Bull Reina Isabel & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Bull Reina Isabel & Spa on tunnettu hotelli loistavalla paikalla aivan Las Canteraksen rantakadulla. Katolla on suolavesiallas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Auringossa lekottelu onnistuu myös Atlantin rannalla, sillä vieraille on varattu aurinkotuoleja rannalta hotellin edustalla.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 30.6. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.
Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2/2–3 henkilölle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti ja palvelut (allas ja oma ranta-alue)
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1598 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bull Reina Isabel & Spa on klassikkohotelli, jolla on perinteet 60-luvun puolesta välistä lähtien. Erinomainen sijainti Las Canterasin rantakadun varrella. Kattoterassilla on allas, jonka vesi on lämmitetty vähintään +22 asteiseksi. Altaan vesi voi olla viileämpää aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Maksuton pyyhepalvelu. Pyyhkeiden vaihto lisämaksusta. Rajoitettu määrä aurinkotuoleja hotellin asiakkaille hotellin läheisellä rannalla.

Hotellissa on noutopöytäravintola, joka tarjoaa aamiaista ja illallista, sekä snack-baari, josta on saatavilla lounasta. Siisti pukeutuminen, miehille pitkät housut illallisella.

Hotellin spa toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat ja siellä on sisäallas, hamam, kuntosali, turkkilainen sauna, sauna ja jacuzzi. Palvelut ovat maksuttomia, spa-hoidot lisämaksusta. Hotellin spa sijaitsee hotellin 9. kerroksessa. Klo 10.00-12.00 alle 16-vuotiaat ovat tervetulleita spahan aikuisen seurassa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellin läheisyydessä on ravintoloita ja kahviloita. Maksuton pysäköintimahdollisuus, rajoitettu määrä paikkoja. 250 metrin päässä on viihtyisä Santa Catalina puisto. Kaupunkiliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito

Aamiainen tarjotaan klo 07.30-10.30 ja illallinen klo 18.30-21.30.

Joulun (25.12) ja uuden vuoden juhlaillalliset sisältyvät puolihoitoon.

Hotellit Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas

Cristina by Tigotan Las Palmas -hotelli sijaitsee aivan 3Las Canteras-rannan tuntumassa. Lähellä on myös Santa Catalinan puisto, ja sen ulkoilmaravintolat. Mukavassa kaupunkihotellissa on viihtyisä ilmapiiri ja mukava allas hotellin terassilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat matkustajat.

Art Las Palmas

Art Las Palmas on viihtyisä rakennettu hotelli, jossa on tilavia ja moderneja huoneistoja. Majoitut lähellä ostosmahdollisuuksia, baareja ja viihtyisiä tapasravintoloita. Hotellilta on muutaman minuutin matka Las Canterasin rannalle ja kävelymatka tunnettuun Parque de Santa Catalinaan.

Sercotel Las Canteras

Sercotel Las Canteras on hiljattain kunnostettu ja moderni hotelli, joka sijaitsee Las Palmasin keskellä aivan Las Canterasin rannan vieressä. Täällä on upeat näkymät sekä lähettyvillä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.