Parga, Kreikka

Pargan matkavinkit

Parga ihastuttaa mukavilla pikkukylillään ja kauniilla rannoillaan, romanttisilla ravintoloillaan sekä ihanilla retkillään. Keräsimme parhaat matkavinkkimme yhteen helpottamaan tulevaa lomaasi – lue lisää ja inspiroidu! 

Pargan hienoimmat rannat

Pargalta löydät erilaisia rantoja joka lähtöön – ihanista hiekkarannoista kauniisiin pikkukivirantoihin, joita varjostavat ihanat oliivilehdot. Rannoilta löydät myös hyviä kahviloita ja tavernoita, sekä mukavia aurinkotuoleja- ja varjoja vuokrattavaksi. 

Lue lisää

Baari- ja ravintolavinkit

Pargassa on monia mukavia baareja, ravintoloita ja tavernoita joista valita. Nauti lounaasta mukavissa rantaravintoloissa, satamakahviloissa tai ihastele auringonlaskua ja mahtavia maisemia Pargan kaupungin ylitse. 

Lue lisää

Nähtävyyksiä Pargan alueella

Koe antiikkiset paikat ja opi lisää Kreikan mielenkiintoisesta historiasta lomallasi – Pargan alueella on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Lue lisää

Tekemistä Pargalla

Pargassa on paljon tekemistä niin päiväsaikaan kuin iltaisinkin, ja suurin osa aktiviteeteista sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä. Vaelluksen ystäville Pargasta löytyy myös loistavia ulkoilureittejä ihanilla näköaloilla. 

Lue lisää

Retkiä Pargasta

Parga on täydellinen aloituskohde monille jännittäville retkille, jotka usein sijaitsevat vain muutaman tunnin päässä. Majasteettisia luonnonmaisemia, historiallisia paikkoja ja mukavia rantoja – Pargalta löydät jokaiselle jotakin. 

Lue lisää

Kuusi syytä matkustaa Pargaan

Pittoreski lomakohde vailla vertaa. Lue tärppimme Pargaan ja sen lähiympäristöön!

Lue lisää »

Löydä seuraava unelmalomasi