Reina Isabel

  • Rantakadulla
  • Kattoterassilla allas
  • Klassikkohotelli

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2–3 henkilölle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamiaishuoneen/ravintolan henkilökunta. Spa ja kuntosali.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1430 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bull Reina Isabel & Spa on klassikkohotelli, jolla on perinteet 60-luvun puolesta välistä lähtien. Erinomainen sijainti Las Canterasin rantakadun varrella. Hotellissa on à la carte -ravintola ja snackbaari. Kattoterassilla on allas, jonka vesi on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan vesi voi olla viileämpää aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Maksuton allaspyyhe löytyy huoneesta saapumisen yhteydessä. Pyyhkeen vaihto lisämaksusta.

Maksuton kuntosali, sauna ja poreamme. Spa-osastolla hoitoja yli 16-vuotiaille lisämaksusta. Maksuton wifi sekä internetnurkkaus. Rannalla on rajoitetusti hotellivieraiden käyttöön varattuja aurinkotuoleja. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja kahviloita. Maksuton pysäköintimahdollisuus, rajoitettu määrä paikkoja. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Joulun (24.12) ja uuden vuoden juhlaillalliset sisältyvät puolihoitoon.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.