Go. Live a little! Jakso 3: Lainelautailua Algarvessa Michel Tornéusin kanssa

Sarjan kolmannessa jaksossa tapaamme ruotsalaisen urheilijan Michel Tornéusin, jolla on Ruotsin pituushypyn ennätys 8,44. Hän on myös kilpaillut ohjeman Suurmestari ruotsalaisessa versiossa vuonna 2020. Sarjassamme Go. Live a little! Michel haastetaan testaamaan urheilullisia kykyjään uudella tavalla: hän matkustaa Algarveen ja oppii surffaamaan. Tämä ei osoittaudu täysin mutkattomaksi tehtäväksi, sillä Michel paljastuu pelkäävän haita. Sen lisäksi, että hän kehittyy nopeasti todella hyväksi surffaajaksi, pääsee Michel myös kokeilemaan farmihyppelyä, kokemaan useamman Algarven viinitilan salat ja maistelemaan paikallisia herkkuja.

 


Tässä jaksossa

Tutustu tarkemmin sarjan tapahtumiin

Tehtävä: Surffikurssi Sagresissa

Algarven rannikolla on taianomaisia kullankeltaisia hiekkarantoja, joita ympäröivät mahtavat kalliomuodostelmat. Etsitkö ensiluokkaisia rantoja surffausta ajatellen? Silloin kannattaa ehdottomasti suunnata Algarven rannikolle, josta löytyy Euroopan parhaita surffirantoja! 

Lue lisää Algarven parhaista surffirannoista »

Palkinto: Farmihyppelyä Algarven viinitiloilla

Algarvesta löytyy muun muassa kaunista luontoa, ihania rantoja surffareille ja aurinko paistaa täällä yli 300 päivää vuodessa - mutta Algarve on myös täydellinen kohde viinin ystäville! Algarven rannikkoa ympäröivät lukuisat viinitarhat, joissa tuotetaan sekä rosé-, valko- että punaviinejä.

Lue lisää Algarven viinitiloista »

Matkakohde: Algarven rannikko

Portugalin suositussa rannikkokohteessa Algarvessa on kilometrien mittaisia hiekkarantoja, charmikkaita rannikkokyliä ja useita hyviä golfkenttiä. Vuosittain aurinkoisia tunteja on lisäksi yli 3000! Varaa lento ja hotelli Apollomatkoilta, ja päätä matkan pituus itse.

Lue lisää Algarven rannikosta »

Matkasarja Go. Live a little!

Seuraa neljän vaikuttajan matkaa suosituimmissa kohteissamme

Jakso 1: Kreikkalaisia herkkuja Pargassa Klara Hammaströmin kanssa

Sarjan Go. Live a little! ensimmäisessä jaksossa tapaamme ruotsalaisen laulajan Klara Hammarströmin, joka on tunnettu esimerkiksi Melodifestivaleilta. Klara rakastaa tzatzikia, mutta hänelle ei ole koskaan opetettu, kuinka valmisstaa aitoa kreikkalaista ruokaa. Hänen tehtävänsä onkin tutustua kreikkalaisen keittiön saloihin intensiivikurssilla kokki Kassiani Kosteran kanssa.

Katso koko jakso täällä

Jakso 2: Sykkeen nostoa ja rentoutumista Sivotassa Chris Nyhusin kanssa

Tässä sarjan Go.Live a little! -jaksossa päähenkilönä toimii norjalainen superisä ja vaikuttaja Chris Nyhus. Matka koittaa kohti Sivotaa, jossa Erik Segerstedt antaa Chrisille astetta hikisemmän haasteen:  hänen tulee ohjata crossfit-treenit joukolle hotellivieraita. Luvassa on vähintäänkin erilainen treeni hieman jännittyneen valmentajan johdolla. 

Katso koko jakso täällä

Jakso 4: Vauhdin huumaa Makarskassa Lisbeth Østergaardin kanssa

Sarjan neljättä jaksoa tähdittää tanskalainen televisiojuontaja Lisbeth Østergaard. Hän matkustaa Kroatian rannikolla sijaitsevaan Makarskaan. Lisbethin haasteena on antautua vauhdin huumaan Ziplinen kyydittämänä dramaattisten rotkojen yllä.

Katso koko jakso täällä

 

Tietoja sarjasta

Matkasarjassamme Go. Live a little! olemme lähettäneet kuuluisia pohjoismaalaisia vaikuttajia suosituimpiin matkakohteisiimme, joissa he saavat kokea joitakin matkustelun parhaista hetkistä. Tarjoamme heille myös tilaisuuden kokea jotakin uutta ja astua hetkeksi oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Jokaisen heistä tulee siis suorittaa lomansa aikana tehtävä, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeilleet!

 


Löydä unelmaloma ja varaa

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.