Golden Beach Resort

  • Aivan Ao Nangin rannalla
  • Bungaloweja porealtaalla
  • Ystävällinen henkilökunta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Erinomaisella paikalla Ao Nangin rannalla oleva hotelli, jonka puutarhassa sijaitsevalla allasalueella viihtyvät isot ja pienet lomailijat. Nauti aamiaista meren läheisyydessä ja hemmottele itseäsi thaihieronnassa. Mukavia kahden hengen huoneita ja tilavia bungaloweja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Deluxe-huoneita bungaloweissa 1–3 hengelle. Suurempia kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilaa oli kyllä riittävästi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1145 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Golden Beach Resort sijaitsee Ao Nangissa täydellisellä paikalla aivan rannalla. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta ja erillisistä bungaloweista. Puutarha, jossa allas lastenosiolla sekä maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja -pyyhkeet. Golden Beach Resortissa on ravintola Thai Thai Restaurant, joka sijaitsee lähellä rantaa ja merta. Tarjolla on niin thaimaalaisia kuin länsimaisia annoksia.

Huonepalvelu ja pesulapalvelu. Thaihierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi vastaanotossa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellilta ja matkatavarat tulee kuljettaa itse hotellille. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

  • Rannalle mentäessä on ylitettävä pieni tie.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä on jätettävä pantti hotellin vastaanottoon.
  • Tupakointi on sallittua vain tietyillä alueilla ja kiellettyä yleisissä tiloissa, huoneissa sekä parvekkeilla/terasseilla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.