Lopesan Baobab Resort

apollo mondo family
Allasalue, Lopesan Baobab Resort, Meloneras, Gran Canaria. Allasalue, Lopesan Baobab Resort, Meloneras, Gran Canaria.

  • Ylellinen hotelli ripauksella afrikkalaista tunnelmaa
  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Ihana allasalue

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tervetuloa suosittuun Lopesan Baobab Resortiin – yksi pidetyistä Apollo Mondo Family -hotelleista Maspalomasin hiekkadyynien lähellä. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen perhelomaan – lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee sekä maksuttomia ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien vetäminä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsvittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita puolihoidolla 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Uima-altaat ja ruoka
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 7554 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli, joka on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Hotellialue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita ympäröi trooppinen puutarha. Hotellilta näet vilahduksia Maspalomasin mahtavista hiekkadyyneistä. Hotelli sijaitsee rauhallisessa Melonerasissa, lyhyen kävelymatkan päässä merestä ja rantapromenadista.

Lazy River ja hauskat lastenaltaat
Hotellilla on seitsemän uima-allasta, joista viisi on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämmitetyissä altaissa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Täältä löytyy myös lazy river, ja kahden altaan reunalle tehty hiekkaranta. Maksuton pyyhepalvelu sekä maksuttomat aurikotuolit ja -varjot. Kaksi lämmitettyä lastenallasta, joissa kolme pientä vesiliukumäkeä. 

Hyvää ja terveellistä ruokaa

Lopesan Baobab Resortissa on tarjolla herkullisia, terveellisiä ja vaihtelevia aterioita. Lapsille on oma buffet, josta löytyy pikkuväelle maistuvia herkkuja. Hotellissa on neljä ravintolaa – kaksi buffetravintolaa, afrikkalaisen keittiön herkkuihin erikoistunut ravintola sekä välimerellinen ravintola, jossa on tarjolla myös grilliherkkuja. Täysi- ja puolihoitoon sisältyvät ateriat tarjoillaan buffetravintoloissa. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut)

Hotellissa on viisi baaria, joista kaksi on allasbaareja. Mondo Coffee tarjoilee laadukkaita kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia. Lue lisää hotellin ruoka- juomatarjonnasta.

Koko perheen Lopesan Baobab Resort

Lapsille on tarjolla uimakoulu, jota ohjaavat skandinaaviset uimaopettajat, sekä lastenkerho, jossa on suomalaiset ohjaajat. Hotellissa on myös leikkipaikka lastenaltaan/leikkialtaan päädyssä sekä hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille. Voit varata myös ennakkoon pinnasängyn ja rattaat. Lue lisää Pollyn ja Minon lastenkerhosta.

Lasten suosikit Polly ja Mino piipahtavat vierailulla hotellissa. Voit myös yllättää lapset ja tilata Pollyn ja Minon vierailemaan huoneessa.

Ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali

Lopesan Baobab Resortissa voit osallistua skandinaavisten ohjaajien vetämille ryhmäliikuntatunneille. Myös hotellin hyvienvarusteltu kuntosali on käytössä 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Maksuton pöytätennis ja rantalentopallo.

Kävelysauvoja sekä pyöräily- ja juoksurattaita lainattavissa panttia vastaan. Juoksu ja pyöräilyreittejä. Hotellin vieraat saavat käyttää sisarhotellien Lopesan Villa del Conde Resortin ja Lopesan Costa Meloneras Resort & Span spa-palveluita alennettuun hintaan.

Unique
Varatessasi sviitin, juniorsviitin, superior-huoneen tai kahden hengen huoneen omalla altaalla, käytössäsi on hotellin Unique-konsepti. Tämä sisältää: nopeamman sisään- ja uloskirjautumisen, VIP-aamiaisen omassa osassa buffetravintolaa, oman alueen altaalla, jossa on aurinkotuoleja sekä vettä ja hedelmiä, VIP-loungen, jossa tarjolla on snackesjä, juomia ja maksuton wifi. Saapumisen yhteydessä Unique-vieraat saavat kaksi pientä pulloa viiniä huoneeseen, tyynymenun sekä tuoksukynttilän, kylpysuolaa ja -öljyä.

Yleistä

Maksuton wifi vastaanoton alueella. Viihdeohjelmaa päivisin ja iltaisin. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Läpikulku liikennettä.

Lue lisää Apollo Mondo Family -hotelleista.

Ateriat

Puolihoito. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen. Täysihoito lisämaksusta.

Katso mitä puoli- ja täysihoitoon sisältyy »

Hyvä tietää

Apollo Mondo Family -konsepti ja tähän kuuluvat lisäpalvelut toimivat hotellissa Lopesan Baobab Resort 5.10.2019-11.4.2020.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Varaa lapsipaketti

Voit varata lomasi ajaksi lapsipaketin, johon kuuluu syöttötuoli, pinnasänky ja matkarattaat. Tee varaus Minun varaukseni -sivun kautta.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
  • Lastenkerho ja uimakoulu
  • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
  • Mondo Food & Beverage
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Maksuton wifi