Red Ginger Chic Resort

  • Hyvä sijanti
  • Moderni sisustus
  • Tyytyväiset asiakkaat

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Club-huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia sviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 864 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Red Ginger Chic Resort on mukava hotelli keskeisellä sijainnilla Ao Nangissa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja rannasta, sekä Ao Nangin kansallispuistosta Noppara Tharasta. Hotellissa on viihtyisä allasalue jacuzilla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Hotellissa on myös mukava baari ja ravintola, joka tarjoaa kansainvälisiä sekä paikallisia erikoisuuksia. Huonepalvelu klo 7.00-22.00. Maksuton wifi aulassa ja huoneissa. Maksuton internetnurkkaus aulassa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Tupakointi sallittu vain merkatuilla alueilla, kiellettyä yleiseissä tiloissa, huoneissa ja parvekkeilla/terasseilla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Perheystävällinen hotelli, jossa pienet vieraat viihtyvät joko uima-altaassa tai lastenkerhossa. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Hyvä valinta silloin kun haluat asua Ao Nangin rantakadun varrella, lähellä on kauppoja, ravintoloita ja rantaa. Rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Erinomaisella paikalla Ao Nangin rannalla oleva hotelli, jonka puutarhassa sijaitsevalla allasalueella viihtyvät isot ja pienet lomailijat. Nauti aamiaista meren läheisyydessä ja hemmottele itseäsi thaihieronnassa. Mukavia kahden hengen huoneita ja tilavia bungaloweja.