Deluxehuone, käynti altaalle

Deluxe -huoneita, jonka ulkotilasta käynti altaalle. Parveke tai terassi. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, minibaari, hiustenkuivain ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Tossut, kylpytakit, rantasandaalit ja rantakassi pyyhkeillä. Kylpyamme/suihku ja wc.Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita,joissa on parveke tai terassi. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari ja kahvin sekä teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tossut, kylpytakit ja allaspyyhkeet. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kerrossängystä ja vuodesohvasta. Lastennurkkaus, jossa tv. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tossut, kylpytakit ja rantapyyhkeet. Suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta.