Red Ginger Chic Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Red Ginger Chic Resort sijaitsee Ao Nangissa kävelyetäisyydellä sekä hienolle hiekkarannalle että keskustaan ja se on sisustettu moderniin tyyliin. Hotellissa on ystävällinen henkilökunta ja lomamukavuutta lisää kahden hengen huoneet suoralla allaspääsyllä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita allaspääsyllä 1-3 hengelle. Kaksikerroksisia sviittejä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 878 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Red Ginger Chic Resort on mukava hotelli keskeisellä sijainnilla Ao Nangissa. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja rannasta, sekä Ao Nangin kansallispuistosta Noppara Tharasta. Hotellissa on viihtyisä allasalue jacuzilla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä.

Hotellissa on myös mukava baari ja ravintola, joka tarjoaa kansainvälisiä sekä paikallisia erikoisuuksia.

Maksuton wifi. Pieni kuntosali. Paikallisliikennettä. Tupakointi sallittu vain merkatuilla alueilla, kiellettyä yleiseissä tiloissa, huoneissa ja parvekkeilla/terasseilla.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Ao Nang

Deevana Plaza

Deevana Plaza on perheystävällinen hotelli, jossa on neljä allasta. Vanhemmat nauttivat hyvästä ruuasta hotellin ravintolassa tai hemmottelevat itseään kylpylähoidoissa. Hieman lisäluksusta lomaan saa varaamalla huoneen suoralla käynnillä uima-altaalle.

Ao Nang Princeville Villa Resort & Spa

Ao Nanog Princeville Villa Resort & Spa sijaitsee rantakadun varrella, ja kaupat, ravintolat ja ranta ovat aivan kulman takana. Voit rentoutua hotellin porealtaassa tai thaihieronnassa. Hotelli on kuin rauhallinen keidas keskeisellä sijainnilla.

Krabi Tipa Resort

Krabi Tipa Resort on viehättävä kolonialaistyylinen hotelli, jossa on ihana allasalue. Täällä vietät rentouttavaa lomaa vehreässä ympäristössä lyhyen kävelymatkan päässä kaupoista, baareista, ravintoloista ja Ao Nangin hiekkarannalta.

Pakasai Resort

Pakasai Resort on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hieman ylempänä kukkulalla. Hotellia ympäröi trooppinen luonto. Täällä vietät rentouttavaa lomaa luonnonhelmassa allasalueesta nauttien. Viimeistään hotellin spa-osastolla arki pyyhkiytyy pois mielestä. Huomaavainen henkilökunta ja paikallinen vivahde saa monet asiakkaamme palaamaan hotelliin yhä uudestaan.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort on vehreän puutarhan ympäröimä, ja jonkä ympäristössä näkyy jylhiä kalkkikivivuoria. Nauti lomapäivästä aurinkotuolissa, syö maittava lounas hotellin ravintolassa ja katso mitä päivä tuo tullessaan. Hotellilta on lähellä kauppoja, ravintoloita ja Ao Nangin palveluita.