Lanzarote kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin ateria sisältäen veden ja viinin maksaa keskimäärin noin 20 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Lanzarote on omatoimikohde, joten lentokenttäkuljetus hotellille tulee hoitaa itse joko taksiilla, bussilla tai vuokra-autolla.

Rannat:

Puerto del Carmenissa on pitkä, hienohiekkainen ja matala ranta. Koko rannikolla Puerto del Carmenista Arrecifeen on monia ihania hiekkarantoja, muun muassa Los Pocillosissa ja Matagordassa. Playa Blancan lähellä etelässä on monia hienoja hiekkarantoja, muun muassa Playa Papagayo.

Iltaelämä:

Puerto del Carmenissa on monia baareja, diskoja ja pubeja sekä kasino. Playa de los Pocillos ja Playa de Matagorda ovat rauhallisempia, mutta niissäkin on useita ravintoloita ja musiikkibaareja, joissa on joskus elävää musiikkia. Tietyt hotellit järjestävät tansseja muutamana iltana viikossa. Playa Blanca on rauhallisempi kuin Puerto del Carmen, mutta alue kehittyy ja siellä on useita ravintoloita ja baareja/pubeja.

Julkinen liikenne:

Paikallisbusseja päivittäin Puerto del Carmenin ja Playa Blancan sekä pääkaupunki Arrecifen välillä. Taksimatka Puerto del Carmenista pääkaupunki Arrecifeen maksaa noin 11 euroa (noin 20 km). Playa Blancasta on päivittäinen lauttayhteys Fuerteventuralle (noin 25 min), laivalipun hinta on noin 26 euroa. Päivittäiset yhteydet La Graciosa -saarelle.

Aktiviteetit:

Costa Teguisessa on 18-reikäinen golfkenttä, jonka ratamaksu on noin 56 euroa. Urheilukeskuksia on muun muassa Puerto del Carmenissa. Puerto del Carmenissa on vuonna 2010 avattu 18-reikäinen golfkenttä. 6 133 metriä pitkän golfkentän on suunnitellut amerikkalainen golfari Ron Kirby. Tietyissä hotelleissa on tenniskenttiä. Maastopyöria ja tavallisia polkupyöriä voi vuokrata. Mahdollisuuksia ratsastukseen, squashiin, minigolfiin ja sukellukseen.

Hyvä tietää:

Lämmitettyjen uima-altaiden vesi on noin 20 asteista. Veden lämpötila on aamuisin ja iltaisin muutaman asteen viileämpää.