Deluxe -huone

Valoisia ja tilavia deluxe -huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe plus -huone

Tilavia deluxe plus -huoneita hotellin uudessa rakennuksessa. Valoisia ja tilavia deluxe -huoneita, joissa parivuode ja päivävuode rentoutumiseen. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, joka on täytetty saapumisen yhteydessä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke merelle päin. Siivous 7 krt/vk.

  • Huoneiden ikäraja 16 vuotta
  • Deluxe plus -huoneissa majoittuvilla on pääsy rauhalliselle, vain aikuisille suunnatulle altaalle

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat matalissa rakennuksissa trooppisessa puutarhassa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kahdella makuuhuoneella. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa pienempi parivuode sekä sohvasänky. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi