Parga kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 16 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka Aktionin lentokentältä tunnelin kautta Prevezaan ja edelleen Pargaan kestää noin tunnin (varsinainen matkustusaika). Koska Pargan kujat ovat kapeita, lentokenttäbussin perille hotellille pääseminen saattaa kestää. Toisinaan kesken kuljetuksen tulee vaihtaa toiseen bussiin tai minibussiin. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Karkeahiekkaisia hiekkarantoja ja pikkukivirantoja. Town Beachin pikkukiviranta sijaitsee Pargan kaupungissa. Lichnoksen (3 km) ja Valtoksen (2 km) upeat uimarannat kaupungin ulkopuolella tarjoavat enemmän liikkumatilaa. Koko länsirannikolla Pargan läheisyydessä on monia pieniä ja koskemattomampia rantoja.

Iltaelämä:

Rantakadulla on useita baareja ja diskoja.

Julkinen liikenne:

Pargasta on bussiyhteyksiä manner-Kreikan kaupunkeihin, myös Ateenaan. Igoumenitsasta on laivayhteys Korfulle. Pargan satamasta pääset retkilaivoilla Paxoksen ja Antipaxoksen pienille saarille. Lähiseudun rannoille liikennöi taksiveneitä. Autoja, skoottereita ja polkupyöriä on vuokrattavana.

Aktiviteetit:

Pargan kauniissa ympäristössä on vehreitä ja lehteviä vaellusreittejä. Suurimmilla rannoilla on vesiurheilumahdollisuuksia.

Hyvä tietää:

Hotellien lisämaksulliset ilmastoinnit ja tallelokerot maksetaan suoraan hotellille perillä kohteessa.

Alkaen 1.1.2018 kaikista hotelliyöpymisista Kreikassa peritään hotellivero. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan. Vero peritään per huone/yö ja se maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Lue lisää »