Go. Live a little! Jakso 2: Sykkeen nostoa ja rentoutumista Sivotassa Chris Nyhusin kanssa

Tässä sarjan Go.Live a little! -jaksossa päähenkilönä toimii norjalainen superisä ja vaikuttaja Chris Nyhus. Matka koittaa kohti Sivotaa, jossa Erik Segerstedt antaa Chrisille astetta hikisemmän haasteen:  hänen tulee ohjata crossfit-treenit joukolle hotellivieraita. Luvassa on vähintäänkin erilainen treeni hieman jännittyneen valmentajan johdolla. Palkinnoksi Chris saa viettää ihanan päivän merellä SUP-laudan kanssa. Sivotan rannikolla on lähes loputon määrä luolia ja lahtia, ja kristallinkirkas vesi on sanoinkuvailettoman kaunista.


Tässä jaksossa

Tutustu tarkemmin sarjan tapahtumiin

Tehtävä: Ohjaa treenit WOD-boxilla

WOD Box on crossfit-harjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun ja muihin raittiissa ulkoilmassa treenattaviin lajeihin sopiva alue. Täällä voit treenata ulkotiloissa miellyttävässä Välimeren lämmössä. Täällä parannat lihasten, sydämen ja keuhkojen kuntoa. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat ylittää itsesi. WOD tulee sanoista ”work out of the day”.

Lue lisää liikunnasta hotellissa Sivota Retreat - powered by Playitas

Palkinto: SUP-lautailu

Paras ja helpoin tapa kokea Sivotan kaunis saaristo on mereltä käsin. SUP, kanootti, vesihiihto tai vuokravene - mahdollisuuksia on monia, jos haluat kokea vähän enemmän lomasi aikana!

Lue lisää liikunnasta hotellissa Sivota Retreat - powered by Playitas

 

Lisää lomaelämyksiä Sivotassa:

Lue ja inspiroidu siitä, mitä kaikkea voit kokea lomallasi Sivotassa. Retkivalikoimaamme kuuluu muunmuassa viininmaistelua, päiväretkiä kohti lähialueen mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä ja jeeppisafari! Sivotan taianomainen ympäristö sopii täydellisesti rentoutumiseen, mutta aktiivisemmille on myös erinomaiset olosuhteet seikkailulle merellä tai vuoristossa.

Lue lisää Sivotan retkistä


Matkasarja Go. Live a little!

Seuraa neljän vaikuttajan matkaa suosituimmissa kohteissamme

Jakso 1: Kreikkalaisia herkkuja Pargassa Klara Hammaströmin kanssa

Sarjan Go. Live a little! ensimmäisessä jaksossa tapaamme ruotsalaisen laulajan Klara Hammarströmin, joka on tunnettu esimerkiksi Melodifestivaleilta. Klara rakastaa tzatzikia, mutta hänelle ei ole koskaan opetettu, kuinka valmisstaa aitoa kreikkalaista ruokaa. Hänen tehtävänsä onkin tutustua kreikkalaisen keittiön saloihin intensiivikurssilla kokki Kassiani Kosteran kanssa.

Katso koko jakso täällä

Jakso 3: Lainelautailua Algarvessa Michel Tornéusin kanssa

Sarjan kolmannessa jaksossa tapaamme ruotsalaisen pituushyppääjä Michel Tornéusin, jolla on Ruotsin pituushypyn ennätys 8,44. Sarjassamme Go. Live a little! Michel haastetaan testaamaan urheilullisia kykyjään uudella tavalla: hän matkustaa Algarveen ja oppii surffaamaan. Tämä ei osoittaudu täysin mutkattomaksi tehtäväksi, sillä Michel paljastuu pelkäävän haita.

Katso koko jakso täällä

Jakso 4: Vauhdin huumaa Makarskassa Lisbeth Østergaardin kanssa

Sarjan neljättä jaksoa tähdittää tanskalainen televisiojuontaja Lisbeth Østergaard. Hän matkustaa Kroatian rannikolla sijaitsevaan Makarskaan. Lisbethin haasteena on antautua vauhdin huumaan Ziplinen kyydittämänä dramaattisten rotkojen yllä.

Katso koko jakso täällä

 

Tietoja sarjasta

Matkasarjassamme Go. Live a little! olemme lähettäneet kuuluisia pohjoismaalaisia vaikuttajia suosituimpiin matkakohteisiimme, joissa he saavat kokea joitakin matkustelun parhaista hetkistä. Tarjoamme heille myös tilaisuuden kokea jotakin uutta ja astua hetkeksi oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Jokaisen heistä tulee siis suorittaa lomansa aikana tehtävä, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeilleet!

 


Löydä unelmaloma ja varaa

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.