1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Maracaibo

  • Viihtyisä huoneistohotelli
  • Hieno allasalue

Hyödynnä aikaisen varaajan etu! Varaa talviloma hyvissä ajoin ja hyödynnä -50 € /hlö etu.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla tai Gran Canarialla 1 ja 2 viikon rantalomia. Koskee lomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Maracaibo on viihtyisä ja pidetty huoneistohotelli Puerto Ricossa. Hotellilla on täydellinen sijainti sataman ja kauppakeskuksen välissä. Varaa superior- tai deluxehuoneisto, ja nauti merinäköalasta hotellin ylimmissä kerroksissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle. Deluxe-yksiöitä 1-2 hengelle. Superior-yksiöitä 1-2 hengelle. Kaksioita 1–3 hengelle. Deluxe-kaksioita 1-3 hengelle. Superior-kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Deluxe-kolmioita 2-5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti, rauhallinen, ystävällinen henkilökunta, allasalue siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 534 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Maracaibossa on uima-allas, joka on lämmitetty talvisin, sekä aurinkotuoleja, patjoja ja -varjoja. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas pienille lapsille sekä allasbaari, jossa sohvaryhmä. Puutarha. Hotellissa on myös viihtyisä ravintola. Noin 800 metriä keskustaan. Läpikulkuliikennettä. Allasbaarista kantautuvat äänet saattavat häiritä joissakin huoneistoissa.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Rannalle kuljetaan tien ylittävää siltaa pitkin.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.