Salobre Hotel & Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Korkeatasoinen Salobre Hotel & Resort on hotelli joka on koettava! Hotellissa viihtyy etenkin golfin ystävät ja tasokasta lomaa kaipaavat. Hotellibussilla pääset Maspalomasin hiekkadyyneille kymmenessä minuutissa.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 30.6. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe plus -huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle., joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti golfkentän vieressä
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4431 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 8 km
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Seitsemän allasta, joista kolme lämmitetään talvella vähintään 22 asteeseen. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä sekä allasbaari. Hotellin 11. kerroksessa on allasalue, auringonlaskun allas, joka toivottaa tervetulleiksi yli 16-vuotiaat. Täältä löydät vuokrattavia balilaisia aurinkotuoleja.

Salobre Hotel & Resortissa on useita todella hyviä ravintoloita ja baareja. Sens-ravintolassa tarjoillaan hotellin suosittu buffetaamiainen ja illalliseksi buffet, jossa monet ruoat valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Palmera-lounasravintola sijaitsee uima-altaan äärellä ja tarjoaa salaatteja, pastaa ja kalaa välimerellisillä vivahteilla. Ravintola S Club tarjoaa yksinkertaisempia ruokia ja cocktaileja tunnelmallisessa ilmapiirissä. Hotellin Sidecar-ravintolassa on tarjolla hyvin valmistettuja à la carte -ruokia ja Casa Salobre -ravintolasta on kaunis näköala golfkentälle.

Sunset Bar, joka sijaitsee hotellin ikonisessa 11. kerroksessa, toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Täällä voit nauttia hyvin valmistettuja lounasruokia, juomia ja upeasta panoraamanäkymästä vuorille.

Hotellin spa, be Aloe, tarjoaa laajan valikoiman hierontoja ja hoitoja lisämaksulla. Siellä on myös höyrysauna, hamam, sauna, jäälähde, hierovat suihkut ja vesihieronta-allas - kaikki lisämaksulla.

Salobre Hotel & Resort on korkeatasoinen laaksossa sijaitseva hotelli, jossa on omat 18-reikäiset golfkentät, Old ja New Salobre Golf, aivan hotellin vieressä. Lomakeskuksesta on näkymät golfkentille ja ympäröiville vuorille. Hotellin vieraana sinun tarvitsee vain noutaa golfkärryt vastaanotosta ja suunnata viheriölle. Täällä on golfkoulu sekä golfkauppa, harjoitusalue, greeni ja mahdollisuus vuokrata golfmailoja. Golf ja golftunnit ovat maksullisia.

Golfin lisäksi hotellia ympäröivä kaunis ympäristö sopii erinomaisesti sekä kävelyyn, juoksuun että patikointiin. Hotellissa on myös erittäin mukava kuntosali moderneilla laitteilla, avoinna ympäri vuorokauden. Täällä voit harjoitella ja nähdä upean näköalan laaksoon. Mahdollisuus vuokrata polkupyöriä. Puttaus greeni katolla lisämaksulla. Ryhmävalmennus.

Hotellissa on myös monitoimialue, ulkokuntosali ja jalkapallokenttä (90 x 60 metriä) nurmikolla. Jalkapallokenttä on Fifan hyväksymä, ja sen voi varata vastaanotosta. Leikkikenttä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellibussi Maspalomasin rannalle muutaman kerran päivässä, rajoitettu määrä paikkoja. Tasoeroja hotellialueella. Jos ostat kuljetuksen, kuljetus lentokentältä ja takaisin tapahtuu yksityisellä taksikuljetuksella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallispöytä)

Hyvä tietää

Hotellin lähellä on parhaillaan käynnissä rakennustöitä, joita voidaan pitää häiritsevänä päivisin.