Deluxe -huone

Hienoja deluxe-huoneita, joissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, minibaari, hiustenkuivain ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Tossut, kylpytakit, rantasandaalit ja rantakassi pyyhkeillä. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxehuone, käynti altaalle

Uudistettuja deluxe -huoneita, jonka ulkotilasta käynti altaalle. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla, minibaari, hiustenkuivain ja teen sekä kahvin keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Tossut, kylpytakit, rantasandaalit ja rantakassi pyyhkeillä. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone

Viihtyisiä, lämpimin värein sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari ja kahvin sekä teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tossut, kylpytakit ja allaspyyhkeet. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita, joissa parivuode ja kerrossänky kahdelle lapselle. Huomioitan, että viides henkilö jakaa kiinteän vuoteen. Lastennurkkaus, jossa tv, Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tossut, kylpytakit ja rantapyyhkeet. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta.