Go. Live a little! Jakso 4: Vauhdin huumaa Makarskassa Lisbeth Østergaardin kanssa

Sarjan neljättä jaksoa tähdittää tanskalainen televisiojuontaja Lisbeth Østergaard, joka matkustaa Kroatian rannikolla sijaitsevaan Makarskaan. Lisbethin haasteena on antautua vauhdin huumaan Ziplinen kyydittämänä dramaattisten rotkojen yllä. Hyvin toteutetun tehtävän jälkeen Lisbeth palkitaan veneretkellä Kroatian saaristossa, missä ikimuistoisen päivän kohokohtiin sisältyy upeita maisemia sekä romanttinen piknik.


Tässä jaksossa

Tutustu tarkemmin sarjan tapahtumiin

Tehtävä: Zipline

Koe Kroatian upea luonto hieman erilaisella ja jännittävällä tavalla - nimittäin Ziplinen kyyditsemänä. Ratojen kokonaispituus on yli 2 kilometria, ja pisin rata on huimat 700 metriä pitkä. Valjaisiin kiinnitettynä liu'ut henkeäsalpaavien maisemien läpi noin 150 metrin korkeudessa. Tämä aktiviteetti sopii hyvin myös koko perheelle!

Lue lisää zipline-seikkailusta Kroatiassa »

Palkinto: Koe saaristo omalla veneellä

Tutustu Hvariin, Bračiin ja muihin saariin kauniissa saaristossa Makarskan rannikon edustalla. Satamassa on noin kymmenen eri venevuokraamoa ja voit valita, haluatko toimia itse kapteenina, vuokrata veneen miehistöllä tai lähteä mukaan valmiiksi järjestetylle retkelle. Varmasti jännittävä ja erilainen tapa kokea Kroatian kauneimmat rannat!

Matkakohde: Makarskan riviera

Loma Makarskan Rivieralla on unohtumaton elämys! Makarskan Rivieralta löydät useita viehättäviä rantakohteita, jotka ovat täydellisiä auringonpalvontaan ja uintiin, mutta joista voit tehdä myös kiinnostavia retkiä ja tutustua kauniisiin luontokohteisiin. Anna myös makuhermojesi tehdä matkojaan ja nauti paikallisista erikoisuuksista viihtyisissä rantaravintoloissa.

Lue lisää Makarskan rivierasta


Matkasarja Go. Live a little!

Seuraa neljän vaikuttajan matkaa suosituimmissa kohteissamme

Jakso 1: Kreikkalaisia herkkuja Pargassa Klara Hammaströmin kanssa

Sarjan Go. Live a little! ensimmäisessä jaksossa tapaamme ruotsalaisen laulajan Klara Hammarströmin, joka on tunnettu esimerkiksi Melodifestivaleilta. Klara rakastaa tzatzikia, mutta hänelle ei ole koskaan opetettu, kuinka valmisstaa aitoa kreikkalaista ruokaa. Hänen tehtävänsä onkin tutustua kreikkalaisen keittiön saloihin intensiivikurssilla kokki Kassiani Kosteran kanssa.

Katso koko jakso täällä

Jakso 2: Sykkeen nostoa ja rentoutumista Sivotassa Chris Nyhusin kanssa

Tässä sarjan Go.Live a little! -jaksossa päähenkilönä toimii norjalainen superisä ja vaikuttaja Chris Nyhus. Matka koittaa kohti Sivotaa, jossa Erik Segerstedt antaa Chrisille astetta hikisemmän haasteen:  hänen tulee ohjata crossfit-treenit joukolle hotellivieraita. Luvassa on vähintäänkin erilainen treeni hieman jännittyneen valmentajan johdolla. 

Katso koko jakso täällä

Jakso 3: Lainelautailua Algarvessa Michel Tornéusin kanssa

Sarjan kolmannessa jaksossa tapaamme ruotsalaisen pituushyppääjä Michel Tornéusin, jolla on Ruotsin pituushypyn ennätys 8,44. Sarjassamme Go. Live a little! Michel haastetaan testaamaan urheilullisia kykyjään uudella tavalla: hän matkustaa Algarveen ja oppii surffaamaan. Tämä ei osoittaudu täysin mutkattomaksi tehtäväksi, sillä Michel paljastuu pelkäävän haita.

Katso koko jakso täällä

 

Tietoja sarjasta

Matkasarjassamme Go. Live a little! olemme lähettäneet kuuluisia pohjoismaalaisia vaikuttajia suosituimpiin matkakohteisiimme, joissa he saavat kokea joitakin matkustelun parhaista hetkistä. Tarjoamme heille myös tilaisuuden kokea jotakin uutta ja astua hetkeksi oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Jokaisen heistä tulee siis suorittaa lomansa aikana tehtävä, mitä he eivät ole koskaan aikaisemmin kokeilleet!

 


Löydä unelmaloma ja varaa

 


Mikä on Go. Live a little!

Haluamme innostaa sinua seikkailuihin ja aktiviteetteihin seuraavalla Apollomatkallasi sekä kertoa sinulle, mitä kaikkea jännittävää voitkaan kokea kohteissamme. Tavoitteenamme on, että löydät elämyksiä juuri sinulle – siksi olemmekin koonneet sinulle kattavia matkakohdevinkkejä joihin tutustua ennen matkaasi.

Kohde, hotelli, matkaseura ja aktiviteetit: kaikki nämä tekevät matkastasi ainutlaatuisen. Oletko kiinnostunut kulttuurista? Monilla Välimeren kohteillamme on mielenkiintoinen historia, joka vie sinut ajassa taaksepäin suuriin hetkiin. Tai lähde vaellukselle tutustumaan lähemmin kohteen luontoon. Nautiskele paikallisen keittiön saloista. Maista jotain, mitä et ole koskaan ennen syönyt. Opi uusia taitoja: snorklausta, sukellusta tai kameliratsastusta. Lähde opastetulle kierrokselle muinaiseen kaupunkiin. Tai haasta itsesi pyöräretkelle pitkien vuorten rinteitä. Mene. Elä vähän enemmän.