Mitä tehdä Las Palmasissa?

Las Palmasissa voit yhdistää ihanan rantaloman aitoon kaupunkitunnelmaan trendikkäin tapasbaarein, putiikein ja vehrein puistoin. Kaupunkia ei syyttä kutsuta Espanjan Rio de Janeiroksi! Olemme koonneet parhaat vinkkimme, mitä sinun kannattaa nähdä ja kokea matkallasi Las Palmasissa. 

Tapas

1. Idyllinen La Vegueta

Las Palmasin vanha kaupunki La Vegueta ihastuttaa kaikkia. Kiertele historiallisten ja kolonialaistyylisten rakennusten keskellä, vieraile museossa tai istahda mukavaan ravintolaan.

La Veguetassa voit tutustua mahtavaan Santa Ana -katedraaliin, joka on peräisin 1400-luvulta. Santa Ana on ensimmäinen Euroopan ulkopuolella rakennettu katedraali.

La Veguetan kaupunginosassa on myös Kolumbuksen talo, Casa de Colon, joka on Las Palmasin kauneimpia rakennuksia. Kristoffer Columbuksen sanotaan asuneen täällä hänen korjatessaan laivaansa vuonna 1492. Talon yhteydessä on museo, jossa voit oppia lisää tutkimusmatkoista.

Casa de Colon

2. Tapasilta Veguetassa

Torstaisin on kanarialainen after work vanhassa kaupunginosassa, Veguetassa. Monet baarit tarjoilevat tapaksia edulliseen hintaan. Aitoa, paikallista ja herkullista! Olethan liikkeellä hyvissä ajoin pöydän varmistamiseksi.

3. Las Canteras

Keskellä kaupunkia levittäytyy kilometrien mittainen hieno hiekkaranta Las Canteras. Ranta on suosittu niin aamulenkkeilijöiden, surffaajien kuin uimareiden keskuudessa. Läheisellä rantakadulla tapahtuu aina jotain, vuorokauden ympäri.

4. Catalinan puisto

Las Canterasin rannan itäosissa sijaitsee Santa Catalinan kaupunginosa. Täällä on kuuluisa Catalinan puisto, joka muistuttaa läheisesti toria kukkineen ja palmuineen. Myös kaupungin viihde-elämä on keskittynyt tänne. Sunnuntaisin täällä järjestetään markkinat klo. 8.00-14.00. 

5. Las Palmasin karnevaalit

Älä jätä väliin Las Palmasin karnevaaleja– vuoden hauskin juhla, joka järjestetään tuhkakeskiviikkona (helmi-maaliskuu). Karnevaalit ovat vuoden ehdoton kohokohta!


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Gran Canarian lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Löydä oma Gran Canariasi

Gran Canarialta löytyy jokaiselle jotakin, keräsimme yhteen kaikkien kohteiden parhaat puolet. Tutustu ja löydä oma suosikkisi! 

Tutustu kohteisiin

Gran Canarian matkavinkit

Gran Canaria on täynnä elämyksiä.  Lue parhaat matkavinkkimme Gran Canarian lomallesi ja inspiroidu! 

Gran Canarian matkavinkit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä