivuode ja päivävuode. Lisävuodemahdollisuus kahdelle kokoontaitettavista vuoteista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke merelle päin. Huoneet sijaitsevat hotellin uudessa rakennuksessa, ja huoneista on pääsy rauhalliselle, vain aikuisille suunnatulle altaalle. Huoneiden ikäraja on 16-vuotta. Parivuode ja päivävuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat matalissa rakennuksissa trooppisessa puutarhassa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdelle kokoontaitettavista vuoteista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta. Toisessa huoneessa on parivuode ja vuodesohva ja toisessa pienempi parivuode ja vuodesohva. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi