Deevana Plaza

  • Perheystävällinen hotelli
  • Perhehuoneita jopa viidelle hengelle
  • Huoneita allaspääsyllä

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Perheystävällinen hotelli, jossa pienet vieraat viihtyvät joko uima-altaassa tai lastenkerhossa. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä palveluvalikoima. Kuntosali, ravintola, spa jne
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3397 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Deevana Plaza on siisti ja viihtyisä koko perheen hotelli. Allasalueella kolme allasta ja erillinen lastenallas. Allasbaari Sun Bird tarjoilee virkistäviä juomia seka pientä syötävää päiväsaikaan.

Á la carte -ravintola Kingfisher tarjoilee aamiaisbuffetin sekä lounas ja päivällis -menut. Aulabari Straling on avoinna puoleen yöhön ja tarjoilee juomia ja pientä syötävää.

Aamuvirkut voivat nauttia lenkistä pitkin kaunista Noppharat Thara Beachia. Maksuton kuntosali ja jooga. Kylpyläosasto tarjoaa hierontaa, hoitoja ja porealtaan lisämaksusta. Maksuton wifi yleisillä alueilla. Hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille (englanninkieliset vetäjät). Bussikuljetus kaupunkiin neljästi päivässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Sisäänkirjautumisen yhteydessä on jätettävä pantti, mikä on 3000 THB/huone. Sen voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Huomioithan, että luottokortilla maksettaessa katevarauksen vapautumisessa kortilta menee 14 vrk.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa