Kokemuksia Salobre Hotel & Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kaunis, rauhallinen ympäristö. Aktiviteetteja, joogaa ja muita ryhmätunteja. Altaita useita ja k16 allasalue.
-
Ruokarajoitteet huomioitu huonosti, vaikka hotellilla niistä tieto. Monissa muissa Kanarian hotelleissa on ollut paremmin. Minulla maidoton ruokavalio, vaihtoehtoja oli vähän. Hotelli oli positiivinen yllätys, kuvat eivät täysin kertoneet miten ihana paikka se oli. Hotelli voisi panostaa markkinointimateriaaliin.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-06


10 10:stä

+
Ystävällinen palvelu, rauhallinen ja luonnon kaunis sijainti — 8km turistirannoilta, eli sai olla omassa rauhassa hulinasta. Siistit ja isot huoneet. Hotellilla on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, altaat ja spa, tasokkaat ja hintatasoltaan erinomaiset hotelliravintolat (aamiainen oli ruhtinaallinen), ilmainen bussikuljetus Maspalomakseen, muita retkiä, ym.
-
hotellihuoneen ilmastointi voisi olla hiljaisempi

Vahvistettu asiakas: 2020-03-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Salobre Hotel & Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

3927 arvostelua
Erinomainen
 
2599
Erittäin hyvä
 
903
Hyvä
 
274
Ei kovin hyvä
 
107
Huono
 
44

Viimeisimmät 5 arviota

2.11.2018

Kirjoittanut Kirsimatkailija Kontiolahti, Suomi

Rauhallinen viiden tähden hotelli erityisesti golfareille

Sijainti rauhallinen mutta rannan vilskeeseen pääsee ilmaisella hotellibussilla monta kertaa päivässä ja rannassa hotellilla oma paikka, mihin voi jättää tavaroita, käydä suihkussa ym. Ruoka oli erinomaista ja ruokajuomissa ei ollut ns. 5* lisää. Myös huonepalveluhinnasto oli kohtuullinen. Huoneet ja parvekkeet tilavia. Shampoot ym. Laadukkaita. 11krs:n allasalue vain aikuisille ja allas oli tilava. Lapsiperheille omat alla-alueet. Liikkujalle: kuntosali oli pieni mutta toimiva ja laitteet laadukkaita. Aikuisten altaalla pystyi jopa uimaan. Lenkkeily onnistuu asfaltilla + rauhalliset väylät Golf loistavaa mutta varsin tyyristä’ Hotellilta vuokrataan maastopyörä mutta hotellin lähistöllä ei mitään reittejä Oikeaan maastoon.

 
7.3.2016

Kirjoittanut tommikoo Iisalmi, Suomi

Golf-harrastajalle

Erinomainen hotelli golfin harrastajille ja miksei muillekin. Hyvä keittiö ja erinomaiset golfpalvelut. Iso hotelli, jossa pääsee nauttimaan lomastaan. Hotellin buffet-aamianen ja illallispöytä ovat todella runsaita ja monipuolisia. Illallisellä on päivittäiset teemat, joita kannattaa seurata, jos haluaa vaihtelua ruokaansa. Keittiöstä saa myös tuoretta kalaa ja lihaa vastapaistettuna, kun malttaa hieman odottaa vuoroaan. Golfkentästä: vaikka uusi kenttä (North) on raskas, on se käymisen arvoinen kokemus. Ei ole samanalaisia kenttiä monia. Pelivinkki: rautamailalle on enemmän käyttöä kuin draivereille. Vanha kenttä on sujuva ja mukava, puistomainen. Molemmilla kentillä paljon korkeuseroja, joka kannattaa ottaa huomioon jos lähtee kiertämään ilman buggya.

 
2.4.2014

Kirjoittanut Ingr9d Londres

Paras hotelli, loistava sijainti, erinomainen ruoka ja mahtavat tilat!

Yövyin täällä viime viikolla pari päivää. Näkymä on loistava, lähinnä 11. kerroksesta, mistä löytyy infitiny uima-allas ja majesteetillinen vuorinäkymä ympärilläsi. Olen kuntoileva nainen ja tykkään syödä terveellisesti. Paikalla on tarjota kaikkea mistä voit uneksiakin, valikoima terveellistä ruokaa ja fitness-ohjelma on tarjolla. Tilasin ruokaa (huonepalvelusta) ja se todella yllätti minut. Yleensä kun tilaan sieltä, en odota siltä paljoakaan. Oli todella myöhä tullessamme takaisin päivämatkaltamme saaren ympäri. Tuntui kuin viiden tähden ravintola olisi tullut huoneeseemme! Ilmainen wifi oli myös kätevä ja hyvin toimiva. Paikalla on myös ilmainen parkkipaikka. Ja jos tykkäät golfista, tämä on sinun paikkasi. Jokaiselle tasolle löytyy oma ohjelma. Jos haluat parantaa golffaustaitojasi niin he hoitavat kyllä sen! Hotellin etäisyys rannasta ei ole ongelma, ilmainen bussi kulkee saaren päärannalle, joka on myös kaikista turistimaisin. Mielestäni etäisyys on hyvä juttu, en tykkää ahtaista paikoista, kuten rannasta. Tykkään stressittömästä ja rentoutumisesta, tämä hotelli tekee sen erityislaatuisesti. Unohtamatta sitä, että hotelli on saaren aurinkoisimmalla paikalla. Minut yllätti todella lämpötilan lasku saaren pohjoispuolella. Ehdottomasti viiden tähden arvoinen.

 
4.1.2022

Kirjoittanut Kelstongh Weymouth, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful family NY Break

We stayed as a family of 4 (2 adults and 2 teenagers) for a week over the NY period. We booked with TUI but upgraded to the connecting suite on the 11th floor, which was well worth it and gave us a better experience as a family. The rooms are beautiful and the housekeeping service is exceptional. The sunset pool area is stunning and panoramic to sit and watch the sun go down. The pool bar staff are very efficient and friendly. We went for the half board option and we are glad that we did, as the hotel is set a good 15 drive from the main resort. There is a shuttle bus in the day to the sand dunes and main town, it works well but it does get busy. The food was of a very high standard, the breakfast is extremely good. The evening meal is themed nightly but meat, fish, noodles, pasta are always available. Lovely tasty options and too much choice to know what to have at times. Desserts were stunning. Great wine list. We found the staff attentive and always coming round clearing plates, offering drinks etc. We did try the Sidecar taster menu one evening, excellent! Would highly recommend. We went to the S Club for a drink most evenings, again the staff were extremely friendly and helpful, beautiful setting. Reception staff are always there to help, booking taxi's etc. All in all, a stunning resort and just what we needed. Relaxing and chilled week in the sunshine. The NY entertainment was a bonus and a really enjoyable evening. Our only complaint was the lifts from reception to the 4th floor, due to one lift down, a stair option would have been helpful, to reduce queues.

 
30.12.2021

Kirjoittanut Mikael F Vantaa, Suomi

Enjoyable stay in Presidential Suite

We stayed only one night to memorize my partner's unforgettable 60th birthday celebration in 2007. The hotel was a Sheraton Hotel then. Also this time, we booked the unique Presidential Suite with its own rooftop terrace. The reception was the most friendly on this trip. You really felt very welcome. Our suite was ready on arrival at 12:30. The Presidential Suite is located on the top 11th floor at the end of the building. Downstairs has the same floorplan as other suites. The bathroom has a freestanding design bathtub with views. An exterior spiral staircase leads you to the rooftop terrace which is absolutely stunning. You have panoramic views of the golf course, the mountains, and the ocean. The jacuzzi on the rooftop terrace is big enough for four adults. The jacuzzi had been replaced and it was not as efficient as in 2007. Maybe some maintenance is needed. We got the suite for a good price of 443 euros. The rate included half board and was flexible. For the next day, the price was already over 900 euros. The hotel has a quite isolated but serene location. To stay longer, you have to be keen on pool life or golfing. Taxi to Playa del Ingles takes 15 minutes and costs 15-20 euros. The hotel has also a shuttle bus to Maspalomas. The breakfast and dinner had a wide selection of food from the buffet.