Lanzarote

  • Omatoimikohde
  • Kaunis tuliperäinen saari ihanine rantoineen

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Siisti ja loppuun asti mietitty arkkitehtuuri tekee Lanzarotesta ehkä tyylikkäimmän saaren Kanarialla. Matkallasi sinua odottavat sekä ihanat rannat että mielenkiintoiset tuliperäiset maisemat. Lanzarote on Apollomatkojen omatoimikohde, jonne matkaat reittilennoin.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.


Lisätiedot Lanzarote

Ravintolat

Kahden ruokalajin ateria sisältäen veden ja viinin maksaa keskimäärin noin 20 €/henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Lanzarote on omatoimikohde, joten lentokenttäkuljetus hotellille tulee hoitaa itse joko taksiilla, bussilla tai vuokra-autolla.

Rannat

Puerto del Carmenissa on pitkä, hienohiekkainen ja matala ranta. Koko rannikolla Puerto del Carmenista Arrecifeen on monia ihania hiekkarantoja, muun muassa Los Pocillosissa ja Matagordassa. Playa Blancan lähellä etelässä on monia hienoja hiekkarantoja, muun muassa Playa Papagayo.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 19°c
helmi 19°c
maalis 19°c
huhti 20°c
touko 20°c
kesä 22°c
heinä 23°c
elo 24°c
syys 24°c
loka 24°c
marras 22°c
joulu 21°c
7,7 10:stä Lanzarote
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 69 arvioon
Suosituimmat hotellit
Las Costas
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kahden hengen huone, 7 yötä, 9/12 2024, Helsinki
alkaen
803 EUR
Varaa

ILUNION Costa Sal
Hinta henkilöä kohden, koskien: Kaksio, 7 yötä, 17/3 2025, Helsinki
alkaen
672 EUR
Varaa

Gran Castillo Tagoro Family & Fun - talvi 24/25
Hinta henkilöä kohden, koskien: Superior-huone, 7 yötä, 9/1 2025, Helsinki
alkaen
1 028 EUR
Varaa

Kaikki alueet Kanariansaaret

Fuerteventura

Fuerteventuralla odottavat kilometrien pituiset hiekkarannat, viihtyisät kylät ja upea luonto. Fuerteventura houkuttelee myös miellyttävillä lämpötiloilla ympäri vuoden. Aktiivista lomaa kaipaavalle on tarjolla suosittu sporttihotelli Playitas Resort.

Gran Canaria

Suosikkikohde, josta ei puutu mitään! Gran Canarialla on kaikkea mitä hyvään lomaan tarvitaan – ihana ilmasto, aurinkoa, rantaelämää, hyvää ruokaa, viihdettä, ostoksia ja urheilumahdollisuuksia. Lähde löytämään lempipaikkasi.

Teneriffa

Teneriffa on Kanariansaarista vihrein ja kaunein – kuin tehty mieleenpainuvia kokemuksia varten! Kun matkustat kanssamme Teneriffalle, voit valita etelän ihanat hiekkarannat tai pohjoisen aidon kanarialaisen kaupunkitunnelman. Apollomatkojen valikoimasta löydät Teneriffalle valmiita lomapaketteja tai räätälöit itse mieluisan loman.

La Gomera

La Gomera näyttää Kanariansaarista uuden, koskemattoman puolen. Saaren vihreillä kukkuloilla on maalauksellisia kyliä ja erinomaiset patikointimahdollisuudet houkuttelevat kaikkia luonnonystäviä. La Gomeralla sinua odottavat ystävälliset ihmiset ja auringonpaiste.