Algarven viinitilat

Algarvesta löytyy muun muassa kaunista luontoa, ihania rantoja surffareille ja aurinko paistaa täällä yli 300 päivää vuodessa - mutta Algarve on myös täydellinen kohde viinin ystäville! Algarven rannikkoa ympäröivät lukuisat viinitarhat, joissa tuotetaan sekä rosé-, valko- että punaviinejä.

Druvor i Algarve

Viinimaa Portugalilla on pitkät perinteet ja historia viinintuotannossa, ja se onkin yksi Euroopan johtavista viinintuottajamaista. Alta löydät suosikkiviinitilojamme, jotka sijaitsevat luonnonkauniilla Algarven viinialueella.

Morgado do Quintão

Yksi suosikeistamme on ihastuttava Morgado do Quintãon viinitila. Kuvittele, kuinka istut kauniiden oliivipuiden lehdossa hyvässä seurassa maistellen tilan omia viinejä hyvien juustojen ja paikallisten herkkujen kera - kuulostaa melko täydelliseltä, eikö? Viinitilalla pääset nauttimaan kaikesta tästä! Olitpa sitten kokenut viinintuntija tai et, on vierailu viinitilalla ihana makuelämys ja ainutlaatuinen muisto kotiin vietäväksi. Tilalta voit myös viinejä kotiin, ja palata niiden parissa takaisin tähän ihanaan hetkeen Portugalin auringon alle.

Quinta dos Vales

Koe palkittu Quinta dos Valesin viinitila, joka sijaitsee aivan upeassa ympäristössä. Viinitilalla järjestetään opastettuja kierroksia ympäri viinitarhaa, jonka aikana pääset kuulemaan lisää viininvalmistusprosessista, sekä tietysti myös viininmaistajaisia. Jos et ole ennen osallistunut viininmaisteluu, ei tarvitse hätäillä - tämän jälkeen lähdet pois paikalta ammattilaisen elkein!