Deluxe plus-huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke ja näkymät golf-kentälle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suihku panoraamanäkymällä ja erillinen kylpyamme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Suihku panoraamanäkymällä ja erillinen kylpyamme sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke. Sviitit sijaitsevat hotellin korkeimmissa kerroksissa, ja koostuvat makuuhuoneesta sekä olohuoneesta, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 84 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsi

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke. Sviitit koostuvat makuuhuoneosiosta ja olohuoneosioista, jossa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Kylpyhuone, jossa on moderni, ovaalin muotoinen kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 77 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.