Parga

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Kauniissa Pargassa vietät lomaa romanttisessa idyllissä. Ympäristö on vehreää ja rannat erittäin upeita. Pargaan olet aina tervetullut - ja ehkä et haluakaan enää lähteä pois.

Suositut hotellit, Parga

Allasalue Omega, Hotelli Parga Beach, Parga, Kreikka

Parga Beach

alkaen 730 EUR
Allas, hotelli Sappho, Parga, Kreikka.

Sappho

alkaen 580 EUR
Allasalue lastenaltaalla, Hotelli Alea, Parga.

Alea

alkaen 450 EUR
Hotelli Bella Vista, Parga, Kreikka.

Bella Vista

alkaen 340 EUR

Lisätiedot Parga

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen ilman ruokajuomia maksaa noin 16 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Aktionin lentokentältä tunnelin kautta Prevezaan ja edelleen Pargaan kestää noin tunnin (varsinainen matkustusaika). Koska Pargan kujat ovat kapeita, lentokenttäbussin perille hotellille pääseminen saattaa kestää. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Karkeahiekkaisia hiekkarantoja ja pikkukivirantoja. Town Beachin pikkukiviranta sijaitsee Pargan kaupungissa. Lichnoksen (3 km) ja Valtoksen (2 km) upeat uimarannat kaupungin ulkopuolella tarjoavat enemmän liikkumatilaa. Koko länsirannikolla Pargan läheisyydessä on monia pieniä ja koskemattomampia rantoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 10°c
helmi 10°c
maalis 13°c
huhti 16°c
touko 21°c
kesä 26°c
heinä 29°c
elo 29°c
syys 25°c
loka 20°c
marras 15°c
joulu 11°c
Tarkemmat säätiedot

Hotellivero koskien Kreikan matkoja 1.1.2018 Lue lisää