Red Ginger Chic Resort

  • Hyvä sijanti
  • Moderni sisustus
  • Tyytyväiset asiakkaat

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Club-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia sviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 864 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Red Ginger Chic Resort on mukava hotelli keskeisellä sijainnilla Ao Nangissa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja rannasta, sekä Ao Nangin kansallispuistosta Noppara Tharasta. Hotellissa on viihtyisä allasalue jacuzilla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Hotellissa on myös mukava baari ja ravintola, joka tarjoaa kansainvälisiä sekä paikallisia erikoisuuksia. Huonepalvelu klo 7.00-22.00. Maksuton wifi aulassa ja huoneissa. Maksuton internetnurkkaus aulassa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Tupakointi sallittu vain merkatuilla alueilla, kiellettyä yleiseissä tiloissa, huoneissa ja parvekkeilla/terasseilla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.