Gran Canaria – matkavinkit

Gran Canarian matkavinkit

Gran Canaria on täynnä maagisia paikkoja. Matkailijoiden suosimien alueiden ulkopuolella odottaa täysin toisenlainen maailma – kalkkikivisiä vuoristokyliä, kätkettyjä poukamia, upeita auringonottopaikkoja ja henkeäsalpaavia maisemia. Lue parhaat vinkkimme Gran Canarialle ja inspiroidu! 

Varaa matkasi Gran Canarialle

Vauhdikasta lomaa

Pidätkö vauhdin huumasta? Gran Canarialta löydät urheilullisia aktiviteetteja vesipuistoista tivoleihin ja golfiin – nauti adrenaliinin täytteisestä lomasta!

Lue lisää

Gran Canarian karnevaalit

Gran Canarialla karnevaaleja, ja koko saari muuntautuu yhdeksi suureksi juhlasaareksi, jolloin pääset osaksi hauskoja juhlallisuuksia! 

Lue lisää

Mitä tehdä Las Palmasissa

Gran Canarialla on upeita nähtävyyksiä – niin tunnettuja kuin hieman tuntemattomampiakin. Tutustu suosikkinähtävyyksiimme! 

Lue lisää

Gran Canarian viihtyisät kylät

Tauon paikka rantaelämästä? Vuokraa auto ja lähde tutustumaan Gran Canarian ihaniin kyliin – täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Lue lisää

Gran Canarian upea luonto

Jylhiä tulivuoria, kiinnostavia autiomaita ja ihania vuoristomaisemia – lumoudu Gran Canarian upeista maisemista! 

Lue lisää

Las Canteras – kaupunkiranta

Las Canteras on kullanhohtoinen hiekkaranta keskellä Las Palmasia – se levittäytyy kolmen kilometrin pituuteen pitkin kirkkaansinistä Atlantin valtamerta. Rannan vieressä on  kaupunkielämää ravintoloineen, puistoineen ja kauppoineen.

Lue lisää

Kanarialaisia makuelämyksiä

Nauti kanarialaisista erikoisuuksista lomallasi. Valinnanvaraa löytyy vahvasta kahvista grillattuun mustekalaan. Gran Canarian saarella on jokaiselle jotakin – täältä löydät parhaat vinkkimme!

Lue lisää

Ostosreissuja

Gran Canarialla yhdistyy laaja ostosvalikoima, edulliset hinnat, pienet markkinat ja suuret ostoskeskukset  – toisin sanoen, täältä löydät kaikkea. Lue lisää ja löydä itsellesi sopivimmat ostoskadut. 

Lue lisää

Gran Canarian 7 parasta rantaa

Kimalteleva meri ja hiekkaa varpaiden välissä – Gran Canarialla on Espanjan parhaita rantoja. Saarelta löytyy niin lapsiystävällisiä rantoja kuin todellisia surffareiden paratiiseja suurine aaltoineen. 

Lue lisää

Gran Canarian parhaat ravintolat

Tutustu kanarialaiseen keittiöön ainoalla oikealla tavalla – syömällä! Lue vinkkimme ja löydä parhaat liharavintolat ja maukkaimmat mereneläväannokset. 

Lue lisää

Löydä oma Gran Canariasi

Haluatko löytää lomakohteen Gran Canarialta, joka sopii juuri sinulle? Keräsimme kaikkien lomakohteiden parhaat puolet helposti yhdelle sivulle – lue lisää ja ihastu! 

Lue lisää

Workation Gran Canarialla

Varmista llisäpuhtia talven pimeyteen ja yhdistä etätyöt Gran Canarian aurinkoon ja hyvän olon aktiviteetteihin. Olemme koonneet yhteen hotellimme parhain puittein etätoille.

Lue lisää »