Ionion Beach

Huoneistohotelli Ionion Beach sijaitsee Valtos-rannalla ja kaikilta parvekkeilta on merinäköala. Rentoudu hotellin allasalueella tai kauniilla rannalla. Pargan keskustasta löytyy suuri tarjonta viihtyisiä tavernoja, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä uudessa osassa 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 57 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Ionion Beachistä on upeat näkymät Valtos-rannalle. Hotellirakennusten ja rannan välissä on allasalue. Allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan juomia ja yksinkertaisia annoksia. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Rannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna rajoitetusti, muutaman tunnin iltapäivällä ja illalla. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta; kolmikerroksisesta, joka on valmistunut 2004 (remontoitu 2011) ja uudemmasta, kaksikerroksisesta rakennuksesta, joka on valmistunut 2018.

Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Lähellä ravintoloita ja kauppa. Taksiveneitä Valtos-rannalta Pargan keskustaan. Paikallisliikennettä.

Hyvä tietää

Tie ylitettävä rannalle kulkiessa. Valtos-ranta koostuu karheasta hiekasta.