Go. Live a little! Jakso 1: Kreikkalaisia herkkuja Pargassa Klara Hammaströmin kanssa

Sarjan Go. Live a little! ensimmäisessä jaksossa tapaamme ruotsalaisen laulajan Klara Hammarströmin, joka on tunnettu esimerkiksi Melodifestivaleilta. Klara rakastaa tzatzikia, mutta hänelle ei ole koskaan opetettu, kuinka valmisstaa aitoa kreikkalaista ruokaa. Hänen tehtävänsä onkin tutustua kreikkalaisen keittiön saloihin intensiivikurssilla kokki Kassiani Kosteran kanssa. Lisäksi hän saa myös toimia tarjoilijana viihtyisässä tavernassa Pargan satamassa. Palkintona hyvin suoritetusta tehtävästä Klara saa nauttia viininmaistelusta ja ihanasta illallisesta yhdessä ystäviensä kanssa!


Tässä jaksossa

Tutustu tarkemmin sarjan tapahtumiin

Tehtävä: Kreikkalainen ruoanlaittokurssi

Tervetuloa mukaan kreikkalaiselle ruoanlaittokurssille, jossa kokkaamme perinteisiä kreikkalaisia annoksia käyttäen tuoreita paikallisisesti tuotettuja raaka-aineita. Aiempaa kokemusta ei tarvita, ja kurssin ohjaajat auttavat kaikessa mielellään. Voit nauttia lasillisen viiniä ruoanlaiton lomassa. Kurssilla on mukana myös kurssin vetäjien perheen isoäiti, joka jakaa parhaiten varjeltuja salaisuuksia onnistuneisiin annoksiin. Lopuksi illallinen nautitaan yhdessä kreikkalaisten perheiden tapaan. Saat mukaasi kaikki kurssilla käytetyt reseptit!

Lue lisää Pargan retkistämme

Palkinto: viininmaistelua

Oletko kiinnostunut viineistä, ja halukas oppimaan niistä lomallasi lisää? Tervetuloa mukaamme viininmaisteluun, jossa pääset syventämään tietämystäsi kreikkalaisista viineistä. Viininmaistelu järjestetään viehättävässä ympäristössä, ja saat maistella rosé-, puna- ja valkoviinejä. Maisteltavat viinit ovat Kreikan tunnetuimmilta viinialueilta oleva laadukkaita viinejä. Tutustu eri makuihin ja vivahteisiin, ja kuule lisää rypälelajeista ja Kreikan viinikulttuurista. Viininmaistelun lopuksi nautimme herkullisen mezen viinilasillisen kanssa.

Lue lisää Pargan retkistämme

Matkakohde: Parga

Kauniissa Pargassa vietät lomaa romanttisessa pikkukaupunki idyllissä. Ympäristö on vehreää ja rannat upeita. Pargaan olet aina tervetullut – etkä ehkä enää haluasi lähteä pois.

Lue lisää Pargasta


Matkasarja Go. Live a little!

Seuraa neljän vaikuttajan matkaa suosituimmissa kohteissamme

Jakso 2: Sykkeen nostoa ja rentoutumista Sivotassa Chris Nyhusin kanssa

Tässä sarjan Go.Live a little! -jaksossa päähenkilönä toimii norjalainen superisä ja vaikuttaja Chris Nyhus. Matka koittaa kohti Sivotaa, jossa Erik Segerstedt antaa Chrisille astetta hikisemmän haasteen:  hänen tulee ohjata crossfit-treenit joukolle hotellivieraita. Luvassa on vähintäänkin erilainen treeni hieman jännittyneen valmentajan johdolla. 

Katso koko jakso täällä

Jakso 3: Lainelautailua Algarvessa Michel Tornéusin kanssa

Sarjan kolmannessa jaksossa tapaamme ruotsalaisen pituushyppääjä Michel Tornéusin, jolla on Ruotsin pituushypyn ennätys 8,44. Sarjassamme Go. Live a little! Michel haastetaan testaamaan urheilullisia kykyjään uudella tavalla: hän matkustaa Algarveen ja oppii surffaamaan. Tämä ei osoittaudu täysin mutkattomaksi tehtäväksi, sillä Michel paljastuu pelkäävän haita.

Katso koko jakso täällä

Jakso 4: Vauhdin huumaa Makarskassa Lisbeth Østergaardin kanssa

Sarjan neljättä jaksoa tähdittää tanskalainen televisiojuontaja Lisbeth Østergaard. Hän matkustaa Kroatian rannikolla sijaitsevaan Makarskaan. Lisbethin haasteena on antautua vauhdin huumaan Ziplinen kyydittämänä dramaattisten rotkojen yllä.

Katso koko jakso täällä

 

Tietoja sarjasta

Matkasarjassamme Go. Live a little! olemme lähettäneet kuuluisia pohjoismaalaisia vaikuttajia suosituimpiin matkakohteisiimme, joissa he saavat kokea joitakin matkustelun parhaista hetkistä. Tarjoamme heille myös tilaisuuden kokea jotakin uutta ja astua hetkeksi oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Jokaisen heistä tulee siis suorittaa lomansa aikana tehtävä, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeilleet!


Löydä unelmaloma ja varaa

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.