Shoppailukatu Maspalomaksessa

Ostoksia Gran Canarialla

Gran Canarialla yhdistyy laaja ostosvalikoima, edulliset hinnat, pienet markkinat ja suuret ostoskeskukset  – toisin sanoen, täältä löydät kaikkea. Lue lisää ja löydä itsellesi sopivimmat ostoskadut. 

Markkinat

Arguineguinin markkinat – tyypillistä turismimenoa vai aitoa viehättävyyttä? Mielipiteitä on monia, mutta suurin osa kokee markkinoiden olevat käymisen arvoiset. Täältä löydät lähes mitä tahansa vaatteista kenkiin ja terveystuotteista ruokatavaroihin. Markkinoille mennään aamupäivällä kello yhdeksän ja kahden välillä. Markkinat pidetään tiistaisin Arguineguinin kaupungissa, perjantaisin Puerto de Mogánissa ja perjantaisin ja sunnuntaisin Puerto Ricossa. Joka keskiviikko ja lauantai San Fernandossa pidetään myös maalaismarkkinat. Maanviljelijät ympäri saarta tulevat myymään omia tuotteitaa – aito ja paikallinen tapahtuma! 

Ostoskeskukset

Gran Canarialla ostospaikkoja riittää, ja saarelta löydät laadukkaita merkkikauppoja ja pienempiä putiikkeja. Kauppojen lisäksi keskustassa on myös laaja valikoima erilaisia ravintoloita ja baareja. Suurin ostoskeskus on Playa del Inglésin Yumbo. Erikoisempia putiikkeja löytyy Varadero-keskuksesta Meloneraksesta. Voit shoppailla myös Plazassa, Metrossa, Kasbahissa, Tropicalissa ja Citassa Playa del Inglésissä. Puerto Ricossa on suuri Puerto Rico Shopping Center ja pienempi mutta viihtyisä Europa Center. Nauti hyvistä drinkeistä ja ruoasta ostospäivän jälkeen! Voit myös katso skandinaavisia urheilu-uutisia. San Agustínin ostoskeskuksessa on oma charminsa. Ja lopyksi, Bellavista-ostoskeskus San Fernandossa, lähellä Playa del Inglésiä, on muutavia putiikkeja ja suuria ruokakauppoja. 

Ostoksia Gran Canarialla
Näyteikkuna Las Palmasissa

Ostokset Las Palmasissa

Ehdottomasti parhaat ostospaikat löytyvät Las Palmasista, jossa on laaja valikoima ja hyvät hinnat. Las Palmasissa käyvät myös paikalliset, joten täältä löydät muutakin kuin turistikauppoja. Osallistu retkellemme tai matkusta paikallisbussilla kohti pitkiä ostoskatuja. Mikset kokisi myös hieman kulttuuria? Las Palmas on saaren kulttuurikeskus – esimerkiksi kuuluisa Sant Anan kirkko ja useat museot sijaitsevat täällä. Vieraile myös Kolumbuksen museossa! 

Atlantico-ostoskeskus

Lentokentän ja Playa del Inglésin välillä sijaitsee Atlantico -ostoskeskus, josta löytyy suuri valikoima kauppoja. Tänne pääset paikallisbussilla numero 90. 
 

Hajuvesiä

Riu Parfum Playa del Inglésissä ja Meloneraksessä on yksi parhaista hajuvesikaupoista Gran Canarialla. Se sijaitsee Yumbo-, Kasbah- ja Varadero -kauppakeskuksissa. Täältä voit ostaa suosituimpia hajuvesiä edulliseen hintaan. Valikoimassa on myös kosmetiikkaa, aurinkolaseja, lahjatuotteita ja paljon muuta. 

Taxi

Matkustaminen taksilla on melko edullista Gran Canarialla. Autoja on paljon, ja taksin saapumisessa ei kestä kauaa. Huomioithan, että jouluna ja uutenavuotena taksimaksut saattavat olla jopa kaksinkertaisia. Jos sinulla on hieman ylimääräistä kulutettavaksi – ota taksi! Jos lähdet kauemmaksi, myös saaren bussiverkosto on toimiva ja kehittynyt.