Salobre Hotel & Resort

  • Useita treenausvaihtoehtoja
  • Hieno spa
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Korkeatasoinen Salobre Hotel & Resort on golfaajien ja muiden urheilullisten lomailijoiden suosiossa. Kaunis ja viihtyisä ympäristö kutsuu liikkumaan. Päivää voi viettää mukavasti myös Maspalomaksen hiekkadyyneillä, jonne on vain 10 minuutin bussimatka, tai vaikkapa hotellin kylpyläosastolla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe plus -huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis, rauhallinen ympäristö. Aktiviteetteja, joogaa ja muita ryhmätunteja. Altaita useita ja k16 allasalue.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3930 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 8 km
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Oma golfkenttä

Salobre Hotel & Resort Sheraton Gran Canaria on korkeatasoinen hotelli laaksossa, jossa hotellilla on oma 18-reikäinen golfkenttä (Old and new Salobre Golf). Hotellista on näkymä golfkentälle ja vuorille. Golfopetusta ja ravintola, golfkauppa, harjoittelualue, puttausviheriö ja mahdollisuus vuokrata golfmailoja. Golf ja golftunnit ovat lisämaksusta.

Paljon liikuntavaihtoehtoja

Kaunis ympäristö hotellin ulkopuolella houkuttelee juoksu- ja kävelylenkeille. Hotellin modernisti varusteltu maksuton kuntosali on auki ympäri vuorokauden. Voit myös vuokrata pyörän. Puttausviheriö katolla on lisämaksusta. Ryhmäliikuntatunteja.

Maksuton urheilukenttä, ulkokuntosali ja jalkapallokenttä (90mx60 m). Jalkapallokenttä on Fifan hyväksymä, ja se käyttö varataan etukäteen vastaanotosta. Suuri kylpyläosasto, jonka käyttö lisämaksusta. Kylpyläosastolla on höyrysauna, hammam, sauna, jäälähde, hierovat suihkut ja vesihieronta-allas. Hierontaa ja hoitoja lisämaksusta.

Useita altaita

Seitsemän allasta, joista kolme lämmitettyjä talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuoli ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari

Yksi ulkoaltaista, Sunset Pool, sijaitsee yhdennessätoista kerroksessa (vain yli 16-vuotiaille vieraille). Allasbaari.

Maksuton kuljetus hotellin Beach Houseen

Maksuton bussi hotellin omaan Beach Houseen Maspalomasin rannalla, jossa uima-allas, aurinkotuoleja ja suihkut. Bussi kulkee päivittäin klo 10.00-18.00, matka kestää noin 10 minuuttia. Viimeinen bussi hotellille lähtee noin 18.30. Bussissa on rajoitettu määrä paikkoja.

Ruoka ja juoma hotellilla

Salobre Hotel & Resortissa on useita hyviä ravintoloita ja baareja. Ravintola The Sensissä tarjoillaan pidetty aamiaisbuffet ja illallisella tarjoillaan paikallisista raaka-aineista valmistettu buffet. Lounasravintola Palmera sijaisee allasalueen vieressä ja täällä tarjoillaan salaattia, pastaa ja kalaa Välimeren tyyliin. Ravintola The S Clubissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia ja cocktaileja viihtyisässä ilmapiirissä. Hotellin ravintolassa Sidecar tarjoillaan laadukkaita á la carte-annoksia ja ravintolasta Casa Salobre on kauniit näkymät golfkentälle.

Sunset Bar sijaitsee 11. kerroksessa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Täällä voit nautiskella hyvinvalmistetuista lounasannoksista, juomista ja upeista panoramanäkymistä yli vuorten.

Muut palvelut

Leikkipaikka ja lastenkerho (auki päivittäin klo 10-17) hotellin alueella 4-12-vuotiaille lapsille. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kaksi tietokonetta maksuttomalla internet-yhteydellä vastaanotossa. Maksuton wifi. Noin 9 kilometriä Maspalomas-rannalle. Hotellialueella on tasoeroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Täysi- ja puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.