Kokemuksia Salobre Hotel & Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 13 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kaunis, rauhallinen ympäristö. Aktiviteetteja, joogaa ja muita ryhmätunteja. Altaita useita ja k16 allasalue.
-
Ruokarajoitteet huomioitu huonosti, vaikka hotellilla niistä tieto. Monissa muissa Kanarian hotelleissa on ollut paremmin. Minulla maidoton ruokavalio, vaihtoehtoja oli vähän. Hotelli oli positiivinen yllätys, kuvat eivät täysin kertoneet miten ihana paikka se oli. Hotelli voisi panostaa markkinointimateriaaliin.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-06


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, rauhallinen ja luonnon kaunis sijainti — 8km turistirannoilta, eli sai olla omassa rauhassa hulinasta. Siistit ja isot huoneet. Hotellilla on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, altaat ja spa, tasokkaat ja hintatasoltaan erinomaiset hotelliravintolat (aamiainen oli ruhtinaallinen), ilmainen bussikuljetus Maspalomakseen, muita retkiä, ym.
-
hotellihuoneen ilmastointi voisi olla hiljaisempi

Vahvistettu asiakas: 2020-03-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salobre Hotel & Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

4057 arvostelua
Erinomainen
 
2708
Erittäin hyvä
 
918
Hyvä
 
277
Ei kovin hyvä
 
109
Huono
 
45

Viimeisimmät 5 arviota

2.11.2018

Kirjoittanut Kirsimatkailija Kontiolahti, Suomi

Rauhallinen viiden tähden hotelli erityisesti golfareille

Sijainti rauhallinen mutta rannan vilskeeseen pääsee ilmaisella hotellibussilla monta kertaa päivässä ja rannassa hotellilla oma paikka, mihin voi jättää tavaroita, käydä suihkussa ym. Ruoka oli erinomaista ja ruokajuomissa ei ollut ns. 5* lisää. Myös huonepalveluhinnasto oli kohtuullinen. Huoneet ja parvekkeet tilavia. Shampoot ym. Laadukkaita. 11krs:n allasalue vain aikuisille ja allas oli tilava. Lapsiperheille omat alla-alueet. Liikkujalle: kuntosali oli pieni mutta toimiva ja laitteet laadukkaita. Aikuisten altaalla pystyi jopa uimaan. Lenkkeily onnistuu asfaltilla + rauhalliset väylät Golf loistavaa mutta varsin tyyristä’ Hotellilta vuokrataan maastopyörä mutta hotellin lähistöllä ei mitään reittejä Oikeaan maastoon.

 
7.3.2016

Kirjoittanut tommikoo Iisalmi, Suomi

Golf-harrastajalle

Erinomainen hotelli golfin harrastajille ja miksei muillekin. Hyvä keittiö ja erinomaiset golfpalvelut. Iso hotelli, jossa pääsee nauttimaan lomastaan. Hotellin buffet-aamianen ja illallispöytä ovat todella runsaita ja monipuolisia. Illallisellä on päivittäiset teemat, joita kannattaa seurata, jos haluaa vaihtelua ruokaansa. Keittiöstä saa myös tuoretta kalaa ja lihaa vastapaistettuna, kun malttaa hieman odottaa vuoroaan. Golfkentästä: vaikka uusi kenttä (North) on raskas, on se käymisen arvoinen kokemus. Ei ole samanalaisia kenttiä monia. Pelivinkki: rautamailalle on enemmän käyttöä kuin draivereille. Vanha kenttä on sujuva ja mukava, puistomainen. Molemmilla kentillä paljon korkeuseroja, joka kannattaa ottaa huomioon jos lähtee kiertämään ilman buggya.

 
2.4.2014

Kirjoittanut Ingr9d Londres

Paras hotelli, loistava sijainti, erinomainen ruoka ja mahtavat tilat!

Yövyin täällä viime viikolla pari päivää. Näkymä on loistava, lähinnä 11. kerroksesta, mistä löytyy infitiny uima-allas ja majesteetillinen vuorinäkymä ympärilläsi. Olen kuntoileva nainen ja tykkään syödä terveellisesti. Paikalla on tarjota kaikkea mistä voit uneksiakin, valikoima terveellistä ruokaa ja fitness-ohjelma on tarjolla. Tilasin ruokaa (huonepalvelusta) ja se todella yllätti minut. Yleensä kun tilaan sieltä, en odota siltä paljoakaan. Oli todella myöhä tullessamme takaisin päivämatkaltamme saaren ympäri. Tuntui kuin viiden tähden ravintola olisi tullut huoneeseemme! Ilmainen wifi oli myös kätevä ja hyvin toimiva. Paikalla on myös ilmainen parkkipaikka. Ja jos tykkäät golfista, tämä on sinun paikkasi. Jokaiselle tasolle löytyy oma ohjelma. Jos haluat parantaa golffaustaitojasi niin he hoitavat kyllä sen! Hotellin etäisyys rannasta ei ole ongelma, ilmainen bussi kulkee saaren päärannalle, joka on myös kaikista turistimaisin. Mielestäni etäisyys on hyvä juttu, en tykkää ahtaista paikoista, kuten rannasta. Tykkään stressittömästä ja rentoutumisesta, tämä hotelli tekee sen erityislaatuisesti. Unohtamatta sitä, että hotelli on saaren aurinkoisimmalla paikalla. Minut yllätti todella lämpötilan lasku saaren pohjoispuolella. Ehdottomasti viiden tähden arvoinen.

 
7.8.2022

Kirjoittanut andy544511 Wigan, Yhdistynyt kuningaskunta

Happy return

Another wonderful stay!! First since it was Sheraton but little difference. Food is fabulous and staff are always amazing. Would love to see beach house return and bus timetable improvement but you can’t have everything!!! Will be returning at Xmas and looking forward to it already. It’s a lovely relaxed hotel with a great atmosphere for those who want to chill. You get the odd tattooed wannabe but then you get some everywhere these days but not many here. Nice mix of nationalities and no issues with sun beds, towels,etc. that can be painful. Happy to highly recommend and will answer any questions if needed. What’s not to love here?!!

 
5.8.2022

Kirjoittanut O403WPoliverh

Fantastic

Stayed for 2 weeks. All staff were lovely and helped my disabled Grandmother in every way. My parents had a bigger room which would fit better with my grandmother. She booked an accessible room but there must’ve been a mix up! Food was great and lovely pool bar. The concierge reserved a table for our party of nine with one missing chair for my grandmothers wheelchair. Shuttle bus great for trip to town and beach!