Salobre Hotel & Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Korkeatasoinen Salobre Hotel & Resort on hotelli joka on koettava! Hotellissa viihtyy etenkin golfin ystävät ja tasokasta lomaa kaipaavat. Hotellibussilla pääset Maspalomasin hiekkadyyneille kymmenessä minuutissa.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe plus -huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle., joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis, rauhallinen ympäristö. Aktiviteetteja, joogaa ja muita ryhmätunteja. Altaita useita ja k16 allasalue.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4147 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 8 km
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä allasalue

Seitsemän allasta, joista kolme lämmitettyjä talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari.

Yksi ulkoaltaista, Sunset Pool, sijaitsee yhdennessätoista kerroksessa (vain yli 16-vuotiaille vieraille). Altaan ympärillä on balilaisia aurinkovuoteita lisämaksusta.

Ruoka ja juoma hotellilla

Salobre Hotel & Resortissa on useita hyviä ravintoloita ja baareja. Ravintola The Sensissä tarjoillaan pidetty aamiaisbuffet ja illallisella tarjoillaan paikallisista raaka-aineista valmistettu buffet. Lounasravintola Palmera sijaisee allasalueen vieressä ja täällä tarjoillaan salaattia, pastaa ja kalaa Välimeren tyyliin. Ravintola The S Clubissa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia ja cocktaileja viihtyisässä ilmapiirissä. Hotellin ravintolassa Sidecar tarjoillaan laadukkaita á la carte-annoksia ja ravintolasta Casa Salobre on kauniit näkymät golfkentälle.

Sunset Bar sijaitsee 11. kerroksessa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat. Täällä voit nautiskella hyvinvalmistetuista lounasannoksista, juomista ja upeista panoramanäkymistä yli vuorten.

Rentoudu spassa

Hotellin sopa, be Aloe, tarjoaa kattavan valikoiman hierontaa ja hoitoja lisämaksusta. Spassa on höyrysauna, hamam, sauna, jäälähde, hierovat suihkut ja vesihieronta-allas (lisämaksusta).

Oma golfkenttä

Salobre Hotel & Resort on korkeatasoinen hotelli laaksossa, jossa hotellilla on oma 18-reikäinen golfkenttä (Old and new Salobre Golf). Hotellista on näkymä golfkentälle ja vuorille. Golfopetusta ja ravintola, golfkauppa, harjoittelualue, puttausviheriö ja mahdollisuus vuokrata golfmailoja. Golf ja golftunnit ovat lisämaksusta.

Liikuntaa luonnon ympäröimänä

Kaunis ympäristö hotellin ulkopuolella houkuttelee juoksu- ja kävelylenkeille. Hotellin modernisti varusteltu maksuton kuntosali on auki ympäri vuorokauden. Voit myös vuokrata pyörän. Puttausviheriö katolla on lisämaksusta. Ryhmäliikuntatunteja.

Maksuton urheilukenttä, ulkokuntosali ja jalkapallokenttä (90mx60 m). Jalkapallokenttä on Fifan hyväksymä, ja se käyttö varataan etukäteen vastaanotosta.

Muut palvelut

Leikkipaikka ja lastenkerho (auki päivittäin klo 10-17) hotellin alueella 4-12-vuotiaille lapsille. Hotellibussi Maspalomasin rantaan useita kertoja päivässä, rajoitettu määrä paikkoja. Huonepalvelu vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kaksi tietokonetta maksuttomalla internet-yhteydellä vastaanotossa. Maksuton wifi. Hotellialueella on tasoeroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen sisältyy hintaan.

Puolihoito ja täysihoito lisämaksusta.