Kokemuksia Red Ginger Chic Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Red Ginger Chic Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

881 arvostelua
Erinomainen
 
303
Erittäin hyvä
 
366
Hyvä
 
146
Ei kovin hyvä
 
41
Huono
 
25

Viimeisimmät 5 arviota

1.2.2019

Kirjoittanut anttik333 Mikkeli, Suomi

Loma matka

Vietimme lomaviikon hotellissa. Muuten todella hyvä ja siisti hotelli ,mutta WI-Fi oli todella huono. Huoneissa toimi surkeasti ,mutta vastaanotossa ja ravintolassa kohtuullisesti. Huoneet olivat siistit kuin, myös yleiset tilat.

 
11.1.2019

Kirjoittanut eerika10 Hyvinkää, Suomi

Hyvä hotelli, kaikki lähellä

Mukava hotelli, kaikki tarvittava lähellä (ravintolat, pikku kaupat ja ranta). Lavataksin saa ihan hotellin läheltä, kun on johonkin menossa. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja avuliasta. Aamupala runsas ja monipuolinen (ei glut leipää, mutta paljon muita vaihtoehtoja glut ruokavaliota noudattavalle, mm munakasta, riisiä ym). Uima-allas viihtyisä ja puhdas. Ainoita miinus puolia oli isot kovat tyynyt, niillä ei kyllä pystynyt nukkumaan. Äänieristys käytävältä huoneeseen oli heikko, mutta klo 22 alkanut hiljaisuus piti joka yö.

 
15.1.2018

Kirjoittanut Eliisa H

Mukava hotelli lähellä palveluita!

Vietimme tammikuussa 6 yötä tässä hotellissa. Mukana 2- vuotias tyttäremme. Ehdottomat plussat superystävällinen henkilökunta, joka huomioi joka kerta tyttömme ja olivat muutenkin hyvin auttavaisia! Uima-altaassa plussaa suolavesi. Ja allasbaari! Aamupala runsas, ehkä vähän mautonta aasialainen ruoka aamupalalla. Olimme varanneet perhehuoneen ja ensimmäiset yöt vietimme pohjakerroksessa takapihalle päin. Huone oli hyvin pimeä ja tunkkainen ja pihalla älytön määrä sääskiä kun ilma ei kiertänyt ollenkaan! Ekan yön jälkeen huoneenvaihto ei onnistunut, mutta kolmannen yön jälkeen saimme uuden huoneen 3. Kerroksesta, jolloin viihtyvyys parani välittömästi! Lisäksi saimme rahallisen hyvityksen eli saimme lahjakortin jolla maksoimme hotellissa syömisistä ja juomista. Hotellin sijainti hyvä, ei ihan kaiken tapahtuman keskellä, mutta lyhyen kävelymatkan päässä kaikki palvelut! Hyvä maku jäi hotellista ja ehdottomasti hinta-laatusuhde onnistuu nappiin!

 
25.7.2017

Kirjoittanut 29markkuv3 Helsinki, Suomi

Pool access room

Tässä hotellissa ehdottomasti parasta oli suora yhteys uima-altaalle joka oli hotellin kokoon nähden iso. Hotellin tunnelma oli viehättävä, sijainti hyvä ja rauhallinen mutta tilave huone oli remontin tarpeessa. Ilmastointilaite oli todella äänekäs. Aamiainen oli ihan ok. Ravintolasta on tosin upea näköala altaalle. Uusittuna hotelli olisi varmasti neljän tähden arvoinen. Parasta oli siis suora pääsy huoneesta altaalle joita on tosin vain 5. Mutta viihdyimme 8 yötä silti oikein hyvin.

 
11.4.2017

Kirjoittanut MikaMaxMakela Espoo, Suomi

Ihan ok

Hotellin sijsinti on mukava, koska lähellä on kauppoja, ravintoloita, hierontaliikkeitä jne. Lyhyt matka myös Ao Nangin rannalle sekä Nopparat Tara beach rannalle, josta kuljetukset pitkähäntäveneellä mahtaville saarille, joissa voi myös päiviä viettää.