Deluxe plus-huone

Hienoja deluxe plus -huoneita, joiden ulkotilasta on hienot näkymät golfkentälle. Sadevesisuihku ja kylpyamme. Aamutakit. Taulu-tv satelliittikanavilla, puhelin, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Kylpyhuoneessa on sadesuihku panoraamanäkymällä sekä erillinen kylpyamme ja wc. Parveke, kaunis näkymä golfkentälle. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone

Mukavia deluxe-huoneita. Sadevesisuihku ja kylpyamme. Aamutakit. Taulu-tv satelliittikanavilla, puhelin, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Kylpyhuoneessa on sadesuihku panoraamanäkymällä ja erillinen kylpyamme sekä wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviitit hotellin yläkerroksissa. Hienot näkymät golfkentälle ja vuorille. Erillinen olohuone vuodesohvalla ja nojatuolilla. Yksi makuuhuone. Taulu-tv satelliittikanavilla, puhelin, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Kaksi kylpyhuonetta, missä kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 84 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsi

Sviitti

Sviittejä, joissa makuuhuone- ja olohuoneosa sohvalla. Osien välillä ei ole ovea. Kylpyhuoneessa moderni kylpyamme ja sadevesisuihku. Aamutakit ja -tossut. Taulu-tv satelliittikanavilla, puhelin, minibaari ja hiustenkuivain. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Maksuton wifi. Kylpyhuone, missä moderni, ovaalinmuotoinen kylpyhuone ja erillinen sadesuihku sekä wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 77 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.