Reina Isabel

  • Rantakadulla
  • Kattoterassilla allas
  • Klassikkohotelli

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2–3 henkilölle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parasta hotellissa on sijainti. Hotelli on siisti, mutta kulunut joka näkyy kaikkialla. Huoneessa...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1506 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bull Reina Isabel & Spa on klassikkohotelli, jolla on perinteet 60-luvun puolesta välistä lähtien. Erinomainen sijainti Las Canterasin rantakadun varrella. Hotellissa on noutopöytäravintola, joka tarjoaa aamiaista ja illallista, sekä snack-baari, josta on saatavilla lounasta. Kattoterassilla on allas, jonka vesi on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan vesi voi olla viileämpää aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Maksuton pyyhepalvelu. Pyyhkeiden vaihto lisämaksusta.

Hotellin spa toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat ja siellä on sisäallas, hamam, kuntosali, turkkilainen sauna, sauna ja jacuzzi. Palvelut ovat maksuttomia, spa-hoidot lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Rannalla on rajoitetusti hotellivieraiden käyttöön varattuja aurinkotuoleja. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja kahviloita. Maksuton pysäköintimahdollisuus, rajoitettu määrä paikkoja. 250 metrin päässä on viihtyisä Santa Catalina puisto. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito

Joulun (25.12) ja uuden vuoden juhlaillalliset sisältyvät puolihoitoon.

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja henkilökunta huolehtii, että lomasi onnistuu. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Don Carlos

Hotelli Don Carlos on erinomainen vaihtoehto kun haluat majoittua aivan ihanan hiekkarannan vieressä. Pidetty keskitason hotelli sijaitsee Las Palmasin keskustassa kävelykadulla ilman häiritseviä liikenteen ääniä. Hotelli on suosittu, joten varaus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin!

Art Las Palmas

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.