1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Aldemar Knossos Royal

 • Rannan läheisyydessä
 • All Inclusive

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

All Inclusive-hotelli Aldemar Knossos Royal on täydellinen vaihtoehto rentouttavaan lomaan! Tässä perhehotellissa on mahdollisuus majoittua mukavissa bungalow-tyylisissä rakennuksissa, mitkä sijaitsevat vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellialueella on useita uima-altaita ja hauska vesiliukumäki. Hiekkaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, ja rannalla on mahdollisuus erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Hieno ja viihtyisä hotelli ja ympäristö, todella ystävällinen henkilökunta (vaikka kausi alkoikin...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2964 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aldemar Knossos Royal on mukava perhehotelli, jossa majoitut bungaloweissa vehreässä puutarhaympäristössä. Hotellissa on allasalue suolavesialtailla ja erillinen lastenallas sekä vesiliukumäki. Hotellilla on myös kaksi suolavesiallasta, jotka on varattu superior-huoneissa majoittuville vieraille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellissa on buffetravintola sekä à la carte -ravintolat Fontana Amorosa sekä kreikkalainen taverna Artemis. Ravintoloihin edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut). Rantabaari, jossa tarjoillaan lounasta. Kahvila.

Maksuton kuntosali. Tennis (osassa kenttiä valot) lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, minigolf ja rantalentopallo. Vesiurheilulajeja rannalla lisämaksusta. Biljardia lisämaksusta. Sauna lisämaksusta. Kampaamo. Hotellin englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille, avoinna joka päivä klo 10-18. Leikkipaikka.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Maksuton wifi yleisissä tiloissa (nopeampi yhteys lisämaksusta). Pesulapalvelu lisämaksusta. Minimarketti. Hotellibussi Heraklioniin ja Agios Nikolaokseen lisämaksusta. Naapurihotelli Aldemar Royal Maressa on palkintoja voittanut Thalasso Spa, jossa laaja valikoima hoitoja lisämaksusta. Lentoliikenne hotellin yläpuolella saattaa häiritä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen, klo 7.00–7.30. Varaus tehtävä ennakkoon hotellissa.
 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00.
 • Kevyt lounaspöytä, klo 12.30–15.30. Kerran loman aikana (aikavälillä 15.5–30.9) mahdollisuus lounaaseen rantaravintolassa.
 • Illallispöytä, klo 18.30–21.15. Kerran viikossa mahdollista nauttia illallista kreikkalaisessa ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Välipaloja ja jäätelöä, klo 11.00–18.00.
 • Kahvia ja kakkua, klo 16.30–17.30.
 • Rajoittamattomasti paikkallisia juomia, kuten olutta/viiniä, drinkkejä ja mehua, klo 10.30–24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.