Kokemuksia Bull Reina Isabel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 43 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti ja palvelut (allas ja oma ranta-alue)
-
Hissit huonokuntoisia. Huone oli super-pieni ja todella ahdas ja äänieristys olematon (väliovi viereiseen huoneeseen ilmeisesti vuosi äänet) Typerää että safety box maksaa erikseen tämän hintaisessa hotellissa.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-23


9 10:stä

+
Sijainti ja palvelut (uima-allas ja ranta-alue)
-
Terassibaarin ruoan taso laskenut ja hinnat nousseet. Hissien kanssa jatkuvia ongelmia.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


8 10:stä

+
Parasta hotellissa on sijainti. Hotelli on siisti, mutta kulunut joka näkyy kaikkialla. Huoneessa 265 kylpyhuoneessa saattaa olla kisteusvaurio, joka tuntuu lievästi tunkkaisena hajuna.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bull Reina Isabel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

1593 arvostelua
Erinomainen
 
856
Erittäin hyvä
 
520
Hyvä
 
134
Ei kovin hyvä
 
49
Huono
 
35

Viimeisimmät 5 arviota

9.3.2020

Kirjoittanut Minna68 Kuopio, Suomi

Positiivinen kokemus

Olimme täällä kuuden hengen aikuisryhmällä 9 vuorokautta. Me asuimme huoneluokassa Sea View Suite with Free SPA ja toiset Sea View Single Room with Free Spa. Asuimme puolihoidolla ja ruokailimme hotellin ravintolassa kuusi kertaa. Hotellissa on hieman kuluneisuutta, mutta luokittelisin silti vielä 4 tähteen. Erinomainen sijainti rantakadun varrella ja 3. kerroksen suiteen ei kuulunut minkäänlaisia ääniä kadulta (hyvät äänieristetyt ikkunat). Suitessa oli tilavat huoneet, kaksi parveketta, kylpyhuone, jossa oli suihku ja amme. Siivous pelasi hyvin ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä vaikkei sitä edes haluttu. Suitessa oli minibaari. Sea View Single Room olivat melko pieniä ja ahtaita pitkälle oleskelulle. Näissä huoneissa oli jääkaappi. Suiteen kuului kylpytakki, normaali huoneeseen sen sai vuokrata 5 eurolla. Aamiainen oli runsas ja riittävä. Päivällinen oli myös runsas lukuisine lämpimine ruokineen ja vaihteli ettei usempana iltana tarvinnut syödä samoja ruokia. Kerran tuli huijauksen maku, kun hovimestari yritti laskuttaa jo maksetun ruokailun. Päivällisellä ruokalautasia kerättiin niin aktiivisesti ettei aterimia ennättänyt lautaselle laskemaan. Aulassa oli joka ilta jotain musisointia niille, jotka halusivat jäädä kuuntelemaan (harpun soittaja, saksofonisti, kitaristi). Hotellin keski-ikä noin 70v. mutta meitä se ei haitannut. Hotellilla on kattouima-allas ja noin 40 aurinkotuolia. Hotellilla on myös oma maksuton ranta-alue ja hotellilta saa käyttöön maksuttoman rantapyyhkeen. Hotellin ylimmässä kerroksessa olevassa näköalaSpassa oli kiva lisä. Spassa oli suolahuone, suolavesiallas, höyrysauna, normi sauna, vesihierontapeti ja pääaltaassa (33 asteinen vesi) useita vesihierontapisteitä. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva ilmastoitu kuntosali merimaisemine oli hyvä ja modernit laitteet. Kävimme hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa panoramaravintolassa ( ravintola Summum), joka oli ns fine dining ja oli hintatasoltaan arvokkaampi. Ruoka ja palvelu oli erittäin hyvää ja näköalat huikeat. Hotellin vastaanoton vanhempi rouva auttoi meitä vähän nihkeästi järjestämään tilataksia omatoimiselle maaseuturetkelle, mutta lopulta se järjestyi. Voisin tulla uudelleen, mutta voisin kokeilla Las Palmasissa myös samantasoista toistakin hotellia esim Cristinaa.

 
9.10.2019

Kirjoittanut Kimmo K K Vantaa, Suomi

Yhdistetty kaupunki- ja rantaloma samassa paikassa.

Oli mukavaa aloittaa kesä hieman etuajassa. Samalla lomalla vietimme hienon kaupunkiloman karnevaaleineen ja rantaloman koska hotelli oli aivan rannalla! Hotellin palvelut ja aamiainen olivat hyviä. Suosittelen.

 
20.3.2019

Kirjoittanut 744suvip Helsinki, Suomi

Hyvällä paikalla

Hotellin valintaan vaikutti sen sijainti sekä se, että hotellissa oli uima-allas. Olemme olleet samassa hotellissa useita kertoja. Hotelli alkaa olemaan hieman ”kulahtanut” ja esimerkiksi aamiaisen ”kiinalaistyyli” ei ole suotavaa. Vaikka halutaan olla tehokkaita ei lautasen vieminen suoraan nenän edestä tunnu mukavalle, hyvä kun ehtii leipänsä pelastamaan. Ala-aulan ”viihdyttäjät” iltasella ovat myös aikansa eläneitä. Vaikka hotellin vieraiden keski-ikä on varsin korkea ei musiikin tarvitsisi olla kun suoraan hautajaisista. Osa tarjoilijoista on myös kovin epäystävällisiä ja stressaantuneita. Kun seuraavan kerran matkaamme Las Palmasiin pitää etsiä uusi hotelli.

 
23.1.2019

Kirjoittanut eevaliisas Espoo, Suomi

Hääpäivän (50 v.) vietossa

Olemme asuneet hotellissa yli 10 kertaa ja kokemukset aina erittäin hyvät yhtä kertaa lukuunottamatta (respan nuori nainen melkein onnistui pilaamaan lomamme). Jos haluaa yhdistää kaupunkiloman ja rantaloman, Reina on ehdottoman hyvä valinta. Sijainti ihan paras. Asuimme 7. Kerroksen kulmasviitissä ja tilaa oli ruhtinaallisesti. Täällä on kehotettu varaamaan huone merinäköalalla, ok jos haluaa maksaa siitä, mutta kannattaa ottaa huomioon, että näille parvekkeille ei osu aurinko kuin myöhään iltapäivällä. Näin talviaikaan aurinkoinen parveke on aika mukava. Eli minä suosittelen kaupunkinäkymää ja ylimpiä kerroksia. Kaksinkertaiset lasit kyllä tehokkaasti vaimentavat liikenteen äänet. Aamiainen loistava ja henkilökunta ammattitaitoista siivoojista lähtien. Kuten otsikosta voi päätellä, olemme yli seitsemänkymppisiä, mutta vielä rakastamme matkustelua ja teemme sitä niin kauan kun vain jaksamme, ehkä joskus tarvitsemme kävelykeppiä tai rollaattoria, mutta mukava tietää, että tässä hotellissa pärjää myös silloin. Enpä voi olla kommentoimatta nimimerkkiä 'mymy', joka närkästyneenä ilmoitti, että keski-ikä on 75 v ja trollattoreita pyörii hotellissa ! Pitää muistaa, että pyörätuoliin voi joutua nuorempikin, jos huonosti käy. Toivottavasti hän joskus täyttää 75 v. , se toinen vaihtoehto on aika paljon huonompi. Pannaan hänen kommenttinsa nuoruuden ? piikkiin .

 
17.1.2019

Kirjoittanut mymy2019

Yliarvostettu, sijainti parasta

Sijainti ihan paras. Lähellä kaikkea. Meren puoleinen huone,ihanat palmut ja meri, aurinko ei paistanut partsille (3krs). Huone äärettömän siisti, puhdas. Kylppäri uudistettu, moderni. Huone vaatii kunnostamista, vanha. Seinät ohuet, kuuluu kaikki äänet. Ikäjakauma 75v; trollaattorit ja kävelykepit apuna asukeilla. Saksalaisten suosima hotelli. Erään herran (76v) kommentti oli, että hotelli on paikka ennen multaa =D Aamiainen ja illalinen perusmättöä "valmiiksi" pureskeltu, eli pilkottu pieniksi. Henkilökunta ystävällistä, jos puhut saksaa. Jos otat puolihoidon, siihen ei kuulu mikään juoma, ei edes vesi. Tuli meille yllätyksenä! Rantatuolit kuuluu hotellin hintaan (ranta-alueella nro 7-8). Rantapyyhe pyydettävä erikseen siivojilta. Spa 9krssa erinomainen. Löytyy suolahuone, suola-allas, sauna, hieronta-allas ja tuolit sekä hierontasänky, suosittelen vaikka vain käymään ilman hotelliyöpymistä! Juoma ja ruokailu a la cartessa suomen hinnoissa. Uima-altaalla (8krs) ahdasta, aurinkotuoleja ei riittänyt kaikille (4-11.1.19). Aulatilat hienot. Kuntosali (9krs) hyvä.