Kokemuksia Golden Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Golden Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1185 arvostelua
Erinomainen
 
281
Erittäin hyvä
 
477
Hyvä
 
229
Ei kovin hyvä
 
97
Huono
 
101

Viimeisimmät 5 arviota

6.4.2018

Kirjoittanut jaanavuori Helsinki, Suomi

Siisti hotelli rannan tuntumassa

Hotellihuoneemme oli kaksikerroksisen "mökin" alakerrassa ja huone oli todella tilava. Leveä parisänky oli yhdistetty yhden hengen sänkyyn joten kokonaisuus oli suuri. Kylpyhuone oli tilava, erikseen oli suihkutila ja erilinen amme. Hotelli alue oli siisti ja uima-allaskin mukavan kokoinen. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen. Hotellialue oli rauhallinen, vaikka lähellä oli ranta ja ilta-riennot.

 
17.3.2018

Kirjoittanut RvaSiniPa Vantaa, Suomi

St

Miellyttävä iso allasalue, hauskat sviitti mökit, loistava sijainti rantakävelykadulla sekä kohtuullinen hintataso kompensoivat ei niin viimeisen päälle olevan aamupalan sekä henkilökunnan puutteita. Erillismökissä oleva tilava sviitti oli iso ja ihan tyylikäs. Toinen deluxe huoneemme altaan vierellä olevassa 3 krs hotellirakennuksessa oli perustasoa, jossa kuitenkin oli kylpyamme. Huone oli maantasolla (omasta pyynnöstä) ja terassin lukko tuotti jatkuvaa ongelmaa kun sitä ei tahtonut saada lukittua. Lukitusta korjattiin muutamaan otteeseen, täysin kuntoon sitä ei saatu. Patja oli mahdottoman kova, mutta henkilökunnalta sai toisen ns. Sijauspatjan, joka korjasi tilanteen. Voin suositella hotellia, jos haluat kohtuuhintaista rantahotellia, jossa myös kaikki muut palvelut esim. Pitkähäntäveneiden lippukioski, kaupat, ravintolat lähellä, mutta et tarvitse huippupalvelua ja tasokasta aamupalaa.

 
14.3.2018

Kirjoittanut SiniJ55

Siisti hotelli loistavalla sijainnilla mutta huono palvelu

Neljän päivän vierailu tehtiin tähän hotelliin. Huoneeksi otimme bungalowin joka oli todella siisti ja iso. Huone siivottiin hyvin, ei ötököitä. Hotelli oli myös hyvin edullinen verrattuna muihin rantahotelleihin. Allasalue hieno ja siisti. Henkilökunnan palvelualttiudessa kuitenkin paljon parantamisen varaa. Aamupala tyydyttävä ja hygieniassa parantamisen varaa, kasvikset lämpimässä kupujen alla esimerkiksi useita tunteja ja kahvipullassa huomasin hometta.. Paljon potentiaalia olisi tässä hotellissa olla parempi jopa neljän tähden arvoinen mutta ensin täytyisi henkilökuntaa koulia asiakaspalveluun paremmiksi.

 
13.2.2018

Kirjoittanut 506ellap Lohja, Suomi

Good location

Hotelli hyvällä paikalla. Ranta ja keskusta muutaman askeleen päästä. Huoneet ilmastoituja ja siistejä. Ainoa huono puoli on palvelu. Ravintolassa saa odottaa tilausta aika kauan. 4-hengen porukalle tuodaan jokaiselle jotain 15 min välein 😂 Henkilökunta aika tylsistynyt oloinen... Muuten ok paikka.

 
22.3.2017

Kirjoittanut 759jarip Patong, Thaimaa

Siisti hieno paikka HUONO palvelu

Tasokas hieno hotellikokonaisuus aivan rannalla, meillä Jacuzzi Bungalov Huoneet siistit ja piha alue upea. Vastaanotto ja ravintola palvelut todella huonot, päivän pelasti huone siivoojan ja allas baarin henkilökunta, muiden naamat aina rutussa oli aamu tai ilta. Hieman lomafiilikset kaikkoaa kun tuollainen vastaanotto paikassa. Yksi huono puoli vielä se ettei omaan majoituspaikkaan saa kun yhden avaimen, liikuntarajoitteisena avaimen kanssa leikkiminen on hieman hankalaa, kysyessä avaimesta oli vastaus tyly ei onnistu, olisin maksanut mutta sekään ei auttanut, tylysti vaan EI.