Liikunta hotellissa Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas on Playitas-perheen uusin tulokas, joka on keskittynyt erityisesti aktiivisiin pariskuntiin, yksin matkustaviin ja ammattilaisurheilijoihin. Täällä voit liikkua oman mielesi mukaisesti, sillä suurin osa aktiviteeteista sisältyy matkan hintaan. Lue lisää Sports Inclusivesta.

Hotellilla on hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu kuntosali, missä vapaita painoja, laitteita, cardiolaitteita ja suuri venyttelyalue. Liikuntaohjelma tarjolla joka päivä: ryhmäliikuntatunteja, toiminnallista harjoittelua, joogaa, tanssitunteja ja paljon muuta. Hiljattain rakennettu ulkokuntosali (box) crossfit-harjoittelulle/toiminnalliselle harjoittelulle, mitä kutsutaan nimellä WOD Box. Kolme hiljattain rakennettua padelkenttää ja kaksi tenniskenttää, mahdollisuus ohjaukseen ja ryhmäpeleihin. Vesiurheilulajeja, kuten kajak ja SUP (stand up paddle board). Maantiepyöräilyä ja gravel. Tenniskenttiä ja multicourt, jossa mahdollisuus pelata 5 vastaan 5 -jalkapallopeliä ja koripalloa. Juoksu ja juoksureittejä. Uinti, juoksu ja viikottainen kilpailu, kuten aquathlon, juoksu ja viikon WOD-haaste.

Sivota Retreat – powered by Playitas on kehitetty yhteistyössä Apollo Sportsin kanssa ja hotellin palvelut tiloineen ovat rakennettu kaiken tasoisia liikkujia varten.

Skannaa QR-koodi nähdäksesi tämän hetkisen treenikalenterin tai napsauta QR-koodia nähdäksesi malliohjelman.


 

 

 

Sivota Retreat – olympiatasoiseen harjoitteluun

Toukokuussa 2021 Apollo ja Ruotsin Olympiakomitea järjestävät yhteistyössä Olympic Campin Sivota Retreatissä. Olympic Camp on Pekingin talviolympialaisten valmisteluleiri, johon osallistuu koko Ruotsin olympiajoukkue valmentajia, huoltojoukkoja ja hallintoa myöten. Sivota Retreat on varusteltu vastaamaan olympiaurheilijoiden korkeita vaatimuksia niin ulkona kuin sisällä.


Lue lisää liikunnasta hotellista Sivota Retreat – powered by Playitas

Tutustu hotellin liikuntavalikoimaan

Kuntosali

Hiljattain rakennettu kuntosali sijaitsee omassa rakennuksessaan. Täällä on juoksumattoja, soutulaitteita, lihaskuntolaitteita, Ski Erg ja vapaita painoja harjoittelua ja venyttelyä varten. Kuntosali on ilmastoitu ja tilava. Hotellilla on myös sisästudio.

Padel

Padel

Hotellissa on vuokrattavissa 3 padel-kenttää sekä varusteita. Pallot ostettavissa, 3 palloa/8€. 

 

 

 

Ryhmäliikunta

Sivota Retreatissa on tarjolla monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Suurelta ulkoliikuntakentältä on upeat maisemat kohti Bella Vraka-rantaa. Multicourt-kenttä soveltuu suuremmille ryhmille tai tunneille, joissa on useita osallistujia. Pienempi liikuntakenttä, jossa järjestetään tunteja pienemmille osallistujamäärille puiden varjostamalla paikalla. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, kuten joogaa ja venyttelyä ulkotiloissa. Myös multicourt-kentällä järjestetään ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, näiden välissä on mahdollisuus pelata jalka- ja koripalloa. Multicourt varattavissa ryhmille aikoina, jolloin kentällä ei ole aikataulun mukaista ohjelmaa. Varaus tehtävä sportbookingin kautta. Kuumimpina päivinä tai vesisateessa on tarjolla liikuntasali sisätiloissa ryhmäliikuntaa varten. 

Sivun yläosassa nähtävillä ryhmäliikuntatunnit ja ajat. Muutokset mahdollisia.
Ikäraja ryhmäliikuntatunneille 15 vuotta, joissa käytössä varusteita. Huoltajan kanssa ikäraja 12 vuotta.

WOD Box

WOD Box on crossfit-harjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun ja muihin raittiissa ulkoilmassa treenattaviin lajeihin sopiva alue. Täällä voit treenata ulkotiloissa miellyttävässä Välimeren lämmössä. Täällä parannat lihasten, sydämen ja keuhkojen kuntoa. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat ylittää itsesi. WOD tulee sanoista ”work out of the day”.

Tennis

Hotellilla on tekonurmella varustettua 2 tenniskenttää. Ryhmävalmennusta 1-2 tuntia päivässä maksutta viitenä päivänä viikossa. Yksityistunteja aikuisille ja lapsille lisämaksusta. 

Saat käyttöösi kolme palloa 10€ talletusta vastaan. 

Pyöräily

Sivota on monipuolinen ja hyvä pyöräilykohde. Jylhien rinteiden ja vehreiden laaksojen keskellä on tarjolla lukemattomia reittejä sekä maantie- että maastopyöräilyyn. Hiljattain rakennettu pyöräilykeskus maantie- tai gravel -pyöräilyyn (lisätietoa tulossa pian). Gravel -pyörä on yksinkertaisesti kuvailtuna maantiepyörä hieman karkeammilla renkailla. Saat kokea samalla kertaa molempien pyörien parhaat puolet. Voit pyöräillä nopeasti pitkin polkuja ja sorateitä pitkin tai haastaa itseäsi vaikeammassa maastossa. Lähde mukaan järjestetylle retkelle tai tutustu omatoimisesti upeaan ympäröivään luontoon pyörän selässä.

Pyöriä vuokrattavissa sekä opastettuja retkiä maksutta. Ota mukaan omat kengät ja polkimet. Tarjolla myös SPD ja flat-polkimia. Kypärä on pakollinen ja se sisältyy pyörän vuokraan.
Voit myös ottaa mukaan oman pyöräsi. Muistathan tällöin varata etukäteen pyörän kuljetuksen lentoyhtiöltä sekä bussikuljetuksen kauttamme.

Uutta kesälle 2022! Voit vuokrata sähköpyörän hotellilta, jolloin energiaa säästyy myös muihin aktiviteetteihin.

Ikäraja järjestetyille pyöräretkille on 16 vuotta. 

 

Pyörien mallit

Sisältyy Sports Inclusiveen:

Gravel - MERIDA SILEX 400
Gravel - Specialized  DIVERGE
MTB - Specialized Rock Hopper (hardtail)

Vuokrattavissa:

E-bikes- e Big.Nine 300 SE

Wahoo Kickr Bike

Hotellilla on myös yksi Wahoo Kickr Bike, joka on tällä hetkellä markkinoiden edistynein älyominaisuuksin varusteltu spinningpyörä, ja mahdollistaa realistisen tuntuman sisäpyöräilyssä. Pyörän voi yhdistää Zwiftiin tai muihin treenisovelluksiin.

Vesiurheilu

SUP ja kajak rannalla maksutta. Lahti sijaitsee tuulelta suojaisella paikalla, joten vedenpinta on yleensä tasainen hotellin ja Bella Vraka-rannan välillä. Kauniimpaa paikkaa saa etsiä. Vesihiihto ja wakeboard lisämaksusta.
 

Uinti

Hotellin ulkopuolella sijaitsee Bella Vrakan ranta, joka tarjoaa huikeat puitteet avovesiuintiin. Lahti sijaitsee tuulelta suojaisella paikalla, joten vesi on yleensä tyyni hotellin ja Bella Vrakan välillä. Hotellilla on siltoja, joiden kautta pääset pulahtamaan kätevästi suoraan kristallinkirkkaaseen veteen. Mikäli pidät avovesiuinnista, voit uida saaren ympäri noin 2 km mittaisen matkan.

Mikäli haluat harjoitella uintia kloorivedessä, ovat hotellin altaat käytössä tätä varten. Pituus noin 20 metriä ja suositusaika harjoittelulle aamuisin.

Ota mukaan uimalasit, -lakki ja räpylät. Uintivälineitä saatavilla rajoitetusti paikan päällä.

Yhteistä tekemistä

Viikottain järjestetään koripallo-, lentopallo- ja 5 vastaan 5 -jalkapallootteluita sekä muuta hauskaa yhteistä tekemistä. 

Ulkotiloissa on myös pingispöytä.

Juoksu

Juokse pitkin asfaltoituja teitä tai soraisia polkuja. Hölkkää läpi Sivotan kylän, ylämäkeen kohti hotellia, tai sprinttaa satamassa. Alueella on runsaasti eri tasoisia juoksureittejä.

SportBooking

Täältä voit varata tenniskenttiä, polkupyöriä tai ostaa urheiluvaatteita.

Kuntosalin ikäraja on 15 vuotta, mikäli harjoittelet omatoimisesti. Huoltajan kanssa ikäraja 10 vuotta.

Spinning

Sisäpyöräily

Sisäpyöräily (spinning) sisältyy Sports Inclusiveen. 

Sisäpyöräily / spinning sopii kaikille. Voit nostattaa sykkeitä omatoimisesti tai osallistua ohjatulle spinning-tunnille. Valitset itse oman vastuksen ohjeiden mukaisesti ja ohjatut tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin kovatasoisemmillekin pyöräilijöille. Tunnit pidetään joko ulko- tai sisätiloissa sesongista riippuen. Saatavilla uudet spinning-pyörät tanskalaiselta valmistajalta Body Bikes SMART +

Pyörät ovat ergonomisesti suunniteltuja ja sopivat yhteen BODY BIKE Indoor Cycling -sovelluksen kanssa, joka on ladattavissa Google Play tai App Storen kanssa. Lisää sovellukseen personoidut asetukset, jotka voit yhdistää käyttämääsi pyörään. Saat Bluetoothin kautta ajantasaista tietoa suorituskyvystä, tehokkuudesta ja sykkeestä harjoittelun aikana. Jokaisessa pyörässä on USB-portti, johon voit kiinnittää matkapuhelimesi latausta varten, kun poljet pyörää. Tätä kutsutaan nimellä SMART Charge. Muista tuoda mukaan oma USB-liitin!

Ikärajat

Lajit Ikärajat Kommentit
Sosiaaliset aktiviteetit Ei ikärajaa Valikoimaa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pyöräilyaktiviteetit 18-vuotta 12-17-vuotiaat aikuisen seurassa.
WOD Box 16-vuotta  
Kuntosali 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta varusteiden kanssa & Indoor cycling 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta ilman varusteita 13-vuotta Nuoremmat lapset vastuullisen aikuisen seurassa.
Tennis & Padel 15-vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa ryhmätreeneissä. Omassa ryhmässä ei ikärajaa.
Wakeboard & vesihiihto 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Melonta & Stand Up Padel (SUP) 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Uintikurssit 4-vuotta  
     

Sports Inclusive

Sports Inclusive Sivota Retreatissa tarkoittaa laajaa sitä että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Lue lisää Sivota Retreat Sports Inclusive -sovelluksen harjoittelusta ja aktiviteeteista.

Sisältyy Sport Inclusiveen

Ryhmäliikunta & ryhmäohjaus
Kuntosali. Hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu, jossa on vapaita painoja, lihaskuntolaitteita ja cardiolaitteita.
Ulkokuntosali (WOD box/crossfit box)
Jooga
Padel (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä)
Tennis (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä) + kenttä ja varusteet
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Juoksu (lenkkeilyreittejä, karttoja)
Ohjatut pyöräretket (maasto-, maantie- ja sorapyörä)
Indoor Cycling (spinning)
Wahoo Kickr Bike 

Multicourt (ryhmäliikunnalle, 5-5 jalkapallo, koripallo

Avovesiuinti (omatoimisesti)

 

Lisämaksusta

Padel (kenttävuokra & välineet)
Pyörävuokra päivä/viikko (premium maantiepyörät & sähköpyörät)
Vesihiihto, wakeboard & wakesurf
Spa / Wellness center (hoidot)
Uintiharjoittelu (PT)
Tennis (PT)
Henkilökohtainen valmennus

Hinnasto

Varaa harjoittelumatka ryhmälle tai joukkueelle

Sivota Retreat – powered by Playitas on mainio hotelli suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata ja urheilla lomalla. Hotellissa on tasokkaat huoneet, hyvä ruoka ja erinomaiset urheilumahdollisuudet. Varaa treenimatkasi Apollomatkojen ryhmäosaston kautta: 

Puhelinnumero: 09 61547400 
Sähköpostiosoite: [email protected]

Ikärajat

Laji Ikäraja Huomioita
Sosiaaliset aktiviteetit/urheilulajit Ei ikärajaa Soveltuu kaikille, ohjelmaa on niin lapsille kuin aikuisille.
Pyöräilyaktiviteetit 18 vuotta 13-17-vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta & WOD box 15 vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa.
Kuntosali 15 vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa.
Tennis & padel 15 vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa ryhmäliikunnan aikana. Ei ikärajaa yksityisessä käytössä.
Wakeboard & vesisukset 15 vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uimataito vaaditaan.
Melonta & Stand Up Padel (SUP) 15 vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uimataito vaaditaan.