Kokemuksia Salobre Hotel & Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 17 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kaunis, rauhallinen ympäristö. Aktiviteetteja, joogaa ja muita ryhmätunteja. Altaita useita ja k16 allasalue.
-
Ruokarajoitteet huomioitu huonosti, vaikka hotellilla niistä tieto. Monissa muissa Kanarian hotelleissa on ollut paremmin. Minulla maidoton ruokavalio, vaihtoehtoja oli vähän. Hotelli oli positiivinen yllätys, kuvat eivät täysin kertoneet miten ihana paikka se oli. Hotelli voisi panostaa markkinointimateriaaliin.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salobre Hotel & Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

4147 arvostelua
Erinomainen
 
2778
Erittäin hyvä
 
928
Hyvä
 
286
Ei kovin hyvä
 
110
Huono
 
45

Viimeisimmät 5 arviota

2.11.2018

Kirjoittanut Kirsimatkailija Kontiolahti, Suomi

Rauhallinen viiden tähden hotelli erityisesti golfareille

Sijainti rauhallinen mutta rannan vilskeeseen pääsee ilmaisella hotellibussilla monta kertaa päivässä ja rannassa hotellilla oma paikka, mihin voi jättää tavaroita, käydä suihkussa ym. Ruoka oli erinomaista ja ruokajuomissa ei ollut ns. 5* lisää. Myös huonepalveluhinnasto oli kohtuullinen. Huoneet ja parvekkeet tilavia. Shampoot ym. Laadukkaita. 11krs:n allasalue vain aikuisille ja allas oli tilava. Lapsiperheille omat alla-alueet. Liikkujalle: kuntosali oli pieni mutta toimiva ja laitteet laadukkaita. Aikuisten altaalla pystyi jopa uimaan. Lenkkeily onnistuu asfaltilla + rauhalliset väylät Golf loistavaa mutta varsin tyyristä’ Hotellilta vuokrataan maastopyörä mutta hotellin lähistöllä ei mitään reittejä Oikeaan maastoon.

 
7.3.2016

Kirjoittanut tommikoo Iisalmi, Suomi

Golf-harrastajalle

Erinomainen hotelli golfin harrastajille ja miksei muillekin. Hyvä keittiö ja erinomaiset golfpalvelut. Iso hotelli, jossa pääsee nauttimaan lomastaan. Hotellin buffet-aamianen ja illallispöytä ovat todella runsaita ja monipuolisia. Illallisellä on päivittäiset teemat, joita kannattaa seurata, jos haluaa vaihtelua ruokaansa. Keittiöstä saa myös tuoretta kalaa ja lihaa vastapaistettuna, kun malttaa hieman odottaa vuoroaan. Golfkentästä: vaikka uusi kenttä (North) on raskas, on se käymisen arvoinen kokemus. Ei ole samanalaisia kenttiä monia. Pelivinkki: rautamailalle on enemmän käyttöä kuin draivereille. Vanha kenttä on sujuva ja mukava, puistomainen. Molemmilla kentillä paljon korkeuseroja, joka kannattaa ottaa huomioon jos lähtee kiertämään ilman buggya.

 
2.4.2014

Kirjoittanut Ingr9d Londres

Paras hotelli, loistava sijainti, erinomainen ruoka ja mahtavat tilat!

Yövyin täällä viime viikolla pari päivää. Näkymä on loistava, lähinnä 11. kerroksesta, mistä löytyy infitiny uima-allas ja majesteetillinen vuorinäkymä ympärilläsi. Olen kuntoileva nainen ja tykkään syödä terveellisesti. Paikalla on tarjota kaikkea mistä voit uneksiakin, valikoima terveellistä ruokaa ja fitness-ohjelma on tarjolla. Tilasin ruokaa (huonepalvelusta) ja se todella yllätti minut. Yleensä kun tilaan sieltä, en odota siltä paljoakaan. Oli todella myöhä tullessamme takaisin päivämatkaltamme saaren ympäri. Tuntui kuin viiden tähden ravintola olisi tullut huoneeseemme! Ilmainen wifi oli myös kätevä ja hyvin toimiva. Paikalla on myös ilmainen parkkipaikka. Ja jos tykkäät golfista, tämä on sinun paikkasi. Jokaiselle tasolle löytyy oma ohjelma. Jos haluat parantaa golffaustaitojasi niin he hoitavat kyllä sen! Hotellin etäisyys rannasta ei ole ongelma, ilmainen bussi kulkee saaren päärannalle, joka on myös kaikista turistimaisin. Mielestäni etäisyys on hyvä juttu, en tykkää ahtaista paikoista, kuten rannasta. Tykkään stressittömästä ja rentoutumisesta, tämä hotelli tekee sen erityislaatuisesti. Unohtamatta sitä, että hotelli on saaren aurinkoisimmalla paikalla. Minut yllätti todella lämpötilan lasku saaren pohjoispuolella. Ehdottomasti viiden tähden arvoinen.

 
23.1.2023

Kirjoittanut salvadort754

Amazing hotel in every way!

Amazing amazing amazing.staff brill...pools brill..adults only area brill chill out dj felt like ibiza with sunset amazing!! Return Bus to beach & shopping frequent nice driver too..rooms brilliant..hotel design beautiful.. cactus plants massive ..service staff everything brill..remote hotel if you want to chill out relax...no kids screaming brilliant..not really family holiday too many steps too msny drops!! At night hotel was beautiful..some pools heated brill!! except food good but not 5 star..sorry! Salv & alison. X

 
22.1.2023

Kirjoittanut sassy1242 Alton, Yhdistynyt kuningaskunta

A classy hotel with views to remember

We booked this hotel as we loved the idea of being able to use the spa everyday and the reviews sold it for us. We weren’t disappointed. We booked a half board package with spa access for 3 hours per day. We were allocated room 636 which had a view over the outside restaurant area. The cheeky picture window from the shower room into the bedroom made me smile. I personally didn’t have a problem with it but I would imagine for some it’s not to everyone’s taste. This could easily be solved with some frosting over the glass. The main buffet restaurant was a pure delight everyday. Breakfast was plentiful, with smoothie station, eggs cooked to your preference with omelette. A pancake station - enough choices for everyone. The evening choices usually came with a theme , Italian, street food, Mediterranean and Asian night. We also paid a supplement of 25.95 euros per person to eat in ‘Sidecar’ restaurant where we experienced a fantastic tasting menu. This would be highly recommended. We had noted that there was some building outside ( in the distance across from the golf course). This wasn’t a problem in the weekend but certainly does interrupt serenity with the sound of reversing trucks. This isn’t the hotels fault however I can foresee that this may well be an issue for the next 12 months or so. I used to enjoy watching the progress everyday! The rooftop bar and infinity pool for adults was sublime. I was surprised that there was no lounger service. I think the hotel is missing a trick here and would sell more drinks if this was the case. We used the hotel shuttle bus into maspalomas which drops you at the lighthouse. The transfer runs to time and is a great addition. We also had a hire car and used the underground car park. There is a 5 k running track around the golf course and I used this early in the morning before the golf buggy’s became active. The staff were happy and welcoming. I would recommend this hotel. Thank you for having us.