Kahden hengen huone, pool room

Tyylikkäitä kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Allaspääsy. Kun huoneessa majoituu kolme henkilöä, tulee huoneesta ahdas. Puhelin ja satelliitti-tv. Jääkaappi, vedenkeitin sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, aamutakit ja tossut. Suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huoneita.

Tyylikkäitä kahden hengen huoneita, joissa neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kun huoneessa majoittuu neljä henkilöä, tulee huoneesta ahdas. Puhelin, sateelliitti-tv ja jääkaappi. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osassa parvekkeita on allasnäkymä. Maaterassilla on hieman kasveja. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksikerroksinen sviitti

Kaksikerroksinen sviitti, jossa on yläkerrassa makuuhuone ja alakerrassa olohuone suurella vuodesohvalla. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus- Tv satelliittikanavilla. Suihku/kylpyamme ja wc. Hiustenkuivain. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.