Auringonlasku, Pico de las Nieves

Gran Canarian upea luonto

Tulivuoria, autiomaita ja vuoristomaisemia – lumoudu Gran Canarian upeista maisemista! 

Cruz de Tejeda

Täältä sinulla on fantastiset näkymät! Vuoristojen ympäröimältä paikalta näet yli 80 metrisen Roque Nublon, joka on suuri kivi ja maailman korkein basaltti monoliitti. Matkalla Cruz de Tejedaan ajat mukavien maisemien läpi, jotka ovat täynnä eukalyptys-, pinja- ja pähkinäpuita. 

Bandama

Tulivuorikraateri Pico de Bandamassa on halkaisijaltaan noin 800 metriä ja 200 metriä syvä. Sammuneen tulivuoren pohjalla on luultavasti saaren valokuvauksellisin paikka. Kraaterin ylipuolelta näet puolet saaresta, ja sen läheisyydessä on myös saaren vanhin golf-klubi. 

Agaete

Agaeten laakso on yksi saaren rehevimmistä laaksoista. Vähän matkan päästä laaksosta sijaitsee Agaeten kaupunki, ja satamasta löytyy pieni Puerto de las Nievesin satamakaupunki, joka on tunnettu loistavista kalaravintoloistaan. Satamasta voit ottaa veneen Teneriffalle. 

Puerto de Mogán
Hiekkadyynejä Maspalomaksessa

Hiekkadyynit

Hiekkadyynit Maspalomaksessa ovat todella erityisiä. Alue on neljä neliökilometriä suuri hiekkaerämaa. Alueen läpi on mahdollista kävellä, huomioithan kuitenkin että matka on todella rankka ja tarvitset mukaan paljon vettä. Täältä löydät myös nudistialueen ja mahdollisuuden ratsastaa kamelilla.