Golf-rata Meloneraksessa

Aktiivinen loma Gran Canarialla

Pidätkö vauhdin huumasta? Gran Canarialta löydät monia urheilullisia aktiviteetteja vesipuistoista tivoleihin ja golfiin – nauti adrenaliinista ja vauhdikkaasta lomasta!

Gran Canarian vaellusreitit

Gran Canaria on täydellinen kohde vaellukseen! Täältä löydät monia hyviä vaellusreittejä ja kauniita maisemia. Jos et halua lähteä retkelle yksin, voit myös osallistua yhteistyökumppanimme Rocky Adventuresin päiväretkille, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin vaeltajille. 

Ylös, ulos ja lenkille!

Suurin osa itärannikosta soveltuu loistavasti lenkkeilyyn. Jos suuntaat rannalle tai rantapromenadille heti aamusta, kun vuorovesi on laskenut, on koko rantaviiva täydellinen juoksualusta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Tee lenkki auringonnousussa tai laskussa, tai kokeile joogaa rannalla. Pakkaa urheiluvaatteet mukaan ja lähde rannalle - et takuulla tule katumaan! 

Jeeppisafari

Jos haluat tutustua Gran Canarian ympäristöön vauhdikkaalla tavalla, voit osallistua jeeppisafarille, jonka aikana pääset ajelulle upeiden pinjemetsien ja tulivuorimaisemien lävitse. 

Golfia Salobre Hotel & Resortissa Golfia Salobre Hotel & Resortissa

Golf

Gran Canarialla sijaitsee Espanjan vanhin ja kaunein 18-reikäinen golf-kenttä, Bandama. Se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Las Palmasista, ja se perustettiin vuonna 1891 nimellä Real Club de Golf de Las Palmas. Myös Meloneraksessa ja Maspalomaksessa on hyviä golf-ratoja, mutta ajanvaraaminen korkeasesongin aikaan voi olla haastavaa. Tarkista siis ajat ja hinnastot etukäteen! 

Salobre Hotel & Resortissa voit asut aivan 18-reikäisen golf-kentän vieressä. Golfin lisäksi täällä pääset kokeilemaan joogaa, pilatesta tai ylellisiä spa-hoitoja. Här kan du varva golfrundor med exempelvis yoga, pilates eller lyxiga spabehandlingar. Jos haluat päästä rannalle, hotellilta lähtee hotellibussi Maspalomaksen hiekkadyyneille. 

Jalkapallo

Jalkapallofanit voivat nauttia otteluista Las Palomaksessa ja Maspalomaksessa. Talvikaudella ottelut Maspalomaksessa pelataan skandinaavisten joukkueiden kanssa. Las Palmasissa on saaren paras ammattilaisjoukkue.

Pyöräilijöiden paratiisi

Gran Canaria on ehdottomasti ansainnut maineensa pyöräilijöiden paratiisina. Vuokraa pyörä ja seikkaile kylästä toiseen, rannikon varrella tai vuoristossa. Pyörän vuokraaminen on edullista, ja pyöriä on saatavilla monissa eri malleissa. 
 

Delfiinit elementissään

Jos olet aina unelmoinut delfiinien näkemisestä, voit osallistua Gran Canarialla upealle delfiinisafarille! Retkellä voit päästä näkemään delfiinit omassa luonnollisessa ympäristössään, joka on unohtumaton kokemus niin lapsille kuin aikuisillekin. Jos olet onnekas, saatat päästä samaisella veneretkellä näkemään myös valaita, kilpikonnia ja lentokaloja.

Rentouttava spa

Gran Canarian eteläpuolella on useita ihania kauneushoitoloita. Suurimman osan löydät neljän tai viiden tähden hotelleista, jotka vastaanottavat yleensä vieraita myös hotellin ulkopuolelta (huomioithan, että hoitoloissa on 18-vuoden ikäraja).

Corallium Spa sijaitsee luksushotelli Lopesan Costa Meloneraksessa, ja suositusta kauneushoitolasta löytyy tasokkaita palveluita ja upea miljöö. Hemmottele itseäsi neljän tunnin spa-kokemuksella, jonka aikana pääset kokeilemaan ihania kylmiä ja kuumia hoitoja. Miltä kuulostaa esimerkiksi jääkylmä, laavaluolat, turkkilainen hamam, afrikkalainen sauna tai suolavesiallas, jonka suolapitoisuus on sama kuin Kuolleessa meressä? 

Angry Birds -aktiviteettipuisto

Puerto Ricossa sijaitsee aktiviteettipuisto, joka on saanut inspiraatiota tunnetusta Angry Birds -mobiilipelistä. Puistossa on monipuolisia leikkialueita eri ikäryhmille, ja esimerkiksi jalkapallo-, lentopallo- ja koripallokentät, parkour-ratoja ja trampoliineja. Täällä koko perhe voi juosta, hyppiä, leikkiä ja pitää hauskaa!

Hauska vesipuisto

Aqualand sopii seikkalunhaluisille, jotka kaipaavat muutakin kuin auringonottoa rannalla. Täältä löydät aktiviteetteja moneen makuun, ja täällä viihtyvät varmasti niin hurjapäät kuin rauhallisemmasta menosta nauttivat. Jos tahdot kokeilla jotain erilaista, voit kokeilla uimista merileijonien kanssa. Päivä kuluu nopeasti kokeillen erilaisia vesiliukumäkiä ja muita laitteita! Aqualand sijaitsee Maspalomaksen lähellä. Tänne päästäksesi voit ottaa bussin numero 45 Playa de Inglésistä, San Agustínista ja Maspalomasista tai bussin numero 70 Puerto Ricosta ja Meloneraksesta. 

Tivoli jokaiseen makuun

Huvipuisto Holiday World Maspalomasissa on kokemus koko perheelle! Haasta ystäväsi tai perheesi keilaotteluun, matkaa korkeuksiin maailmanpyörän mukana aja radioautoilla ja paljon muuta. Laitteiden lisäksi löytät monia ravintoloita ja baareja.