1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Rezi -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Eija,
Varkaus

+
Viihtyisä, kaunis hotelli, tilat, huone. Hyvä varustelutaso huoneissa. Omat aurinkotuolit oman huoneen edessä. Rauhallinen, romanttinen paikka. Aamiainen monipuolinen, maistuva. Hotellin baarista saatava ruoka ja juomat monipuoliset. Henkilökunta ystävällistä. Siisti hotelli.
-
Ei valitettavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

Timo,
Oulu

+
Erinomainen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


9 10:stä

Maija,
Turku

+
Erinomainen sijainti, erittäin ystävällinen henkilökunta, mukava allasalue. Hyvä aamiainen. Rauhallinen hotelli.
-
Pyykkiteline parvekkeelle olisi tosi tarpeellinen. Huoneeseen kaipasimme lisää roskiksia.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


9 10:stä

Heidi,
Kouvola

+
Hyvä sijainti ja siisteys!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-10


10 10:stä

Pirjo,
Ylöjärvi

+
Hyvä aamupala, siisti, ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


9 10:stä

Minna,
Ruovesi

+
Sijainti, siisteys, hyvät sängyt, varustelu
-
Henkilökunta ei tervehdi

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


10 10:stä

Tuija,
Lahti

+
Hyvä sijainti Siivous joka päivä Huoneistossa omat aurinkotuolit ja markiisi terassilla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Nea,
Halkia

+
Erittäin siisti ja viihtyisä. Huoneisto todella tilava ja valoisa. Aamiaishuone valoisa ja avara. Vaikka tila oli ulkona, ei tullut kylmä, koska oli lämmittimet ja suojattu tuulelta.
-
Lattia oli todella kylmä. Henkilökunta voisi paremmin käydä huoneistot läpi ennen asiakkaiden saapumista. Meillä eteen tuli mm. seuraavaa, wc:n ovi ei mynnyt kiinni, ensimmäiseen vuorokauteen ei tullut lämmintä vettä, siivoja vei jostain syystä wc:n muovisen istuimen, ilmalämpöpumpun paristot oli tyhjät, tv:stä näkyi lumisadetta. Kaikki nämä hoitui kyllä, kun asioista ilmoitti, paitsi tv:stä emme edes sanoneet mitään.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Janne,

+
Studioista allasnäkymät iltapäiväaurinkoon
-
Halusimme vaihtaa huonetta, hotellin respan suhtautuminen oli nihkeä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Sanna,
Kotka

+
Hyvä sijainti. Ravintolassa erittäin ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Rezi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

281 arvostelua
Erinomainen
 
157
Erittäin hyvä
 
98
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

3.6.2018

Kirjoittanut hot502016 Helsinki, Suomi

Rauhallinen keskeinen sijainti

Siisti uudistettu puutarha. Huone ihan hyvä päätalossa. Bussi pääsee hotellin sisäänkäynnin lähelle. Voin mennä uudestaan. Kissoja on kaikkialla. Jos ei niitä siedä, ei tänne. Ovat ei kai kenenkään, mutta kesyjä ja kilttejä.

 
31.7.2017

Kirjoittanut ElinaK794

Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa

Viikon lomalla sukulaisten kesken. Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa ja rantaa. Aamupala perus kreikkalainen: suppea mutta riittävä. Aamiainen tarjoiltiin ulkona allasbaarissa. Allasalue rauhallinen. Huoneet yksinkertaiset ja kuluneet. Äänieristys heikko kuten yleensä Keikan vanhemmissa hotelleissa. Huoneissa melko tilava parveke.

 
23.9.2016

Kirjoittanut PirjoH83

Loistava sijainti

Palasimme viikon lomalta Rezi hotellista, 14 henk/5 huonetta. Hotelli oli mielestäni sijainniltaan parhaalla mahdollisella paikalla. Rannalle lyhyt matka, samoin kaupunkiin. Rauhallisella paikalla. Huoneet olivat siistejä, osa aika pieniä. Ilmainen wifi, ilmastointi lisämaksusta (35€/vko), huoneissa suhteellisen "äänekäs" jääkaappi. Lähtöpäivän myöhäisempi huoneen luovutus lisämaksusta (30€) onnistui helposti. Aamiainen ok, mutta aina täsmälleen samanlainen. Varsinkin pekonit ja nakit usein vähissä ja niitä tuotiin vain vähän kerrallaan lisää. Tuoreita hedelmiä paria lajia sekä joka aamu säilykepersikoita, vaikka tuoreet oli parhaimmillaan. Henkilökunta ok, ainoastaan aamupalapaikassa /baarissa työskentelevä nainen ei koskaan hymyillyt! Olisimme halunneet lainata vispilää yhtenä päivänä, koska leivoimme syntymäpäiväsankarille gluteenitonta kakkua. Sen lainaaminen ei onnistunut! Saimme vispilän sitten lainaksi lähiravintolasta... Majoittuisin uudestaankin!

 
5.8.2016

Kirjoittanut Antti T

Loistava hotelli!

Erittäin mukava hotelli. Erittäin siistiä ja viihtyisää. Henkilökunta ystävällinen ja siivoojat oikeasti siivoaa paikat puhtaiksi. Sijainti hyvä mukavan rannan vieressä eikä ison tien ääniä kuulu!!!!!

 
4.10.2013

Kirjoittanut ChrisMarita269 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Mukava hotelli

Palasin juuri viikon matkalta Rezissä. Sijainti on erittäin hyvä, meillä oli parveke josta avautui näkymät hotellin takana olevaan puutarhaan, joka oli hiljainen. Henkilökunta oli mahtavaa ja huone oli todella siisti, vaikkakin hieman pienehkö. Pyyhkeet vaihdettiin säännöllisin väliajoin. Jääkaappi huoneessa oli käytännöllinen (melko äänekäs tosin) ja huoneessa on myös ilmastointi. Aamiainen oli OK, mutta aina samanlainen. Aamiaisella olisi voinut olla joitain tuoreita hedelmiä purkkipersikoiden sijaan. Yöpyisin hotellissa uudelleen, koska kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja hotelli tarjoaa hyvää vastinetta rahoillesi.