Huoneet

Deluxe -huone

Valoisia ja tilavia deluxe -huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Dvd -soitin ja tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat matalissa rakennuksissa trooppisessa puutarhassa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kahdella makuuhuoneella. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa pienempi parivuode sekä sohvasänky. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.Smart-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 57 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Yhden hengen huone

Valoisia huoneita, jotka sijaitsevat matalissa rakennuksissa trooppisessa puutarhassa. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.